Mire vagy kíváncsi?
Jól szellőzik, kényelmes, az sx változat attól sx, h. van az orrán magnesium koptató. ne feledd a neve végén van egy "dry" szócska -legalábbis én még csak ilyet láttam- ami nem véletlen, mert ha 2 percet mész vele intenzív esőben, már önteni lehet belőle vizet.
80.000...? Tudok egy hornetet, az egyik motoros újságban volt tesztelve, 176.000km-el az órájában (!), ráadásul ezt úgy, hogy a tulaj autó olajjal használja, mivel szerinte a motorolajok nem sokat különböznek (ez persze nem igaz), valamint soha nem állíttatta még be a szelephézagot. Azért azt hozzátenném, hogy egy öreg fószer használja, tehát gondolom nem sokszor volt beleforgatva a pirosba. Ezt leszámítva hibátlan a motor, a blokkhoz soha nem kellett még hozzányúlni, Elfogyasztott két hátsó felnit, 3 szett hátsó kerék csapágyat, egy szett első tárcsaféket, stb. Elég hihetetlen, na majd ha hazaértem este, akkor bescannelem és berakom ide.
Most találtam 1 2000est itt is hirdetik 660e .
A 16os első kerék meddig volt gyártva 99ig?
Irjátok h a 03as jobb ,mi külömbség van ,én csak az első lámpát látom másnak ?
Átlagba mit nyel a hornet ?/350 es bbenzinnél számit /
Köszi aki válaszol ,igy mégse bután nézek meg egy motort.
Nekem mindenképp a régi forma jön be, de azért 2005-06-os, mert abba már benne vannak az újítások (fordított villa, jobb lámpa, elakadásjelző) Fekete jó is lenne :) Jah és én csípem a karbit... Bár biztosan jobb az injektoros...
Talán a legjobb naked a hornet, halk megbízható blokkal, itt is van egy srác, bár néha látogat csak ide, de neki asszem 2004-es van, majd 80ezerrel az órában, mindennapos-, téli-nyári, esős hós használattal, és pöpec most is . Talán nem baj ha elárulom az illetőt - sinkohornet
Köszi a választ aki irt-abból is látom hogy jó a hornet hogy két nap alatt mindkét kiszemelt példányt megvették-grandemotos 03as 570+papirok ,ma egy 02 es kék gyönyörü 620 ért volt a hasznaltautón.
Lehet tudtam/volna/ melyiket kell megnézni...?
Na nembaj ugyis mindkettő 250km re volt, én pedig meló után kissé lusta vagyok 1 napot autókázni-
Biztos lessz még patentnek tünö jó áron.
Nekem a 2003-2005 a kedvencem,szerintem az a legteljesebb es legelegánsabb Hornet mind közül (főleg kékben). Egyszer motoroztam egy '05-sel,ugyanaz kb,csak nekem speciel nem tetszett a digitális sebesség merő...ízlések es pofonok ;)
Ezzel én is így vagyok, ezért (és nem anyagi megfontolásból) vettem régebbit. Bár ezt csak halkan jegyzem meg, mert úgysem hiszi el senki. Mondjuk az sem egy egyszerű sztori, hogy miként és hogyan akadtam rá...
Igen kis Zümmögőm van Én is imádom (most hogy már előjött elég sok hisztije és kb hibátlan lett) A hasidom még elmegy, a fejidomot nem szeretem, de az újból se! Mondjuk nekem a régi forma jobban bejön ámblokk
Megbízhatü jó társ a Hornet.
Én nagyon sokáig kerestem használt masinák között.
Nem a motorkkal van a baj, hanem az eladókkal. Sajnos ez Magyar szokás: átb...ni a másikat.
Pl: 2005-ös masina, hírdetés szerint teljesen gyári! 1000 km az órában, hátul gyári Michelin elöl pedig Pirelli? ( 1000 km-es masinán?) A króm kormány helyett fekete?
Miért is?
Szerintem az a legfontosabb, hogy nyugodtan nézd át a masinát, gumik, fékek, biztosítékok, lánc-lánckerék.
Beszéld meg az eladóval, hogy vigyétek el együtt egy független állapotfelmérésre. Olyan helyre ahol a futóművet és a vázat meg tudják nézni! Nagyon nehéz észre venni ha el van menve a váz, de annál nagyobb gondot tud okozni!
Sérültet csak akkor vegyél, ha igen jó háttérrel rendelkezel...
Sajna nem lett az ajándékok közt se új buko se új gumi. Na de legalább együtt volt a caslád is és a motor is.
Nagyjából a leírtakra voltam kíváncsi.
Főleg arra, hogy mennyire strapabíró.
Jól szellőzik, kényelmes, az sx változat attól sx, h. van az orrán magnesium koptató. ne feledd a neve végén van egy "dry" szócska -legalábbis én még csak ilyet láttam- ami nem véletlen, mert ha 2 percet mész vele intenzív esőben, már önteni lehet belőle vizet.
A 16os első kerék meddig volt gyártva 99ig?
Irjátok h a 03as jobb ,mi külömbség van ,én csak az első lámpát látom másnak ?
Átlagba mit nyel a hornet ?/350 es bbenzinnél számit /
Köszi aki válaszol ,igy mégse bután nézek meg egy motort.
Forma Arrow SX csizmával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Lehet tudtam/volna/ melyiket kell megnézni...?
Na nembaj ugyis mindkettő 250km re volt, én pedig meló után kissé lusta vagyok 1 napot autókázni-
Biztos lessz még patentnek tünö jó áron.
Megbízhatü jó társ a Hornet.
Én nagyon sokáig kerestem használt masinák között.
Nem a motorkkal van a baj, hanem az eladókkal. Sajnos ez Magyar szokás: átb...ni a másikat.
Pl: 2005-ös masina, hírdetés szerint teljesen gyári! 1000 km az órában, hátul gyári Michelin elöl pedig Pirelli? ( 1000 km-es masinán?) A króm kormány helyett fekete?
Miért is?
Szerintem az a legfontosabb, hogy nyugodtan nézd át a masinát, gumik, fékek, biztosítékok, lánc-lánckerék.
Beszéld meg az eladóval, hogy vigyétek el együtt egy független állapotfelmérésre. Olyan helyre ahol a futóművet és a vázat meg tudják nézni! Nagyon nehéz észre venni ha el van menve a váz, de annál nagyobb gondot tud okozni!
Sérültet csak akkor vegyél, ha igen jó háttérrel rendelkezel...