Nem is a fényezés (darazsasnak darazsas, az tény), hanem a has és fejidom, meg az undormány típusidegen kipufogó dob. Öröm az ürömben, hogy ezen problémákat viszonylag egyszerűen (és olcsón) lehet korrigálni.
Hello!
Sztem semmi extrát nem kell megnézni.
lác, gumi, fék... de ezt te is tudod.
Az enyém 2,5 éves és 56ezer km van benne, de épp úgy húz mint a tesó meg a hangja is olyan és az övébe csak 12ezer van...
Jó választás lenne,
Nem kérdez, döthető és megbízható. Hát mit is vár az ember egy Hondától
I'm loven it!
Haly mindenki -valószinüleg hornetet szeretnék venni:/elöször er-5 majd cb 500ast akartam,majd néztem hogy a hornet alig drágább/
kérdésem lenne hogy van e a tipuson valami amit érdemes külön megnézni?
köszi aki válaszol segit a feltérképezésben..
A félreértések elkerülése érdekében közölném,hogy nem a gyári kiegészítők bántják a szememet,hanem a sok oda nem illő tarkaság és cicoma.
Jelenleg az én motoromon is van már színre fújt hátsó sárvédő(eredeti).
Annak viszont örülök,hogy akinek nem inge nem veszi magára és nem sértődik meg a másik véleményén.
sziasztok persze ugyis szép ahogy van de azért tényleg lehet csinositani,én nekem is jön a sárvédő szinre fujva,meg van a gyári plexim és a gyári szinre fujt üléstakaro.
egyelőre ezek lesznek a többi meg majd kialakul.
legyen már jo idö és kezdjek gyakorolni motorozni.
Engem nem!
Amúgy próbáltam feltenni egy képet, amit ma csináltam, hogy a nem gyári dob is milyen mutatós de a kibaszott gép nem engedi.. majd legközelebb...
Köszi a hozzászólást!
Amúgy távol álljon tőlem,hogy megmondjam másoknak mit tegyenek még rá a motorjukra.
De azt hiszem,hogy a jó ízlésnek is legyenek határai,mert szerintem nem véletlen,hogy nem sikerül lekoppintani másoknak a CB600FA-t.
Egyszerűen maga a tökéletes motor,mint megjelenését mint tudását tekintve a kategóriájában!
Néha én is fájó szívvel figyelem a sok "fölösleges" változtatást,de mindenkinek magán ügye mit csinál.
Ha esetleg valakit megsértettem volna a véleményemmel,akkor attól elnézést kérek és csak így tovább!
Egyetértek az agyontunungolással kapcs.
Azonban némi kis "egyediség" kell rá szerintem.
A sportdob, ami az enyémen van nem öli meg a lendületet, mert aki csinálta figyelt erre. Vagyis szótam neki. Vagyis közösen.
Nekem a gyári hangja nem tetszett, túl "robogó"-s volt, de izlések és pofonok.
Most legalább hallják ha jövök és sok embernek szerzek vele:
Élményt
Bosszúságot
Túlélési lehetőséget
Orgazmust
...
Nekem bejön a hátsó üléstakaró és hasidom, de abból is csak vmi kissebb darab. Ez utóbbi még nincs, de állítólag javul tőle a motor egyenesben menése.
Csatlakozom. A hideg futkos a hátamon a hasidomos, utángyártott típusidegen kipufogó-dobos, kék-ledes, sztrítfájter fejidomos agyonmatricázott hornetektől. Csak itt ezt nem szabad mondani, mert megutálnak . (no offence, ez nem azt jelenti, hogy szarok, csak esztétikailag nem éppen megnyerőek)
A kilométeres rés a dob és az összekötő cső között teljesen megöli a motor formájának a lendületét, csakúgy, mint a hasidom, nem beszélve arról, hogy a dob maga majdnem hosszabb, mint a farokidom. Tényleg nem értem..
Végre valaki aki hasonló felfogású mint én!
Nem tudom miért,de nekem a hornet úgy szép ahogy azt megtervezték.Sőt nekem még a hangja is megfelelő,pont annyira visszafogott amennyire kell.Sokszor a kevesebb az több!
hali
hornetomra szeretnék egy akropovic megaphont szerezni de nemtalálok sehol holtudok utána nézni h menyibe is kerül, s egyáltalán hol kaphato, s közbensö csövet honnantok szerezni hozzá?
jol néz ki de én megfogattam hogy nem teszek ilyeneket a motorra,elég volt a robogot megcsinálni karácsonyfára.
volt rajta 2 kék neon alul elöl ledek kékek,ülésnek a vonalán kék ledszalag,és a müszerfal is kék volt.
rendőreinek is tetszett csak nem értek utol
horneten egy páron már láttam uj kipufogot a gyári miért nem volt joooo?
olyan jo hangja van vagyis nekem nagyon tetszik.
Igen létezik.
Pl. itt:
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Sztem semmi extrát nem kell megnézni.
lác, gumi, fék... de ezt te is tudod.
Az enyém 2,5 éves és 56ezer km van benne, de épp úgy húz mint a tesó meg a hangja is olyan és az övébe csak 12ezer van...
Jó választás lenne,
Nem kérdez, döthető és megbízható. Hát mit is vár az ember egy Hondától
I'm loven it!
kérdésem lenne hogy van e a tipuson valami amit érdemes külön megnézni?
köszi aki válaszol segit a feltérképezésben..
lényeg hogy szépen és jol össze van rakva honda hornet
Jelenleg az én motoromon is van már színre fújt hátsó sárvédő(eredeti).
Annak viszont örülök,hogy akinek nem inge nem veszi magára és nem sértődik meg a másik véleményén.
Nem tud valaki doboztartó konzolt 98-03-as hornethez.
egyelőre ezek lesznek a többi meg majd kialakul.
legyen már jo idö és kezdjek gyakorolni motorozni.
Amúgy próbáltam feltenni egy képet, amit ma csináltam, hogy a nem gyári dob is milyen mutatós de a kibaszott gép nem engedi.. majd legközelebb...
Amúgy távol álljon tőlem,hogy megmondjam másoknak mit tegyenek még rá a motorjukra.
De azt hiszem,hogy a jó ízlésnek is legyenek határai,mert szerintem nem véletlen,hogy nem sikerül lekoppintani másoknak a CB600FA-t.
Egyszerűen maga a tökéletes motor,mint megjelenését mint tudását tekintve a kategóriájában!
Néha én is fájó szívvel figyelem a sok "fölösleges" változtatást,de mindenkinek magán ügye mit csinál.
Ha esetleg valakit megsértettem volna a véleményemmel,akkor attól elnézést kérek és csak így tovább!
Azonban némi kis "egyediség" kell rá szerintem.
A sportdob, ami az enyémen van nem öli meg a lendületet, mert aki csinálta figyelt erre. Vagyis szótam neki. Vagyis közösen.
Nekem a gyári hangja nem tetszett, túl "robogó"-s volt, de izlések és pofonok.
Most legalább hallják ha jövök és sok embernek szerzek vele:
Élményt
Bosszúságot
Túlélési lehetőséget
Orgazmust
...
Nekem bejön a hátsó üléstakaró és hasidom, de abból is csak vmi kissebb darab. Ez utóbbi még nincs, de állítólag javul tőle a motor egyenesben menése.
Ilyenekre gondolok főképp:
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-CB...
A kilométeres rés a dob és az összekötő cső között teljesen megöli a motor formájának a lendületét, csakúgy, mint a hasidom, nem beszélve arról, hogy a dob maga majdnem hosszabb, mint a farokidom. Tényleg nem értem..
Nem tudom miért,de nekem a hornet úgy szép ahogy azt megtervezték.Sőt nekem még a hangja is megfelelő,pont annyira visszafogott amennyire kell.Sokszor a kevesebb az több!
hornetomra szeretnék egy akropovic megaphont szerezni de nemtalálok sehol holtudok utána nézni h menyibe is kerül, s egyáltalán hol kaphato, s közbensö csövet honnantok szerezni hozzá?
gondolom már csak jövöre lesz meg de sebaj ráér,
volt rajta 2 kék neon alul elöl ledek kékek,ülésnek a vonalán kék ledszalag,és a müszerfal is kék volt.
rendőreinek is tetszett csak nem értek utol
horneten egy páron már láttam uj kipufogot a gyári miért nem volt joooo?
olyan jo hangja van vagyis nekem nagyon tetszik.