Sziasztok!
Oldalunkon ki van számolva egy 2004-es Hornetre a 48 ezres szerviz ára. Ha valakit érdekel, klikk ide: Hornet 600
Egyéb árajánlatokat is lehet kérni...
További kellemes fórumozást!
tegnap meg össze estem csak ugy miközben egy ismerösömnél voltam,szépen nézek most ki nagyon.
arcom tiszta sem megvagyok fázva megfulladok és még hangom sincs,de egy a lényeg hogy a motor a garázsban pihen
Kicsilány ha nem haragszol én megyek a tollasbálba, mert 6-kor ébri van és meló is!
Örültem neked és a ki bájcsevejünknek!:)
Remélem még talizunk!:)
Légy jó és szobatiszta!:))))
Nekem Pazzaz c2 gold van és Harris Hornet markolat!
Ez mind csak nagyképű duma volt, ugyan is a kormány egy sima cross kormány csak eloxált arany színű, a markolat pedig annyiban másabb hogy zselés és jobban elnyeli a rezonanciát! Ennyi a valóság!:) Amúgy nem kerül semmivel se többe mint a többi csak jobban néz ki
Az én cuccom hogy áll?
Oldalunkon ki van számolva egy 2004-es Hornetre a 48 ezres szerviz ára. Ha valakit érdekel, klikk ide: Hornet 600
Egyéb árajánlatokat is lehet kérni...
További kellemes fórumozást!
Bp Üllöi út 2.. az ára 22e+ a tartó de az eladó az is 10.en valamenyi volt sajna nem emlékszem
látom az asszonynak hornete van.
Mennyi volt rá a plexi és hol?
köszi.
Geri
Sárvédő engem is érdekel!
Honnan, kitől, mennyi, mikor?
Az új hornetre való ugye?! Királyságos.
Üdv.
Telefonnal csináltam a képet mert a fényképezőgépen meghalt a vaku.
Kérdés? Felniid színének van szín száma (kódja), ha megadnád örülnék neki! Köszi!
jobulást majd
az jo én is már 4 napja
tegnap meg össze estem csak ugy miközben egy ismerösömnél voltam,szépen nézek most ki nagyon.
arcom tiszta sem megvagyok fázva megfulladok és még hangom sincs,de egy a lényeg hogy a motor a garázsban pihen
sárvédő engem is érdekel
Örültem neked és a ki bájcsevejünknek!:)
Remélem még talizunk!:)
Légy jó és szobatiszta!:))))
Ez mind csak nagyképű duma volt, ugyan is a kormány egy sima cross kormány csak eloxált arany színű, a markolat pedig annyiban másabb hogy zselés és jobban elnyeli a rezonanciát! Ennyi a valóság!:) Amúgy nem kerül semmivel se többe mint a többi csak jobban néz ki