Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LSL
Milyen a kormány és a markolat?
Az egyik az enyém a másik meg a volt páromé (vagyis az is az enyém bocs). Neki az tetszett! Amúgy hetente egyszer át vannak törölve, a mocim pedig a folyasón van már október eleje óta! Sajna
Lehet, hogy állt előtte egy ideje, mire kézhez kapta!
Mért kettő? És mért egyforma?
Az enyim szépen illatosan, tisztán alszik a dobozkájába, szintén a szekrény tetején
Éppen tegnap (szerdán) raktuk el az én Zümmögőm télire Megsimogattam és megígértem neki, hogy meg lesz látogatva és simizve néha
Holnap meg megyek az új kormányért és markolatért
Rossz helyen vette! Igy telelnek:
Akkor ez a Shivan egyedi eset
Mondjuk vett hozzá photocrom (fényre sötétedő) plexit és az se "működik" már Megragadt az alapszínen és be is sárgult
Fehér-piros Kintaro-m van és 3 éve van meg de nincs semmi kopás vagy valami rajta!
Sőt mind a kettő ugyan olyan
Nekem HJC-m van
A Marushin a páromé, de alig 2 szezon és már foszlik szét az allja, szóval nem éppen tartós Mondjuk a fekete alapon arany mintájú, piros nélkül ment volna a mocchoz
NEEEMMM nem! Hallanád amikor csak simán menet közben visszaengeded a gázt és csak úgy ropog mint a géppuska! Gyönyürű hangja van!
Nekem is Marushin sisakom van bibi! olyat akartam mint a Tied csak nem volt! Tudod összhangba kellett volna a vassal
Jóvan nah, akkor brummog
És az nem baj, hogy lángot nyom? Nem árt a mocinak?
Nem vijjogós csak rossz a telón a mikrofon! Túl érzékeny! És túl közel volt!
Carbon Gp
+5 paci, brutál hang, eszméletlen jól eltalált összhang( nem kell hangolni a karbikat)
Gyári adat volt
Amúgy milyen dob ez a vijjogós?
107 bocs! Mármint az enyém! Néha nekem is elborul az agyam, de "Ő" hamarabb észbekap és rámszól, hogy "Hülyegyerek micsinássz!" Okosabb mint Én!
Néha örülök, hogy amikor ideges vagyok nem 98 pacit mozgat a csuklóm
Ész kell hozzá, a tudást meg lehet szerezni! Bejelölsz?:) légyszi-légyszi
köszke
Ari vagy!:)
Vagyok.
Igen tudom, hogy eladó, ráadásul tökre jó árban, de egyelőre se pénzem se tudásom nincs hozzá
Igazuk van! Ne irigykedj arra ami neked is lehet! Nekem csak ez van! Na mindegy! Amúgy eladó!:( Facebook-n vagy? Ha megkérdezhetem!
Én meg a mocidra irigykedek, na? Pont egy ilyenre (2005 utáni, de még a régi és gyöngyörű fekete-arany ) vadászok, de még nem aktuális. Egyelőre elég a kicsi, azt csinosítgatom, bár sokak szerint nem kéne.
Akkor is rajta volt a legalább a "jel"! Irigykedek! nem is kicsit! Bocs, ez van!
Mondjuk jól nézett ki meg tényleg meglepi volt, de sajnos nem volt finom Kompenzáció
Gratula! Bezzeg Én semmit nem kaptam! Neked könnyű
Kreatív a család
Kiscsaj! Te ilyen tortát kaptál? Hm... Erre nem tudok mit mondani! Passz
Legjobb! Ennyi
Nem bírta a teló mikrofonja! Majd csinálok messzebbről is legközelebb!:)