Az egyik az enyém a másik meg a volt páromé (vagyis az is az enyém bocs). Neki az tetszett! Amúgy hetente egyszer át vannak törölve, a mocim pedig a folyasón van már október eleje óta! Sajna
Lehet, hogy állt előtte egy ideje, mire kézhez kapta!
Mért kettő? És mért egyforma?
Az enyim szépen illatosan, tisztán alszik a dobozkájába, szintén a szekrény tetején
Éppen tegnap (szerdán) raktuk el az én Zümmögőm télire Megsimogattam és megígértem neki, hogy meg lesz látogatva és simizve néha
Holnap meg megyek az új kormányért és markolatért
Nekem HJC-m van
A Marushin a páromé, de alig 2 szezon és már foszlik szét az allja, szóval nem éppen tartós Mondjuk a fekete alapon arany mintájú, piros nélkül ment volna a mocchoz
Nem vijjogós csak rossz a telón a mikrofon! Túl érzékeny! És túl közel volt!
Carbon Gp
+5 paci, brutál hang, eszméletlen jól eltalált összhang( nem kell hangolni a karbikat)
Én meg a mocidra irigykedek, na? Pont egy ilyenre (2005 utáni, de még a régi és gyöngyörű fekete-arany ) vadászok, de még nem aktuális. Egyelőre elég a kicsi, azt csinosítgatom, bár sokak szerint nem kéne.
Mért kettő? És mért egyforma?
Az enyim szépen illatosan, tisztán alszik a dobozkájába, szintén a szekrény tetején
Éppen tegnap (szerdán) raktuk el az én Zümmögőm télire Megsimogattam és megígértem neki, hogy meg lesz látogatva és simizve néha
Holnap meg megyek az új kormányért és markolatért
Mondjuk vett hozzá photocrom (fényre sötétedő) plexit és az se "működik" már Megragadt az alapszínen és be is sárgult
Sőt mind a kettő ugyan olyan
A Marushin a páromé, de alig 2 szezon és már foszlik szét az allja, szóval nem éppen tartós Mondjuk a fekete alapon arany mintájú, piros nélkül ment volna a mocchoz
És az nem baj, hogy lángot nyom? Nem árt a mocinak?
Carbon Gp
+5 paci, brutál hang, eszméletlen jól eltalált összhang( nem kell hangolni a karbikat)
Amúgy milyen dob ez a vijjogós?
köszke
Ari vagy!:)
Igen tudom, hogy eladó, ráadásul tökre jó árban, de egyelőre se pénzem se tudásom nincs hozzá
Legjobb! Ennyi