Nézd meg a Feri honlapját. Asszem Raptor.hu csak ajánlani tudom, nekem is az van meg egy csomó haveromnak és állat. A videóim közt is meghallhatod mit tud.
És elvileg 75pézért odateszi a gépeden ahova akarod.
Hűtővízleeresztő?!
2001-es 600-as modellhez keresnék használt, de normális állapotban lévő Akrapovic dobot, hátha esetleg van valakinek egy elfekvőben...előre is köszönöm.
Aha, tehát ha jól gondolom, akkor a hengerfejre csatlakozó 4 db cső közvetlenül a kipufogócsatornákba juttat friss levegőt, a vákuum pedig a membránok által szabályozza ennek mennyiségét.
Kösz a felvilágosítást.
hülyeséget írtam a labdaszondával szabályozza a károsanyag-kibocsájtást a Pc41 a Pc36 mez a szekunder levegő szeleppel...
( nem a katalizátor szabályozott vagy szabályozatlan ez csak olyan mit a láncfűrész helyett mindenki "sthillfűrészt" mond.....)
szerintem:
Ez amit mutat az ábra egy szekunder levegő visszaforgató szelep.
Az emissziós érték javítása érdekében került fel a motorokra , és azt hiszem, hogy Svájci piacra készült vagy katalizátoros motorokon található leginkább.
Magyarul: azt a feladatot szolgálja, hogy a katalizátornak még kis levegőt (oxigént) juttasson, hogy távozó gázokban maradó káros anyagok, jobban eltudjanak égni még a kipufogóban....
Remélem nem voltam kínai
Hello Hornet májerek!
Talán tudja valaki, hogy mi lehet a funkciója a 600as blokk jobb elején lévő valaminek. Csatlakozik bele egy vastagabb cső a légszűrőházból, és egy vákuumcső, meg a hengerfejbe megy két-két cső, nyilván hengerenként. Az angol azt írja, hogy pair control valve. És valami membránt magyaráz, amit gondolom, a vákuum vezérel. De mi a funkciója? A CBF-ről már hiányzik.
Volt régebben szó hogy több embert is érdekelne a 98-02-es hornetre való sárvédő. Ez a téma hogy áll? mert ez a változat engem is érdekelne. de ha gondolod akkor írok egy mailt amiben leírom az összes kérdésem
De van ahhoz is!
A képen '03 as Hornet van de a sárvédő ilyen mint ezen!Csak fehérben!Mivel a kettőnek a lengővillája majdnem egyforma csak a jobb oldalon a fékcső tartó furatok távolsága más! Egyébként jó mind a kettőre!
3124
132413
2413
2413
243
2
421
431243
1243
- HOZ
Nézd meg a Feri honlapját. Asszem Raptor.hu csak ajánlani tudom, nekem is az van meg egy csomó haveromnak és állat. A videóim közt is meghallhatod mit tud.
És elvileg 75pézért odateszi a gépeden ahova akarod.
Hűtővízleeresztő?!
LOSER kérdésem lenne!
2008-as Hornetbe hol a túróba van a hűtővíz leeresztő "csap"?
Gyorsan válaszoljatok bitte, had ne égjek sokáig! Köszi!
Akrapovic?!
Én nem tok róla, de ha hallok vmit szólok. Mondjuk a hasznaltauto.hu-n volt eladó akrapovic 40pézért, nézd meg hátha jó a tiedre.
pápá
2001-es 600-as modellhez keresnék használt, de normális állapotban lévő Akrapovic dobot, hátha esetleg van valakinek egy elfekvőben...előre is köszönöm.
Nekem is az van! A videoknál meghallhatod! ehhe
Tiedet mennyiért kovácsolta fel a Feri?
Kösz a felvilágosítást.
( nem a katalizátor szabályozott vagy szabályozatlan ez csak olyan mit a láncfűrész helyett mindenki "sthillfűrészt" mond.....)
mert nekem a katalizátor az már rég nicns a motoron .. tehát ha ezt a vackot kikötném lenne plusz 1-2 paci ?
Ez amit mutat az ábra egy szekunder levegő visszaforgató szelep.
Az emissziós érték javítása érdekében került fel a motorokra , és azt hiszem, hogy Svájci piacra készült vagy katalizátoros motorokon található leginkább.
Magyarul: azt a feladatot szolgálja, hogy a katalizátornak még kis levegőt (oxigént) juttasson, hogy távozó gázokban maradó káros anyagok, jobban eltudjanak égni még a kipufogóban....
Remélem nem voltam kínai
Talán tudja valaki, hogy mi lehet a funkciója a 600as blokk jobb elején lévő valaminek. Csatlakozik bele egy vastagabb cső a légszűrőházból, és egy vákuumcső, meg a hengerfejbe megy két-két cső, nyilván hengerenként. Az angol azt írja, hogy pair control valve. És valami membránt magyaráz, amit gondolom, a vákuum vezérel. De mi a funkciója? A CBF-ről már hiányzik.
A képen '03 as Hornet van de a sárvédő ilyen mint ezen!Csak fehérben!Mivel a kettőnek a lengővillája majdnem egyforma csak a jobb oldalon a fékcső tartó furatok távolsága más! Egyébként jó mind a kettőre!
Sárvédő nem készül 98-02-es Hornethez?
ok