http://www.topgearsuperstore.c..." target="_blank">Nekem ilyen van.
7db szellőző, bogárháló, külön maszk, apró darabokra lehet szedni(mosáshoz, takarításhoz), kompozit stb... 48 volt... Kényelmes, közepesen zajos kupak. Ajánlani tudom
Helló. Új motor vásárlását tervezem, kategóriát váltok. Valami naked bikeot vagy esetleg turásabb supermotot szeretnék de nagyon szemezek a hornet 600 al vagy a z750 el. Remélem ti tudtok segíteni gy kicsit. Mik a tapasztalatok, szélvédelem, ülés meg ilyesmi.... Dobozt lehet rá szerkeszteni? Mire kell figyelni használt hornet vásárláskor? Előre is köszi a válaszokat
A Shoei valóban jó, de a 110 kb a legolcsóbb modell Ilyen kategóriájú még az X-lite még pl. Részemről nekem HJC-m van, ami inkább a felső középkategóriát képviseli árban, de minőségben azért kicsit több (szerintem) Eséssel kapcsolatos tapasztalatom nincs, remélem nem is lesz A Marushin is hasonló árkategória. Amúgy meg érdemes végigjárni minden boltot, végigpróbálni mindent, mert úgyis a fejformádnak kényelmes modellt fogod megvenni Nekem volt kölcsönbe 1 Shoei Raid 2 a fejemen, hát arcnál lötyögött a homlokom meg nyomta... Nekem nem való a japó forma
Mindenképpen érdemes nézegetni a boltok oldalait, mert mostantól kezdődnek a nagy téli leárazások és 1-1 utolsó darab fél áron is mehet...
Amit mindenképpen érdemes figyelembe venni: legyen kompozit sisak ne műanyag, legyen dupla D-s a csatja, legyenek szellőzői, amikből párat nyithatsz, zárhatsz, bogárháló. Esetleg pinlock-os plexi (elég jó találmány). A kivehető és mosható arcpárna is előnyös, szezon végére már szagos tud lenni a cucc Bár, ha olyan 60 körül elköltesz, akkor ezek már valószínűleg benne lesznek
A sisak ügy mindig nehéz Mondjuk nem ártana tudni mennyit szánsz rá, akkor már tudnék javasolni is Amúgy szerintem 100 ezernél többet nem igen érdemes elkölteni utcára...
Na sziasztok tegnap nem irtam,de nekem is megvan a moci mostmár tutira.
csak még a jogsim nem jött meg hozzá
jövöhéten mehetek a jogsiért is meg a motort is akkor hozom el.
2007 es honda hornet arany szinű.
majd ha nálam lesz teszek fel képeket.
egy olyan kérdés hogy bukosisak ügyben hol nézelődjek valami jo kéne mert idáig csak robogoztam arra meg elég volt egy gyengébb minőségű.
remélem még jövöhéten jo idő lesz hogy tudjak menni még vele egy picit.
Basszus egy telefont megér Martin bácsi... Nem reklám neki, de szerintem van annyira rugalmas, hogy kicsit alkudni is tudj és akkor nem megy rá a gatyád...
helloo
ugy néz ki hogy honda hornetem lesz nekem is 2007 es
nagyon jo kis motornak mondják hogy megbizhato tartom és nagyon jol néz ki.
majd ha nálam lesz csinálok rola fotot.
elvileg holnap intézem hozzá a papirokat.
7db szellőző, bogárháló, külön maszk, apró darabokra lehet szedni(mosáshoz, takarításhoz), kompozit stb... 48 volt... Kényelmes, közepesen zajos kupak. Ajánlani tudom
nézegetem egyfolytában a boltokat neten majd november vagy decemberben tuti veszek egyet.
jövöhéten elvileg nálam a moci,
remélem jo idö lesz még a jövöhéten is hogy egy kicsit gurulhassak vele.
Mindenképpen érdemes nézegetni a boltok oldalait, mert mostantól kezdődnek a nagy téli leárazások és 1-1 utolsó darab fél áron is mehet...
Amit mindenképpen érdemes figyelembe venni: legyen kompozit sisak ne műanyag, legyen dupla D-s a csatja, legyenek szellőzői, amikből párat nyithatsz, zárhatsz, bogárháló. Esetleg pinlock-os plexi (elég jó találmány). A kivehető és mosható arcpárna is előnyös, szezon végére már szagos tud lenni a cucc Bár, ha olyan 60 körül elköltesz, akkor ezek már valószínűleg benne lesznek
2004-es hornet 600-hoz keresek első lámpát.
Előre is köszi
idáig mt bukom volt robogora megfelelt.
50-60 ezer forint körülbelül,nem tudom milyen árakban vannak.
shoei jonak tünik az árrak alapján 110 ezer meg akörül vannak
Imet.hu
Louis-ba szokott szezon végén akció lenni.
(Nekem Xr1000 van!)
csak még a jogsim nem jött meg hozzá
jövöhéten mehetek a jogsiért is meg a motort is akkor hozom el.
2007 es honda hornet arany szinű.
majd ha nálam lesz teszek fel képeket.
egy olyan kérdés hogy bukosisak ügyben hol nézelődjek valami jo kéne mert idáig csak robogoztam arra meg elég volt egy gyengébb minőségű.
remélem még jövöhéten jo idő lesz hogy tudjak menni még vele egy picit.
Válaszotokat előre is köszike.
Találkozok szoktak lenni egyébként?
2001 es Hornethez tudnátok valami hátsó gumi tippet adni. Túrázásra használom és valami olyat szeretnék, ami esőbe se csúszik nagyon.
köszi előre is!
csütörtöktől, de elötte csörögj....
Holnap megyek intézni a papirokat ha minden jol megy akkor holnap már többet irok.
egyelőre csak foglalot adok mert még gyüjtenem kell rá.
1,2 átirással együtt
és ha nem titok mennyiért ?
ugy néz ki hogy honda hornetem lesz nekem is 2007 es
nagyon jo kis motornak mondják hogy megbizhato tartom és nagyon jol néz ki.
majd ha nálam lesz csinálok rola fotot.
elvileg holnap intézem hozzá a papirokat.