Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sp1szacsa lesz a Te embered!

Babulu megadja az elérhetőségét, amint hazaér.
Van még forrásod erre a fajta sárvédőre?
Köszi!
esetleg tudnál majd ajánlani nekem ilyen szerelőt?
felvettelek MSNre, a profilodban láttam a címed, majd szeretnék pár dolgot kérdezni ha leszel!
köszi szépen!
koszi sinkohornet nekem is van egy 600 is csak azon meg nincs ijesmi... az 2002 evjarat
Azt javaslom vigyél magaddal hozzáértőt, aki ismeri a típust nyűgjeit! Én kifogtam egy látszatra makulátlan darabot (korából eredő sérüléseit leszámítva) és sajnos nem túl sokat motoroztam idén, mert bár 90%-ban megegyeznek az alkatrészek, minden ami nem a blokk és hozzá kapcsolódó, nekem csak olyan ment tönkre, ami ehhez tartozik... Bontóban alkatrész találni hozzá kb lehetetlen, ha berendeled a hondától, na azt nem kommentálnám... De szerencsére ügyeskezű szerelőt találtam, aki pénztárcabarát módon megoldja a gondjaim, és nem egyből rendelgeti a gyári alkatrészeket... Még 1-2 alkatrész és hibátlan lesz a vas
Bár nakem 600-as van de..:
Castrol Actevo extra 10W40-et használok. (A repsol nem a szívem csücske..sőt....).
HISS: Honda Ignition Security Sistem (A honda indításgátló rendszere) vagyis az ami villog neked az az indításgátló visszajelzője.
FI pedig azthiszem az injektor
sziasztok!
250es hornettel kapcsolatban tudnátok nekem segíteni? Úgy néz ki lesz egy kis hornetem hamarosan, de szeretnék megtudni a lehető legtöbbet róla, mielőtt belemegyek az üzletbe.
tudom, hogy japán belpiacos, és sejtem hogy mik járnak ezzel, viszont azt is hallottam hogy sok minden illik rá a nagytesóról.
Ha valakinek volt már dolga 250essel, kérem szánjom rám egy kis időt mail-en vagy MSN en!
whage@freemail.hu - mail , vagy
whage@war3.kani.hu - MSN

Nagyon köszönöm!
mond
sziasztok...hetvegen sikerult betolni a garazsomba egy Honda Hornet 919 et... . (2004) egy kis segitseg kellene...
ha valaki segitene kicsit megkoszonnem motorolaj tipus kellene..mert nem tudom mejik lenne megfelelo ebbe... es meg egyenlore nem jottem ra 2 nap alatt hogy a muszerfalon mi az FI jelzes es a HISS (ami folyamatosan villog HISS) .. elore is koszi a segitseget... (esetleg ha par szot tudtok mondani errol a tipusrol jo lenne,meghalgatom a velemenyeteket errol a tipusrol)
"sp1szacsa" jó szerelő és Nagykátán van Az én Zümmögőm sokat köszönhet neki
Hmm!

Akkor vigyázz mert a hálám üldöz! :)
2004 6. havi
Amúgy a hondánál lett volna 21-ért egy héten belül.Máshonnét meg sikerült zsír új feszítőt szerválnom 10-ért.
Hornet600 szerelési kézikönyv:

http://919hornet.hu/images/sto...
Sziasztok!

CB600-as hornethez (2003-as) valaki nem tudna küldeni akár emailban is egy használatit? Nem nagyon akarok egy könyvért 7000ft-ot adni!

Üdv
Sziasztok egy nagy kérdésem volna mi lehet a baja :D használtam semmi gond nem volt húzom a gázt és megy
egyszer csak gondol egyet 180nál és elfogy az energia
visszaesik 120ig és újra lőni kezdi
olyan mintha bekajált volna vagy valami retek eltömítette remélme tudok segíteni
ja meg kéne egy jó szerelő is Nagykáta környékén :D
előre is köszi
Szeva !
Semmi gond :) Bár sztem megtudod oldani hogy ne Rád csapja...max a dőlésén változtatsz.
Mikor darázs? Az újabb fajta vagy a régebbi?
Állítólag ez honda gyermekbetegség.Hála isten sikerült szereznem másikat hozzá és ismét nem a honda márkakereskedés segített
Ott lassan egy 6-os anyát is úgy rendelnek már ami csak egy hét alatt jön meg és arany áron...
Üdv!
Vezérműlánc feszítő probléma még nem jött elő senkinél?Mert én úgy néz ki benyaltam egy ilyen hibát.
csáó, figyelj ne haragudj de lebeszéltek róla mert 192cm vagyok és pont a fejemhez fogja terelni. Bocsánat h fárasztottalak.köszönöm a segítségedet.
Szeva !
Én meg Szegedi, gyanítom, hogy ez postás dolog lesz :) ha Neked megfelel akkor utánvétellel benne vagyok
az jó, és hol tudnám megvenni\átvenni? Törökbálinti vagyok, bp-n mindenhol jó nekem, vagy utánvéttel.
Csáó!
Én szimplán a lámpa tartó 2 csavarhoz raktam...fellazít berak és ráhúz.
Nem volt vele gondom, nem hajlott el...
Nemtudom mennyi az ára...én olyan 7000-re gondoltam
hy, és ezt mivel rögzíted a paripára? Mert nekem volt rajta plexim, meg van még a konzol hozzá, de elgörbül 1 balesetnél, és elég erős anyagból van hogy vissza hajlítgassam. Jah és az ár?:D