Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekel a dolog egy 20 ért nem adnád oda nekem
most vettem a mocit elég sok pénz ment el rá és nem maradt most semmim.
baráti áron
nem 6000 km van benne
de
nem 4 csavar
oksika,egyelőre most még csak érdeklödtem de valoszinű hogy érdekelni fog majd.
Ha szerzel donor sárvédőt akkor 10-ért csinálok neked sárvédőt!
ez uj lenne?
esetleg olcsobban nem tudod adni?

nehéz felszerelni?

egyébként érdekelne mert ugy hallottam hogy ezekre a motorokra nem árt.
hali
az aszonynak 130-ig nekem 180 ig
hali
nem olyan hanem az és 25
plexid olyan van elado mint neked?

mennyibe kerülne?

a sárvédőt még kérdezgetek,meg nézek ebayon is hátha van.
Most nézem ez milyen pleko? Széttolja jól a szelet oldalra? Frankó ötlet
Gyáriba elkérnek érte vagy 60 ezret! Ebay-ről kicsit olcsóbb! De nem értem miért nem jár alapból, más motorokra meg igen... Ez ilyen Hondás hülyeség... És ráadásul szépen összedzsuvázódik az egész segge alulról 1 kis esőbe, az életbe nem takarítod le a rugót
szeva
keres egy szakit és adok donort hozzá és egy üléspupom is van és egy elado plekom
sziasztok
nézegettem a képeket meg tanulgatom a honda hornetet,hogy milyen is és azt vettem észre hogy nekem a hátso keréknél nincs ilyen sárvédőm.
mennyibe kerülhet?
2007 hornetről van szo

kegyetlen hogy milyen erő van benne,
nem ültem idáig 600 on csak egy suzuki gs500 sal mentem de teljesen más mind2.
jok legyetek.
Első motornak tök jó a kicsi is A baj csak a súlya, nekem Legalábbis egyelőre...
Első motornak kiváló! Mármint tanuló motornak. Kérdezd meg a többi fórumozót! Nem fognak mást mondani! Nekem se eladó tulajdomképpen csak felraktam! Ha nem viszik el se baj!:)
Én ennyiért nem ezt venném, de nem ismerem a márkát, szóval nem tudok véleményt mondani...
105 eur tokkal vonóval...
MEGvan végre az én gépem is.

nagyon jooooo

még meg kell szoknom nagyon az tuti
szevasz
ez givi de nem tudom a típusát nem árt egy kis kézügyeség
Kár, hogy még nem nőttem fel hozzá, mert ilyenre (2005-2006-os) szeretném majd lecserélni a Zümmögőt! De majd csak 1-2 szezon múlva
a fehéren lévő hűtőtakaró mennyibe fájt neked?

én Z750ről alkottam az enyémre egyet
http://www.bikepics.com/pictur...

És szerintem jó szerszám (ha lesarkalod a csavart utána azt nézegeted hogy miért cseszted el) és némi műszaki ismeret szükséges...
Sziasztok!

Szeretnék venni a paripára Givi TN-453 bukócsövet, akinek van ilyen a motorján tenne fel róla 2-3 képet, hogy néz ki rajta. (elől, hátul oldalnézetet), mert a neten nem találok. Főként az érdekelne mennyire áll el a blokktól. Ezen kívül még érdekelne, hogy el kell vinni szervízbe felszereltetni, vagy saját kezűleg is megoldható?
Segítségeteket előre is köszönöm!
köszike szépen az infokat a héten meglesz nekem is a hornetem.
multhéten lefoglaltam.már várom nagyon.

bokokat meg még nézegetek de nem hiszem hogy most fogok venni mert pénzem az elmegy a motorra.majd december január fele.