Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok szerelő, de nem hinném, hogy túl jót tenne a motornak, ha besült szeleppel üzemel. Azt, hogy mennyi km van az órájában, az nem azt jelenti, hogy annyit futott, ezt csak úgy lehet megállapítani, ha szakértő szem látja, belülről is! Alkatrészről annyit, hogy ami a 600-assal megegyezik (vagy más típussal) azt könnyebb beszerezni mint a típusspecifikus alkatrészeket, de a kora miatt azt is nehéz. Amúgy meg minden van a Hondának és a Red Baronnak csak győzd megfizetni (nekem benzincsapra NETTÓ 39 ezret mondtak, de szerencsére bontóba találtam 8000-ért, remélem jó is )
Felejtsd el azt a motort!
A 250-es japán belpiacos! Szerintem az alkatrész beszerzés is nyűgösebb, (2005-ben legalább is az volt)
Ezt a motort 1000% nem venném meg. (besült szelep? Nem nagy gond? Ráér, nem sürgős?)
Miért nem veszel 600-ast? Egy 250-est könnyebb kinyiffantani, mint egy nagyobbat.
Sziasztok!
Úgy néz ki én is Hornet tulajdonos leszek, méghozzá egy 250-es boldog gazdája lehetek. Nem ismerem ezt a típust igazán, (gondolom csak jó lehet ha Honda) nem tudom, h belpiacos-e és milyen hozzá az alkatrész ellátottság?
A tulaj mondta, h volt kompresszió mérésen a motorral és, h megállapították,h a 3. henger kipufogó szelepével gond van, ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem, h szerintetek mennyire lehet javítani ezt? és drága-e? A tulaj szerint besült a szelep, szerinte ez nem problem, csak annyiba, h a motor nem hozza a végsebességet, természetesen meg kell csináltatni, de azt mondta h ez nem sürgős, ettől nem lesz baja a motornak. Na ezt nem tudom, h meg szabad-e venni egy ilyen motort? elvileg 20 ezer km, van benne. Válaszotokat előre is köszönöm!
Keresek pár alkatrészt! 2003 előtti 600 Hornet-hez
Elsősárvédőt
Ülés alatti idomot, jobb, ball,(ami gyárilag matt grafit metál)
Hátsó sárvédőt láncvédővel (DePretto-t vagy annak másolatát)
Illetve kipufogó komplett rendszert (nyitottat)
Segítségeteket előre is kösz!
köszönöm a segítséget
Sziasztok, olyan kérdésem lenne még hogy ha az eslő gumim pirelli scorpion sync, ehez nagy gond ha nem ugyan ilyet veszek? Bridgestone-t nézegetek...BT020 hátsónak.
sziasztok szerintetek EZ A GUMI jó? Nem pályára kell. Túra, + város!
Üdv mindenkinek!Keresnék hütőt,főleg bontottat!Ha v.ki tudna segíteni megköszönném...
volko18@freemail.hu
Hali mindenki!
Meg kell váljak Hornetemtől... Ha valahol hiányzik egy csapattárs(nak), kérlek benneteket ajánljátok ! 2007es,arany,ABS,gyönyöjű...
nagygyorgyz@freemail.hu

Jó döngicsélést!
köszönöm a segítséget, közben rájöttem hogy az első gumim pirelli így inkább veszek hozzá egy hátsót. De azért megnézem hátha van valami akciós.
Jah és annál sajna csak párban szabad megvenni, mert különböző komponensű az első és a hátsó, kiegészítik egymást
A 2004-es Hornetnél már az első is 17"-es És amúgy is hátsót szeretne
elk*rtam...

pilot road 2 lesz a te abroncsod!
Az talán nincs is 16"-os méretben.

A kérdezőnek írom: vegyél Metzeler Sportec M3-at, ATOMSTABIL.
Esőbe is bizonyított. ;)
Üdv mindenkinek!Keresek hornet-hez első sárvédőt,és hütőt!Főleg bontott érdekelne!
Email:. volko18@freemail.hu vagy tel:. 20/2041483
Én nem értek hozzá, de azt meg tudom mondani mit NE vegyél
Michelin Pilot Road, a régebbi... nagyon csúszik esőben...
Hátsó gumit vennék újat 2004 hornetre, milyet ajánlotok? Valami sport\túra kellene no pálya.köszönöm előre is
Sziasztok.

amatőr kérdést szeretnék nektek feltenni. Akinek volt már dolga Honda Hornet 250-essel kérdezném hogy hol van benne az olajszűrő és hogy milyen olajat tanácsoltok hozzá?

Előre is köszönöm
sp1szacsa#127
[2311] március 6. 00:41
+36 hetven/450 huszonhét 14
ha visszaolvasol valahol február március körül megadta a számát nekem...
köszi a segítséget még nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot de rajta vagyok a témán
sp1szacsa nem tom mikor olvasod a fórumot de szeretnék valami elérhetőséget kérni tőled ha nem nagy kérés megkéne majd vizsgálni a hornetemet előre is köszi
oké, késöbb hozzáadlak, és beszélünk este róla!
köszi!
Szacsa megtalálható itt a fórumban, de időpontot jó előre foglalni kell, mert a jó szerelőnek hamar híre megy Így is kapni fogok a fejemre, hogy ajánlgatom a munkáját, de hát aki jó az jó
Bocsi, de aszittem megint valami hülye feltörte az msnem (mint általában) és elutasítottalak... Ha megtennéd újra, hogy felveszel hálás lennék