Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!Valaki nem tud 600 as hornethez (2005)dobozt konzollal?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Sziasztok, 2004 es hornethez bontott alakatrészek után érdeklödnék esetleg valaki tudna nekem segiteni /adni egy linket ahol tovább tudnék érdeklödni?
MIndenképpen nézesd át, a nagyobb szennyeződésszemcsék nem jutnak el az égéstérbe, viszont gátolják a tiszta üzemanyag áramlását, így gyengül a keverési arány, ezzel a hatásfok is. Nem beszélve róla, hogy idővel kikezdheti a finom membránt, szelepet. A dúsítást egyébként másik körön kapja a karbi, lehet hogy csak ott van gátolva. De én is csak találgatok. Remélem megoldódik a problémád.
(amúgy nekem is kell kis gázt húznom szivatós indításnál, de utána tejesen okés)
Hát én is erre gyanakodtam. átfogom nézetni. Esetleg ez a dugulás spontán nem szünhet meg? Az az érdekes ha már meleg a rendszer akkor nincsen vele gond.
Valószínűleg dugulás lehet a gond, 1-2 hét alatt könnyen megül a latyak, ha van a rendszerben (a benzinből elsősorban, rosszabb esetben a tankrozsdából). Ajánlott kitisztítani a karburátort is, és erősen javasolt a benzincsőre egy köztes szűrő beszerelése...
Megvan nyitva a csap és benzin is van ben.
Benzincsap, benzin?
Kezdő motoros vagyok,és nem tudom milehet a darazsammal:Kb.másfélhete nem volt beindítva a szivatót használva nehezzen índul el(csak,ha gázt húzok) egy pár másodpercig megy,(de nem emelkedett fordulaton,mint általában a szívatóval)aztán le áll.Esetleg ha tudna valaki segíteni ill. tanácsot adni? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Lassan olajcsere lesz és olvasgattam picit a kézikönyvet .
Meglepődve olvastam, hogy 10W-30-as olajat ajánlanak hivatalosan.

Nekem most ez van benne: http://www.formula3000.hu/shop...

Most sztem ez fog belemenni:
http://www.formula3000.hu/shop...

Sztem bőven elég a 10W-40-es is pláne az ajánlotthoz képest.

Akkor most izébigyó... Véleményetek?

A kézikönyvön még most is meg vagyok lepődve.
Szia! Tervben volt,hogy átnézetem az egész gépet,bár néztem az olajat tök világosnak tűnik,de még nem használtam mert folyamatban még a vizsgám. Azért köszönöm a segitséget.
Sziasztok.
Sajnos lenyúlták a hűtővédőmet az egyik motoros talin . Nem tud valaki eladó gyárit vagy eloxált alut v bontottat.Esetleg olyan helyet ahol nem horror áron gyártanak. 05-ös 600-as darázsra kellene. Segítségeteket köszönöm.
akkor nézd/nézesd át rendkívül alaposan a bringát... a taljánok sajnos nem túl gondos gazdák... nem ritka, hogy nem cserélik le az olajat előírás szerűen...

Nem untatlak rémtörténetekkel, legyen elég annyi, hogy cseréltesd le az összes folyadékot a darázson, vélelmezve hogy nem cserélte le még senki. (olaj, hűtőközeg, fékolaj +szűrők) Telóolajat esetlegcsak akkor, ha már túl puha.
Köszönöm szépen a segítséget Az a helyzet,hogy Olaszból lett behozva a moci,sajnos nem tudom milyen olajat használt az előző tulaj.
Elvileg kellene legyen a te bringádon is egy matrica a láncvédőn... azon rajta van, de azért leírom:

A gyári kerékméreten, hideg állapotban: elől 2.5, hátul 2,9 (utassal és anélkül egyaránt)

Olaj kérdésben biztos lehetsz hogy megoszlanak a vélemények. Én elsőnek azt javaslom, hogy tudd meg az előző tulaj mit használt, és Te is ugyanolyat tölts bele. Az olajak hosszú távú áldásos hatásukat -többek szerint- csak úgy fejtik ki, ha nem váltogatod a márkákat. Mások szerint ez szamárság, és mindegy, csak a gyári 10w40 legyen, és normális minőségű. Az enyémben mióta a gyárból kigurult Repsol teljesít szolgálatot. Nekem nincs rá panaszom. Fontos hogy rendszeresen cseréld.

Remélem segítettem
sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy nekem amerikai kilóméter órám van, és mph-ban méri a távokat, nem lehet ez át állítani km-re? Mert az órában van km\h is. Milyen kormányt ajánlotok 04es hornetre 192cm vagyok?A láncot milyen sűrűn kell fújni?És karburátor tisztításra nem ismertek valakit bp-n aki gyors és precíz, és nem túl drága, mert a suzukinál 25-30e lenne.Köszi előre! Széles utat!
Sziasztok! most vettem egy 2000-es hornet 600-ast.Azt szeretném megérdeklődni,milyen olajat használjak ill. az első,hátsó guminyomás milyen mértékü legyen? előre is köszönöm.
Héten megyek haza és körülnézek, de nem ígérem, hogy van.Elvileg volt csak nem tudom odaadtam e már valakinek.
Cuccok eladva.
Szevasztok!

Van az új fajta hornethez egy darab kipufogó takaró lemezem és egy darab összekötő csövem.(Sebring gp6 kipufogóhoz adták de mivel nekem másfajta motorra kellett a kipu így számomra használhatatlanok)
3-3eft az áruk de ha valaki elviszi egyben 5eft-ba+pktsg oda is adom.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címen elér vagy a 30/9089573-as számon.
Portony kicsit kellett alakitani a dobon de végül jó lett.. nézd meg

Küldj képet és telefonszámot ,az adatlapomon van e-mail cím.
köszi.
Sziasztok!
2004-es darázsra keresek jobb első lábtartót. Esetleg valakinek? Előre is köszi. Széles utat!
Szevasztok!Érdekelne hogy az új darázsra valakinek nincs e valami nagyobb fajta plexije ami kicsit jobban véd mint az ermaxos plexi, esetleg tapasztalat róla.
7-re nincs? Temáááá