Sziasztok !
Honda Hornet 98-01 láncszett eladó. Vatting új,csak kibontottam.
Gyári áttétel...525XR,110 szemes, nyitott, arany színű.
Ára 40.000 ami alku képes,sürgős volna
Sziasztok! Van egy eladó 2010-es Hornetem, az apróhirdetési résznél megtaláljátok! Gyári állapot, újszerű,áron alul adom, sajnos úgy alakult, hogy sürgősen pénzre van szükségem Köszönöm
Van 600-as hornethez egy kipufogó összekötőcsövem és egy takarólemezem(by sebring).
Külön külön eladó 3-3eft-ért illetve egyben 5eft.
Akit érdekel az a balu88@mailbox.hu címen érdeklődhet.
sziasztok, azt szeretném még kérdezni, hogy plexit honnan érdemes venni a mocihoz, mert nekem vagy egy fehér, vagy egy fekete plexi kellene, illetve hasidom, és hátsósárvédőt keresek még. Találtam a képesmotoron csak nem tudom hogy a hasidom az hogy marad fent a motoron. Egyébként, köszönöm a segítséget az üléskárpittal kapcsolatban.
Én Szentendrén csináltattam az enyémre, meglehetősen igényes és minőségi lett. Ha csak sima áthúzást kérsz az azt hiszem kijön egy 10-esből. Ha valami egyedit szeretnél az kicsit drágább. Nekem mélyítve lett, egyedi bőrökkel, egyedi tervezésű felirattal (ennél szerintem nincs drágább) és 35 volt a vége. A tommotnál (igaz az én súlyomra beállítva) ez a duplája lett volna. www.motorkarpit.hu
Szevasztok!
Eladó a darazsam. 2005-ös narancsmetál, érvényes okmányokkal.
Kb 200 ezer forintnyi extra: Akrapovic titán dob kivehető szükitővel, plusz a gyári, gyári túraplexi, narancs szinű LSL bukógombák, gyári deklivédők, Acerbis merevitős krosszkormány plusz a gyári. Vadonás új DID/JT láncszett, GeorgeDesign féle fluoreszkálós narancs felnicsik, HRC tankpad. Gumik és fékbetétek is kb 70%-osak rajta.
Garázsban tartott és rendszeresen ápolt motor. 500 km-el ezelőtt olajcsere K&N szűrővel, Repsol Syntetico olajjal (flakon is megvan), és kapott 4 darab irridium NGK gyertyát (darabja 5 ezer ft, dobozuk szintén megvan). Motorja mint az óramű, erős és nagyon jó hangja van. Nagyon szép, megkimélt állapotban van. Egyetlen sérülése egy 5 centis horpadás a tankján.
Hello!
Szeretnék venni a motoromra oldaldobozokat, csak nem tudom, hogy hol érné meg, és hogy milyen oldalkonzol kell hozzá.
Aki tud segítsen légyszives. Köszönöm előre is.
Üdv!
Hali!
Szerintem egy bukócső többet véd, bár nekem bukógombám van. :-D de az apróbb eldőléseket az is megfogja. Érdemesebb márkás terméket választani ezekből, pl Givi.
Sziasztok! 3 hete vásároltam egy új Hornetet! bukócsövet szeretnék rá tettni! tudnátok segíteni, hogy milyent érdemes? esetleg egy linket mellékelve! szerintetek érdemes tetetni rá bukócsövet, vagy bukógombát ajánlotok! minden javaslatot szívesen fogadok, kösszi:) széles utat mindenkinek!
Én a vaterán vettem a dobozt. Tökéletes állapotú dobozt 6500 Ft-ért ( a shox-ban ez a doboz 35 recsegő ).
A konzolt pedig ebay-en 17000-ért szállítással együtt.
Mind a dobozhoz és konzolhoz is kaptam egy-egy platnit, amőből az egyiket el is adtam 5 recsegőért. Így egy gyors számolgatás után 18500 magyar forintba van a konzol és doboz. Szerintem baráti... így csak ajánlani tudom a fent írt oldalak látogatását.
Széles utakat!
Nekem van egy fehér plexim, amit a hornethez használtam.
Ha érdekelj szólj és küldök egy képet !
Honda Hornet 98-01 láncszett eladó. Vatting új,csak kibontottam.
Gyári áttétel...525XR,110 szemes, nyitott, arany színű.
Ára 40.000 ami alku képes,sürgős volna
a www.TOMMOT.hu-n nézz körül.
Oldklu papa talán nem a legolcsóbb, de tuti a legjobb :)
Van 600-as hornethez egy kipufogó összekötőcsövem és egy takarólemezem(by sebring).
Külön külön eladó 3-3eft-ért illetve egyben 5eft.
Akit érdekel az a balu88@mailbox.hu címen érdeklődhet.
Eladó a darazsam. 2005-ös narancsmetál, érvényes okmányokkal.
Kb 200 ezer forintnyi extra: Akrapovic titán dob kivehető szükitővel, plusz a gyári, gyári túraplexi, narancs szinű LSL bukógombák, gyári deklivédők, Acerbis merevitős krosszkormány plusz a gyári. Vadonás új DID/JT láncszett, GeorgeDesign féle fluoreszkálós narancs felnicsik, HRC tankpad. Gumik és fékbetétek is kb 70%-osak rajta.
Garázsban tartott és rendszeresen ápolt motor. 500 km-el ezelőtt olajcsere K&N szűrővel, Repsol Syntetico olajjal (flakon is megvan), és kapott 4 darab irridium NGK gyertyát (darabja 5 ezer ft, dobozuk szintén megvan). Motorja mint az óramű, erős és nagyon jó hangja van. Nagyon szép, megkimélt állapotban van. Egyetlen sérülése egy 5 centis horpadás a tankján.
Képek a profilomon.
Szeretnék venni a motoromra oldaldobozokat, csak nem tudom, hogy hol érné meg, és hogy milyen oldalkonzol kell hozzá.
Aki tud segítsen légyszives. Köszönöm előre is.
Üdv!
Szerintem Givi.
Érdeklődj itt is: givishopkukacgémélpontkom
köszönöm a tanácsot! én konkrétan a következőre gondoltam! te mit szólsz hozzá? szerinted?
http://www.motorr.hu/14580/sw-...
Szerintem egy bukócső többet véd, bár nekem bukógombám van. :-D de az apróbb eldőléseket az is megfogja. Érdemesebb márkás terméket választani ezekből, pl Givi.
Én a vaterán vettem a dobozt. Tökéletes állapotú dobozt 6500 Ft-ért ( a shox-ban ez a doboz 35 recsegő ).
A konzolt pedig ebay-en 17000-ért szállítással együtt.
Mind a dobozhoz és konzolhoz is kaptam egy-egy platnit, amőből az egyiket el is adtam 5 recsegőért. Így egy gyors számolgatás után 18500 magyar forintba van a konzol és doboz. Szerintem baráti... így csak ajánlani tudom a fent írt oldalak látogatását.
Üdv
Mihu