Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és akkor a váltót nem is említettem
Helló

Már csak arra lennék kiváncsi milyen gumikat használnak főleg hátul szélességbe
a dob is érdekes lehet a gázkar is baloldalt van

üdv: szobbal
Köszi az infót, várom a fotót!
Szia!

Nem valami profin van megcsinalva inkabb "egynek jo" megoldassal :) Hajlitott vaspantok es az ules rogzitokhoz van felfogatva negy ponton (ketto a kapaszkodo amugy kivulrol is latszo csavarja ala es ketto lenyulik az ules alatt csavarokhoz (amik a kapaszkodot is fogjak). MEg vannak hajlitva a labak, csak negy lab, es vegulis azokra van csavarozva a dobozom tarto fem alaplapja. Aztan arra a doboz. Ha leszek otthon akkor majd fenykepezek jobbat, sajnos csak ezek vannak, es veletlenul csak ilyen felbontasban, telefonommal.
hm .... ök nem csak a másik oldalon közlekednek hanem a kipuffogot is a másik oldalra vezetik
Sziasztok!

Egy kis téli pangás elleni vigalom: CB500 verseny motorok! Az angol CB500 fórumról.

Üdv,
Zoli
Hali, üdv neked is! :)

Jaja, ugrálnak felfelé a kilók és fogy a beigli! Én olyan szerencsés vagyok, hogy még influenziját is kaptam Karácsonyra, hogy a rosseb egye meg! Így a motor service munkák szüntelnek...

Zoli
Szia Basti!

Látom, milyen ügyesen megoldottad a hátsó doboz felrakását.
kérdésem volna, mert én is ezen töröm a fejem:
1. Milyen anyagból vannak a lábak?
2. küldenél rendes fotókat róla?

Üdv: Köme
Szia Balázs!
Mire lehet még felszedni pár kg-ot az izomzaton kívűl, így ünnepek táján?
Képzeld, megtudtam valami érdekeset a Pannóniáról! Szóval valójában az egy V-motor. Ezt teljesen hiteles forrásból sikerült kihámoznom, ugyanis a V'Moto-Rock koncertet hirdető plakáton a zenekar tagjai egy oldalkocsis Pannónián ülnek. Ha minden igaz, egy T5-ösön, de erre nem mernék megesküdni. De mindegy, a lényeg az, ebből világosan kiderül, hogy mindenféle műszaki leírás, gépkönyv és egyéb ilyesmi ellenére ez egy V-motor.
Pár napja egyébként megjárattam kicsit a Hondát. De nem kell izgulnod, a Pannóniádat csak szép tavaszi-nyári időben fogom elkunyerálni!
jóreggelt!
csak, hogy legyen valami új itt
remélem mindenki felszedett pár kg-ot az ünnep alatt és perszen nem izomra gondolok
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Sziasztok!

Én is gratulálok a fórumhoz Laci!
Engem sose untatott sőt érdekes volt amiket írtál mindig elolvastam! Érdekelt mert hátha írsz olyat ami hasznomra válik! (Már csak azért is mert sose tudta elképzelni hogy a túróba tette össze faterom ilyen idős korában a Jawát 1 kosárból! )
Azért remélem nem hagysz el minket mivel szinte tagja vagy a fórumnak ahogy Zoli említette Törzstagja.

Jelentem nekem igazolásom is van a hiányzásról! Az utóbbi 4 hét bolondokháza volt a melóhelyemen!
3 ember helyett vagyok. De cserébe kiharcoltam hogy kifizessék 1 tanfolyamom .

Szó bocsi ha nem voltam túl aktív!

üdv.: szobbal
Szia Laci!

Ez a CB-1 fórum nagyon jóóó! ;) Gratula hozzá és sok fórumlakót! Ne csüggedj az elején mi is kb. ketten voltunk Doky kollégával (aki most VTR-eket nyüstöl) Majd csapódnak még hozzátok emberek! ;)

Itt pedig egyértelmű, hogy törzstag vagy! :) És az MZ-s sztorikat is szerette mindenki szerintem, valamivel el kell ütni ezeket a csúnya hideg motortalan napokat!

Halihó!
Zoli
Szia Zoli!
Örülök, hogy megkerültél, nélküled nem igazi a fórum. Lehet csodálkoztál mi volt nálam ez a mélypont, de rossz volt, hogy mindenki hanyagolja ezt a fórumot ami mivel motormentes időszak van most mégjobban a szívem csücskévé vált. A nagy igyekezetben hogy majd én életben tartom rájöttem, talán még nevetségessé is váltam.
Ráadásul nem egy fórumost személyesen is ismerek és gondoltam én, tartani kell a kapcsolatot mert szép emlékek kötnek össze minket. Még ki is lettem oktatva, hogy korholódok, pedig én nem! A probléma megoldást csak a szép szóban látom.
Aztán jött a CB-1 fórum ami már régóta érlelődött bennem, csak olyan kevés márkatársam van, hogy szinte lehetetlen egy komolyabb közösséget összehozni. Azért örülök hogy létrejött, igaz még csak ketten vagyunk de még további két kollégát várok hogy jelentkezzen.
Lehet van akinek jó hír, nem lesz több eszement MZ-s történet a CB-500 fórumon, nem lesz sufni történet és más kalózmegoldások a műhelyemből.
Ettől független látogatlak én benneteket és persze ha valamilyen segítség kell amellett sem fogok szó nélkül elmenni. Persze a CB-1 fórumon is megtaláltok sőt remélem átnéztek néha.
Sosem felejtem el mikor szerveztétek a CB-500 túrát és kérdeztem mennyire zártkörű a túra és jött a válasz "nem vagyunk kirekesztő 500-asok" és nem is voltatok, sőt aztán még vegyesebb lett a bazár egy Apriliával és egy CX-500-al
Szeretnék egy jó kis összetartó csapatot így a neten keresztűl is, legalább olyat mint amilyen itthon van.
Amúgy nagyon jó kedvem van, az elmúlt években ilyen nem volt hogy az év utolsó két hetét itthon töltsem szabin, most így jött ki. Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett de ezt le kellett írnom válaszúl az elmult napok tőlem szokatlan viselkedése magyarázatáúl.
További kellemes karácsonyt és a lehető legjobb boldog újévet!
Laci
Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Üdv,
Zoli
Na jah, GS500-ból kb. 100szor annyi szaladgálhat, mégsem azt választottam :)

A fórum (ahol néha napján én is megfordulok) valóban pörgősebb mint itt és talán néha át is esik a ló túloldalára Talán az a legklafább ha van egy saját fórum oldala egy motornak, ahol vannak külön beszélgetős/dumálós témák, közösségi élet, és műszaki részleg (mint a CBF fórum).

Ennek hiányában itt egy helyen belefér minden!

Jah és Isten éltesse a CB-1 -ek még nagyon sokáig! ;)
Szia Laci!
Bocsi, egy kicsit késve kapcsolok, az ünnepek előtt nagyon el voltam havazva melóval... Köszi szépen! Tökéletes lesz úgy! ;)
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Szép karácsonyt kívánok mindenkinek, az új esztedőre pedig - sok egyéb mellett - sok örömet a motorozásban.
Zolibá
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok Mindenkinek!
sziasztok kellemes karácsonyi ünepeket mindenkinek .
Boldog bÉkÉs karÁcsonyt kÍvÁnok mindenkinek
Szia Laci!
Minek nem értem a lényegét? Talán vmivel megsértettelek? A témafeldobásaidat én pont méltattam és azt próbáltam kifejezni, hogy mindenki értékeli és ha van - vagy tud egyáltalán - vmilyen tapasztalata, azt megosztja. Én is így teszek, bár látni, hogy humán intellektüellként - cinizmussal értelmezendő - sajnos az igazi mélységi műszaki témákhoz nem tudok hozzászólni bármennyire szeretnék. (Ha van vkinek biztonság v. külpolitikai kérdése szívesen válaszolok a munkámból kifolyólag)
Szóval csak azt akartam írni, hogy a nagyobb táborból álló GS 500 fórum kicsit más, sokkal több ember lehet tagja, így sokkal több olyan ember jön össze, aki mindenhez hozzá tud szólni.
De nem is magyarázkodom, az építő "korholásodat" máskor nem veszem zokon és talán te is meglátod, hogy van abban egy ici-pici igazság, amit írok.
További jó CB-1 fejlesztést! :)
Üdv és Kellemes Ünnepeket: Darkmind
Albert: küldtem mailt!

Darkmind: sajnálom hogy nem érted a lényeget