Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

János nagyon szép lesz a leömlő!
Szia Zs! A Bridgestone-t nekem is hétfőn cserélték gariba!" Tojás" volt a gumi kb. 4-5 mm-t! Nagyon korrekt volt az R17, pedig tavaly májusban vettem és csak most lett felrakva! Kíváncsi vagyok mekkora tapadás különbség lesz eleje-hátulja között?! Az első 5. éves Mich.Pil.Sporty.Puhának nem nevezhető, de van még 4 mili rajt középen.
Szia Zoli! Gondolj arra, hogy a szélesebb hátsó kerekű gépeknél (pl.180/55-17) is csak 120/70-es az első általában! Az elsőt eredeti méreten hagyva a km óra sem mér mást csak a motor fordulat nő minimálisan! Az igazi váltó méret a 150/70-17 lenne, de az necces! Lásd E. attila hozzászólását!
Már lassan elkészülök a leömlővel. Csináltam néhány képet róla, igaz van még egy kis munka vele, de az már így is látszik, hogy sokat dob az összképen
Gratulálok Csaszi!
Sajnos nagyon sokat nem volt lehetőségem tesztelni, kb. 2e. km-t mentem vele eddig, de azt megnyugtatóan, meglepetésektől mentesen tudta. Elől nekem gyári méretű Conti Avenue van, de semmi különlegeset nem tapasztaltam. Csak ajánlani tudom, különösen úgy, hogy itt a fórumon már ketten is megjárták a nagy hírű Bridgeston-nal. Árban és tudásban szerintem a legjobbak között van, a tartósságát még nem tudom.
Köszönöm!
Még olyan kérdésem lenne ha elől marad a gyári méret hátra pedig 140/70 lenne akkor okozhat e pl kanyarban meglepetést bármilyen téren?
Nálad pl elől milyen méret van?
Köszi a linket én is elgondolkozom rajta.
Mennyire vagy megelégedve vele?

P. Zoltán
Nekem ilyen van fent tavaly tavasz óta. Gond nélkül elfér.
Szia!

Nekem tavaly 150-es volt fönn, még az is elfért. Igaz, alig maradt pár milliméter a láncvédő és a gumi között...
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hátul el fér e a 140/70 R17-es gumi?
Van aki már eltérőt tett rá a gyári helyett?

Előre is köszönöm!
Üdv a csoportnak: P. Zoltán ( Honda Cb 500, 2002, kék)
igen
igen 12 ezer az ára
Szia! A Castrolnak is van egy jo, specko olaja.

Castrol EVO 4T 10W40. Bárdiban kapható.
Köszönöm. A lényeg az lenne, hogy működteti- e az indexeket, azt ki tudná próbálni. Komplett kapcsoló azt jelenti, hogy csak össze kéne dugni a csatlakozókat és kész, ugye?
Szép jó napot! A feszültség szabályzó érdekelne. Meg van-e még, és mennyi az ára?
Előre is köszönöm
Kató
meg van szép állapotu komplett kapcsolo 5 ezer
köszi
Nem azt akarom megrendelni, amit linkeltem. Bemegyek pár bringásboltba, szeretem megtaperolni, mielőtt megveszem:)
Motul 5100 10W40-et ajánlom bele.
Ja és 6-8ezrenként érdemes cserélni, attól függően mennyire gyilkolod.
Szia Csaszi!
Gratulálok a fiadhoz! Jó egészséget mindnyájatoknak !
Köszönjük mindenkinek a gratulációkat!
Szia ! Az irányjelző kapcsolója jól működik? Mennyiért adnád?
Köszi
Sziasztok.
Suzuki GS500F, majd még aznap a CB500S kipróbálása után a kis CB mellett döntöttem. Óriási a különbség minőségben, kivitelezésben, műszaki tartalomban a két gép között. Nem szidom a GS-t, de a Honda sokkal finomabb jószág.
Repsol 10W-40(API SJ)ásványolajat használ valaki, vagy inkább szintetikust tesztek bele?
honda cb 500 alaktrészei eladók 06704275150
Erre a szépségre szeretem volna nappali menetfényt
Sziasztok
Nappali menetfénnyel kapcsolatba bementem a vizsgaállomásra !
Ígértem hogy megírom mit mondanak a okosok !
Mivel csak félig meghozott jogszabályt alkottak és a vizsgaállomás még nem kapott tájékoztatást hogy motorra egy vagy kettő nappali menetfényt lehet e feltenni továbbá mi lenne a helyes bekötés. Arról sincs tudomásuk hogy hova szerelhető fel pl: lámpa alá vagy bukókeret ,hűtő mellé stb. De e jeles-nek kell lenni. Nagyon rendesek voltak a tájékoztatás terén vagy fél órát telefonáltak pedig el voltak havazva a melóval Azt mondták még valószínű pontosítják a jogszabályt de pillanatnyilag nem lehet motorra felszerelni ! Ők most a vizsgán levetetnék sőt a rendőr is berendelheti vizsgára a mocit ha fen van.Én itt olvastam a cikket ami felkeltette a figyelmem
http://hegylakok.hu/2014/01/ci...
Csaszi gratulálok !