Szia Zs! A Bridgestone-t nekem is hétfőn cserélték gariba!" Tojás" volt a gumi kb. 4-5 mm-t! Nagyon korrekt volt az R17, pedig tavaly májusban vettem és csak most lett felrakva! Kíváncsi vagyok mekkora tapadás különbség lesz eleje-hátulja között?! Az első 5. éves Mich.Pil.Sporty.Puhának nem nevezhető, de van még 4 mili rajt középen.
Szia Zoli! Gondolj arra, hogy a szélesebb hátsó kerekű gépeknél (pl.180/55-17) is csak 120/70-es az első általában! Az elsőt eredeti méreten hagyva a km óra sem mér mást csak a motor fordulat nő minimálisan! Az igazi váltó méret a 150/70-17 lenne, de az necces! Lásd E. attila hozzászólását!
Sajnos nagyon sokat nem volt lehetőségem tesztelni, kb. 2e. km-t mentem vele eddig, de azt megnyugtatóan, meglepetésektől mentesen tudta. Elől nekem gyári méretű Conti Avenue van, de semmi különlegeset nem tapasztaltam. Csak ajánlani tudom, különösen úgy, hogy itt a fórumon már ketten is megjárták a nagy hírű Bridgeston-nal. Árban és tudásban szerintem a legjobbak között van, a tartósságát még nem tudom.
Köszönöm!
Még olyan kérdésem lenne ha elől marad a gyári méret hátra pedig 140/70 lenne akkor okozhat e pl kanyarban meglepetést bármilyen téren?
Nálad pl elől milyen méret van?
Köszi a linket én is elgondolkozom rajta.
Mennyire vagy megelégedve vele?
Köszönöm. A lényeg az lenne, hogy működteti- e az indexeket, azt ki tudná próbálni. Komplett kapcsoló azt jelenti, hogy csak össze kéne dugni a csatlakozókat és kész, ugye?
Sziasztok.
Suzuki GS500F, majd még aznap a CB500S kipróbálása után a kis CB mellett döntöttem. Óriási a különbség minőségben, kivitelezésben, műszaki tartalomban a két gép között. Nem szidom a GS-t, de a Honda sokkal finomabb jószág.
Repsol 10W-40(API SJ)ásványolajat használ valaki, vagy inkább szintetikust tesztek bele?
Sziasztok
Nappali menetfénnyel kapcsolatba bementem a vizsgaállomásra !
Ígértem hogy megírom mit mondanak a okosok !
Mivel csak félig meghozott jogszabályt alkottak és a vizsgaállomás még nem kapott tájékoztatást hogy motorra egy vagy kettő nappali menetfényt lehet e feltenni továbbá mi lenne a helyes bekötés. Arról sincs tudomásuk hogy hova szerelhető fel pl: lámpa alá vagy bukókeret ,hűtő mellé stb. De e jeles-nek kell lenni. Nagyon rendesek voltak a tájékoztatás terén vagy fél órát telefonáltak pedig el voltak havazva a melóval Azt mondták még valószínű pontosítják a jogszabályt de pillanatnyilag nem lehet motorra felszerelni ! Ők most a vizsgán levetetnék sőt a rendőr is berendelheti vizsgára a mocit ha fen van.Én itt olvastam a cikket ami felkeltette a figyelmem http://hegylakok.hu/2014/01/ci...
Csaszi gratulálok !
Még olyan kérdésem lenne ha elől marad a gyári méret hátra pedig 140/70 lenne akkor okozhat e pl kanyarban meglepetést bármilyen téren?
Nálad pl elől milyen méret van?
Köszi a linket én is elgondolkozom rajta.
Mennyire vagy megelégedve vele?
P. Zoltán
Nekem tavaly 150-es volt fönn, még az is elfért. Igaz, alig maradt pár milliméter a láncvédő és a gumi között...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hátul el fér e a 140/70 R17-es gumi?
Van aki már eltérőt tett rá a gyári helyett?
Előre is köszönöm!
Üdv a csoportnak: P. Zoltán ( Honda Cb 500, 2002, kék)
Castrol EVO 4T 10W40. Bárdiban kapható.
Előre is köszönöm
Kató
Nem azt akarom megrendelni, amit linkeltem. Bemegyek pár bringásboltba, szeretem megtaperolni, mielőtt megveszem:)
Ja és 6-8ezrenként érdemes cserélni, attól függően mennyire gyilkolod.
Gratulálok a fiadhoz! Jó egészséget mindnyájatoknak !
Köszi
Suzuki GS500F, majd még aznap a CB500S kipróbálása után a kis CB mellett döntöttem. Óriási a különbség minőségben, kivitelezésben, műszaki tartalomban a két gép között. Nem szidom a GS-t, de a Honda sokkal finomabb jószág.
Repsol 10W-40(API SJ)ásványolajat használ valaki, vagy inkább szintetikust tesztek bele?
Nappali menetfénnyel kapcsolatba bementem a vizsgaállomásra !
Ígértem hogy megírom mit mondanak a okosok !
Mivel csak félig meghozott jogszabályt alkottak és a vizsgaállomás még nem kapott tájékoztatást hogy motorra egy vagy kettő nappali menetfényt lehet e feltenni továbbá mi lenne a helyes bekötés. Arról sincs tudomásuk hogy hova szerelhető fel pl: lámpa alá vagy bukókeret ,hűtő mellé stb. De e jeles-nek kell lenni. Nagyon rendesek voltak a tájékoztatás terén vagy fél órát telefonáltak pedig el voltak havazva a melóval Azt mondták még valószínű pontosítják a jogszabályt de pillanatnyilag nem lehet motorra felszerelni ! Ők most a vizsgán levetetnék sőt a rendőr is berendelheti vizsgára a mocit ha fen van.Én itt olvastam a cikket ami felkeltette a figyelmem
http://hegylakok.hu/2014/01/ci...
Csaszi gratulálok !