Zürös-zsufolt félévem volt a tanintézetben, s bár követtem a Fórumot, amint azt CbLaci is gondolta, csak nagyon ritkán jelentkeztem írással. De most igyekezem pótolni a kimaradást. Nézzétek meg képes összefoglalómat máj.-okt. hónapokról. http://www.sportmotor.hu/motor...
Kívánok mindenkinek boldog új esztendőt sok szép motorozással.
Köszönöm Laci a többi 500-as és minden látogató nevében! Szerintem sokan nézzük az oldalt még ha hozzászólások nem is születnek. Én is mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
Sajnos ez a szoba nagyon visszhangzik egy ideje, de olyan régi szálak fűznek ide, hogy itt se maradhat el úgy a Karácsony hogy ne köszönjek be.
Boldog Karácsonyt CB 500 fórum!
Sziasztok!
Ha valaki motorcserére készül a használt autó/motor/. hun van egy Hornet a 8441073-as hirdetési számon. A motor egy ismerősömmé, hibátlan gép,a leírt adatok valósak! A színe: kinek igen- kinek nem!
aksi ki, benzin nyakig, középsztenderdre állítva, gumit kicsit túl lehet fújni, és érdemes figyelni nem nagyon laposodjon.
Én 3-4 hetente be szoktam röffenteni, előtte és utána aksi megy töltőre.
HA letakarod, akkor csak olyan cuccal ami alatt szellőzik, ha nejlonos cuccal takarod le, akkor csak bepállik, és b..hatod.
Nekem eddig mindig beindult télen, pedig volt, hogy egy hónapig felé sem néztem. és nem hatott meg ha épp -sok fok volt, ha akkor volt időm akkor indítottam.
ha esetleg eszembe jut még valami megírom
Én is szelepszárra gondoltam, de nincs még hidegindításkor sem kékes füst a kipufogónál, szóval lehet simán a dugattyúknál tűnik el az olaj. Bár akkor is kéne egy kicsit füstölnie. Fene tudja! Ami ráadásul még bonyolítja a dolgot, hogy már több mint 70000km-e gázzal megy a kocsi, ami ugyan tisztítja a rendszert, de a szelepeknek nem tesz jót. Bár van szelepülő kenő bekötve is, gondosan beállítva, és mindig feltöltve! Szóval 1-2 max 3 hó, és jön az info, a motorolaj fogyasztásról!
Szevasz Peti!
Szóval akkor már benne is van az örökélet elixir , kíváncsi vagyok az eredményre! Mondjuk ha szelepszár szimeringes a gép azt nem fogja helyrehozni, viszont egy gyengélkedő motor rendbetételénél nem is az jelenti a legnagyobb kiadást. Az már jó jel ha elevenebb lett a kis Yaris
Valóban Yaris a betegeskedő! 10000km/1liter motorolaj volt eddig a fogyi. Ami egy 1literes 3 hengeres géptől elég sok! Egyébként is sztm!
Hosszútávú még nincs, de olajcsere, és xado óta Apám sokat emlegeti, hogy megtáltosodott a kocsi! Könnyebben megy, és jobban húz! Olajfogyást még nem nézett, de már túl van az 1000km-en a számláló, szóval a beépülés nagyjából megtörtént.
27ml stage1 ment bele!
Még 2-3000km, és ellenőrizve lesz az olajszint is! Addig semmi elkiabálás!
Mindenkinek nagyon boldog Újesztendőt, sok-sok baleset mentes,megfontolt,de élményt adó motoros km-t kívánok!
Üdv mindenkinek!