Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova vezet le a két cső, ami most lóg nálam? Hova a vékony és hova a vastagabb? Mást nem kell cserélni a motorban? Olaj stb? vagy ezekkel nem lesz összefüggésben?
Van valakinek tapasztalata LED-es lámpákat illetően? Én nem rég vettem egy 30W 6000K-s bi-s példányt. Még nincs beszerelve. A teszt képek alapján nem tűnik rossznak a fényereje, de hát majd élőben elválik. A tapasztalat alatt inkább arra gondolok, hogy mennyire cseszegetnek ezért rendőrök? + fel akarok rá tenni nappali menetfényt. Fő a biztonság.. Azt jobban meglátják messziről. Úgy hallottam, hogy ezért már nem piszkálnak.. Kinek mi a tapasztalata?

Üdv,
VC
Amit linkeltem az egy komplett benzincsap. Ami megmaradt a a tiédből azt le kell szedni és az ujjat feltenni a helyére rádugod a csöveket és kész.
Sziasztok.Cb 500-hoz keresnék kuplung kosarat.Bontott bármi érdekel.Kőszőnőm előre is a segitséget!
Bár ahogy nézem a korábbi fotóimon, vmi le is van róla törve. Az mi lehet? Vagy azt is le kell szednem ami rajta maradt, es amit belinkeltél az komplett cucc hozza?
Köszönöm mindenkinek a segítő tanácsát.

Jááános: ebay-en megnéztem ezt a kütyüt. Nekem úgy tűnik, az hiányzik róla. Találtam néhány csavart is a motor körül az eset után. Azokat majd szereznem kell, mert kétlem, hogy mind megvan. A fényképek alapján akkor ez hiányzik. Pontosan egy vastagabb es egy vekonyabb cső van a fenykepemen is, mint ahogy az ebayes linken + ha jol neztem 4 csavar rögzíti a tank aljához a kütyüt. Elvileg rendelhetem? Bár megnézem még itthon is bontókban.
Nem tudom mennyibe kerülhet egy új benzincsap, de nekem az a tapasztalatom, hogy irreálisan magas ára van a gyári alkatrészeknek. Szerintem egy bontott tökéletesen megfelel, itt van például ez.
vcarter!
06306803274
Ha jól saccolok egy új csap 30 körül lesz legalábbis az Er 5 Kawae ennyi. Kb egy árban lehetnek. Nem olcsó, de...
Rendben. Köszönöm.
Üdv,
VC.
Gyári dolgokat nem kellett vennem mostanában, csak kopóalkatrészeket szerencsére. Egyébként cikkszáma van mindennek és a Hondánál bármi rendelhető ezekre a fiatalabb gépekre. Csaszinak ugyanolyan motorja van mint neked, ha jelentkezik biztosan segít, talán még kontaktjai is vannak.
Köszönöm a gyors hozzászólást. Hol kezdjem a keresést? Bontott/új? Mennyi lehet így ránézésre a javítás ktg-e?
Ráadásul a felső részének is letörték a csatlakozó csonkját, ha jól látom sajnos kell egy új csap.
Gyakorlatilag ellopták a fél csapodat a membránnal együtt. Szerintem jobban jársz ha megpróbálsz egy újat, vagy bontott csapot beszerezni. Felújítókészlet itt nem segít ha nincs meg a többi része.
Szia!

Én a vezető ülést szeretném kicsit megemelni. 190cm vagyok, egy picit alacsony nekem. Megadnád az elérhetőségét az embernek, aki neked segített ülés ügyben?
Köszönöm,
Üdv,
vc
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A Honda CBF 500-as motoromat megrongálták. Minden bizonnyal a benzint akarták lenyúlni belőle a kisstílű szemetek. A benzintankból levezető vmit szedhették ki/szét. Mellékelek fotókat. Kérlek segítsetek, mi az amit vennem kell hozzá, hogy kell összerakni?
Előre is köszönöm!
Üdv,
vc
Sziasztok.Cb 500-hoz keresnék kuplung kosarat és kőzponti csavart.Valakinek esetleg?
A fájdalmat nem reklámoznám mert valójában nagyon korrekt áron dolgozik ez a szintén motoros ember. Elsősorban azért léptem meg ezt az átalakitást,mert az asszonypajtás túra közben állandóan a nyakamba csúszott. Namármost az utas ülés elejét kissé megemelve ez a probléma ezáltal megoldódott. Az ülés anyagát tekintve csúszásmentes uv álló műbőr amely már mások motorján bizonyitott.
Biztosra akartam menni ez ügyben,úgyhogy megkérdeztem olyanokat akiknek már van ilyen átszabott ülés ettől a mestertől,és azután döntöttem,hogy ez kell nekem is.

Esetleg ha valaki kedvet kap hozzá,hogy átszabassa az ülést, mailban megadom szivesen az elérhetőséget.
Mikor Martinnal fölvettem a kapcsolatot kifejezetten olyan megoldás érdekelt, ami 100%-ban legális közlekedés és műszaki vizsga szempontjából is. Konkrétan rákérdeztem, és ezt a választ kaptam:
"Ha a dobokhoz TÜV engedély kell, akkor + 5000Ft/db, amely tartalmazza a kiszerelhető hangtompító betétet és az „E” minősítést . Közúti forgalomban legálisan részt vehet, műszaki vizsgán megfelel. A BESZERELT HANGTOMPÍTÓ BETÉTTEL! Ez esetben a garancia 5 év!"
A lámpád tényleg egyedi és szerintem jobb mint a gyári! :) Nekem is kiszúrták a típusidegen KOSO tükröket, de azért átment a vizsgán...
Meg sem néztem először! De most!... Tényleg szépséges lett!

Mennyibe fájt? És miért lépted meg? Lesz olyan tartós mint a gyári? A sajátom nekem sem a legkényelmesebb, hosszútávon igenis vágja mindkét combom belső felét, de nem merek ilyenbe belevágni! TZZR haverom 3 év alatt 2x szabatta át az ülését, mert az első 2 év alatt tönkrement!
Lehet régi az infóm, de tudtommal Martin bácsi nem árul homológ (street legal) dobot, csak Tüv engedélyest!

Egyébként a sajátomon tényleg nem volt lejárati idő. Már 2x átment a moci ezzel a dobbal a vizsgán, szóval működik a rendszer! A lámpámba viszont mindkétszer belekötöttek...
Üdv mindenkinek!
Az irányjelző kapcsolóm nem akar megbízhatóan működni, már mindent csináltam vele. Hol lehetne venni és kb mennyibe kerül. Aki tud valamit kérem ossza meg. Köszi
Szerencsés vagy! Vagy egyszerűen csak eltűnt belőle? A képen lévő még nem az enyém, a neten találtam. Pár hét múlva kiderül mit küld Martin mester a saválló dob mellé...
Nagyon szép lett az ülésed Árpi! Ügyes keze van Andor mesternek! Használd sokáig egészséggel !
Hi! Az én papíromon nincs "lejárati" dátum, csak kiállítási.