Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Úgy emlékszem nem kérdeztem még itt.
Kellett valakinek már esetleg közületek motor felnihez küllőt csináltatnia? (Nyilván valamilyen másik típushoz.)
Tudom h lehet a google-t használni. De ha esetleg valaki tudna ajánlani olyat akivel érdemes kezdeni, akkor azt megköszönném.
Az öcsém Yamaha LCII-s dt-jének a hátsó felnijében kellene az összeset kicserélni. A szép az benne h 36 db kell bele összesen. Két különböző méretben a dobfék miatt.
Itt nem tudtam rendelni hozzávalót, csak 1 hasonlót próbának. Már nem emlékszem pontosan mert hónapokkal ezelőtt foglalkoztam vele, de úgy rémlik h nem metrikus menettel készülnek. Uh az átalakítást otthon nem tudnánk elvégezni.
Van most kilátásban egy bontot felni, de ha abban megint van/lesz szakadt küllő akkor megint ott vagyok ahol a part szakad. A mostaniak közül örülök ha egy-két darab megmenthető lesz.
Tökéletes. Ne aggódj tovább.
igen
Jol vagy ugy. Tagulasi a 2 szint kozott?
Szaiasztok

Mennyi hűtőfolyadék kell egy 98-as cb500 ba?

én 2 liternél többet nem tudok beleimátkozni, kicsit keveslem, pedig ventikapcsolásig járattam meg mentem vele azóta 100 km-t, de nem kell neki több. A hűtő alul felül meleg. A motor nem melegszik.
nem kell egyeznie.
Legalábbis nekem nem egyezett. A többi legyen jó, meg a gumi is, és nem fognak kötekedni

De rear /azaz hátsó kerékre való/ ne tegyél előre, mert nem oda van kitalálva.
Illetve figyelj a sebesség és terhelés indexre is.
Szasztok.A cb-m első gumilya csereérett lett.Kinéztem a Pirelli mt 75 rear gumit.Van valakinek tapasztalata vele?Múszakin az első,hátso gumimintázatnak egyezzni kell?
Neked is Minden jót Zolibá!
Nem tudom miért de nem megy át! A másik 2 régebbi az átmegy, ez nem! Talán túl nagy a felbontás? Nem értek hozzá....!Tölti, kiírja, hogy 100% és nem jelenik meg
Szia!
Megpróbálom ismét elküldeni, de valamiért nem akarja az igazságot!
Hali!

Köszi c.sebi.
Kultúrált a megoldás. Így vissza is állítható az eredeti állapot.
Lemaradt a 3. képed. Átküldenéd, hogy lássam a 3 cm-es
magasításodat?
Pont ugyanilyen színű az én gépem is, csak S változat.
Az ülés komfort javításra kértem ajánlatot egy kárpitostól, aki motorülésekkel is foglalkozik. Elöl-hátul 2 cm-es komfortszivacs beépítés, hátul a lejtés megszüntetése+új huzat=20ezer, ennyit megér szerintem.
Kellemes húsvét másodnapját!
A kis CB nagyon jó párosítás a Busa mellé, sohasem fogja cserben hagyni a gazdiját!
Kipufogót közben fölszereltem és az első tapasztalatok:
Hangtompító nélkül igazán dögös hangja van, de ekkor kellene egy sprotlégszűrő is /Martin ajánlásával/, hogy ne durrogjon vissza a motor.
Hangtompítóval is jóval hangosabb a gyárinál, ez viszont más, szuszogósabb hang a szűkebb cső és a gyors gázáramlás miatt.
Fotó meglesz az ünnep után, hangot, videót viszont nem ígérem erre alkalmas eszköz hiánya miatt.
Addig is Kellemes húsvéti ünnepeket!
Gergely!
Óvatosabban húzd meg ez után, ez túl volt húzva!
Na most talán?
A 3. kép lemaradt!
Köszi! Találtam is hegesztőt, csak nagyon nehéz lerobbantani a helyéről, még nem sikerült, oda van gyógyulva.
Szia Kovvi!
A 3cm-es magasító felrakható! Nekem az van fent, a lábtartót így oldottam meg. A 3. képen kicsit látszik a kormány magasító!
Sziasztok,
2 vagy 3 cm-es kormánymagasító még felrakható a bovdenek, kábelek cserélése, toldása nélkül?
Párom panaszkodik a hátsó lábtartóra. Módosította már valaki a hátsó lábtartót?
Szia!

Hegeszthető, de valószinüleg csak akkor fogják vállalni ha szétszedve, csak a repedt blokkelemet viszed...
Sziasztok!

Történt már olyan valakivel, hogy az alsó olajteknő a leeresztő csavaros megrepedt? :( Hegeszthető ez, vagy bontóban keresgéljek? Köszi!
Szia! Igen, nekem legalábbis nézik mindig műszakin az E betűcskét.
Én szerencsémre találtam olyan indexet ami kecses, és hagyományos 21W van benne! Kidolgozásra, hát irtó gagyi, de miután darabokra szétszedtem, és jól javítva összeraktam, már a célnak megfelel. Ha majd nagyon be mattul a búra akkor cserélem valami másra, mert már mutatkoznak jelei.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Szépséges! Grat! Engem is érdekelne a fotó, meg a hang!
Köszönöm a válaszod !
Híd el mindkét motornak megvan a maga szépsége
A bal oldali motor véget érdeklődtem,várom a fényképet sőt egy videó
felvételt is szívesen meghallgatnék a sor 2 hangja amúgy is szívdobogtató
gyári kipuval is ! A cb a lányom motorja ! Most csinálja a jogsit A2-ből és szeretném addigra teljesen rendbe rakni kapott már egy teljes szervizt +hátsó dobozt /világítás,féklámpa beszerelve /még egy kis csinosítás kell
és lassan kész lesz
De szeretném biztonságba tudni amennyire csak lehet