Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...ok a moci....pedig a télen kiszerettem belőle...most újra "udvarol"nekem... most a fogyasztással kápráztatott el...
...csak bátran!...megéri!
Gyönyörű! Jut eszembe a motor hogy viselkedik a javítás óta? Jó lett minden?
Azért kérdeztem, mert még mi nem voltunk motorral Romániában (Erdélyben). Nyaraltunk már családosan egy hetet és azóta is visszavágyok. Laciék is voltak már sok szép helyen, ez is nagyon jó ahol Ti voltatok. Nekünk itt a határ 25km-re, tehát ez viszonylag elérhető távolság. No remélem összejön hamarosan egy ilyen rövidebb kiruccanás nekünk is. Köszönöm a válaszod, további szép napot.
...kedvcsinálónak!
Szia!.... a benzin 6,15-6,25 lej/l...a szállás nekünk 45lej/fő... szendvicseket vittünk (kolbásszal,füstölt tarjával), hogy bírja a napot Az autópályán (visszafele arra jöttünk) motorosoknak nem kell fizetni....a sör, a kaja picivel olcsóbb mint itthon...km kb. 800, de mi mentünk szerte szét...nem csak a célig....lehet kevesebb...én 300 lejt költöttem, de a kocsma ebből 90 ...ez,így sikerült..
Úgyhogy nem visz anyagi csődbe...neki kell vágni, nagyon megéri...
Szia Ati!
Szép helyeken jártatok! Ha nem titok, egy ilyen két napos túra kb. milyen költségekkel jár. Pl. kaját vittetek, vagy étterem volt, szállás, üza.
Nagyon szép helyek! Köszönöm a részletes leírást!
2.nap Orsova-Vaskapu-Herkulesfürdő, s tűz haza....
Stia laci!
...a képek itt készültek: https://maps.google.com/maps?s...

a teljes túra :
https://maps.google.com/maps?s...

egyébként reggel 6-kor indultunk, s kényelmesen du. 3-körül ott voltunk sok-sok fotózással,megállással..dubován aludtunk, másnap poroltunk haza...lugoj fele, de előtte bementünk herkulesfürdőre...
Nekem remélhetően júliusban kezdődik meg igazán a szezon, tervek lennének még tavalyról is, de azt már látom hogy idén nem kell kétszer olajat cserélnem.
Ja nem nagyon, múlthét szerdán indítottam a szezont. De necces lesz az idei év motozás tekintetében, mert most is amikor lesz jobban időm, akkor elmegyek Albániába 10 napra, de az erősen nem motor kompatibilis kirándulás lesz, utána meg nem lesz ilyenre nagyon időm.. júliusban legalábbis tuti nem.
Tevezés kérdése, egy jó túránál nem a cél a lényeg hanem az is ami közötte van. Veled mi van amúgy? Mostanában nem nagyon motorozol, bár mostanában nem nagyon követem az itteni eseményeket
Szerintem oda lehet jutni 7-800 kilométerből is
Főleg hogy odáig sem ingerszegény a környezet. A távolság nem olyan nagy, a tervező szerint 421km.
Van az egy teljes nap is, de inkább másfél a Hortobágy környékéről indulva.
Akkor nem csak hasonlított hanem az is, mindössze 5 óra és 36 percnyire van.
Egész pontosan itt.

Az egyik legkellemesebb környék Románia szerte a motorozásra.
Szia Atesz!
A gurulás részemről elmaradt és még ez így lesz egy darabig, viszont érdekelne hogy a 3. és 4. kép (a sziklás vízpart) hol készült pontosan. Köszi a válasz előre is!
Sziasztok!

Remélem mindenki gurulással tölti az ünnepet...vigyázzatok magatokra, sok a "vasárnapi" autós, s a rend őrzői is igen aktívak..

A képek most készültek Erdélyben...

Széles utat!

Üdv!
Sziasztok

98-as CB 500s indexrelé lábkiosztását nem tudja valaki véletlenül?
3 lábú van benne, vettem bele egy LED-es indexrelét, ami szintén 3 lábú, ennek a bekötéséhez lenne rá szükségem.
Előre is köszi
Sziasztok!

Ma tekeregtem 385km-t. Közel 7 órát ültem a mocin. Fürödtem idén először a Balatonban. Bár a térdem nem nagyon hajlik, de király volt. Sajnos holnap nem tudok az alsóörsi felvonulásra elmenni, uh előre hoztam a dolgot számomra.

Jó időt mondanak hétvégére, mindenkinek jó motorozást kívánok!

(Csopakon volt aki már nem folytatta motorral tovább útját, úgy láttam személyi sérülés nem volt szerencsére.)
Üdv!

...kergetőztünk az esővel, de azért ok. volt....