Köszönjük a bíztató szavakat, esetleg hol lehet majd képeket letölteni? Meg akkor felraknam a közös gurulás képeit is oda!
Remélem majd gurulunk még együtt, ha más nem a Tkb val akar jövőre is össze hozhatunk egy közös talit?!
Szia Fisi!
Köszönet Nektek is, hogy időt szakítottatok erre a kis közös gurulásra. Jól sikerült a szombat is és a vasárnap is és ebben részetek volt Nektek is. Köszi!
Óh a Grossglockner, sajnos idén egy közbeeső esküvői meghívás miatt nem juthattam el oda, de jövőre tervben van, azért a Transzfogarason nem láttunk ennyi havat, éppen csak 1-2 foltot.
Úgy látom Erdély mágnesként vonzza a motorosokat,Transzfogaras nagyon nyerő túraútvonal. Felejthetetlen élményeket lehet szerezni,főleg a majrécsik megközelitésében.
A múlt héten egy álom valóra vált, Grossglockneren túráztam.
Az nagyon helyes! mondjuk tegnap is felfogtam csak 23:15-kor az álmomból felriadva (tengerpart, pálmafák, fűszoknyás lányok) szóval kicsit gondolkodnom kellett hogy mi van...
Egy kicsi még a Xadohoz! Szóval 400km, csaptam vágtam a gépet, és most mértünk kompressziót, hát mindkét dugóban megvan a 200PSI.
OFF-hoz adalék:
Úgy tűnik a behülyített motorvezérlő elektronika a porlasztókat eltömítette. Megpróbáljuk kijáratni a dzsuvát, hátha! Injektor tisztító, prémium üzemanyag, stb.
Vasárnap jöttem haza egy 7 napos erdélyi motoros túráról.
Csodálatos volt, az idő is nekünk kedvezett, csupán hazafelé áztunk meg, csak az íze kedvéért. :)
Sok fejlődni valóm volt még a szerpentinezésben, úgy érzem egész jól haladtam, de még egy kis majrécsík azért mindig maradt, fő a biztonság :)
Ízelítőül egy-két kép, a többit a galériámban megnézhetitek, hogy egy kis kedvet kapjatok ;)
Az biztos, hogy vissza fogok még térni ezekre a tájakra, feledhetetlen élmény. :)
A xado feles a véleményem, de még nincs vége. Még csak 400km került a gépbe, így még nem teljes a beépülés. A lényeg eddig, hogy érzésre leginkább a váltóban érezni a xado hatását. Leginkább most olyan a motor váltója, mint mikor új volt a gép. Egy kicsit szorosan jár minden fokozat. Más lett teljesen a váltóm, pontosabban vált, de határozottabban is kell kezelnem a váltókart. Jobb is, rosszabb is! 20án fogok újból motorra pattani (400km-es kört teszünk meg a haverokkal), és utána fogok részletesebben írni.
OFF következik:
Most épp elhavazódtam a szeretett toyotámmal. Volt egy kis elektromos zűröm, kiderült, hogy a riasztó megküldte egy kis elektromos szeméttel a toyota computereit, emiatt kezdett egy kicsit többet fogyasztani a paripa, és ez addig tartott, míg az egyik beltéri relé szerencsére ki nem feküdt. Ekkor derült fény rá, mert ki kellett szerelni a riasztót, hogy megtaláljam (riasztós, márkaszervíz egymásra mutogatott) a hiba okát, és láss csodát a fogyim visszatért az eredeti értékre. Viszont most csörög a motor. Valamit úgy elszabályzott a motor elektronikája, hogy valamit gajra vághatott! Üröm, öröm, üröm... Remélem meglesz, nem lesz drága, és akkor jön megint az öröm!
Szia Ati!
Egy két napos gurulás szerveződött a Balaton környékén. Néhány ismerőssel sikerült egy szabad hétvégét találni. Munka és egyéb elfoglaltságok mellett nem könnyű.
Beszéltem Lacival, én aznap sajnos éjszakás leszek, de lehet leszaladok 11- re egy rövid találkozóra, bár ahogy hallom akkor nagy dumálás nem lesz. Köszi a meghívást, ha összejön élek vele!
Köszönjük a bíztató szavakat, esetleg hol lehet majd képeket letölteni? Meg akkor felraknam a közös gurulás képeit is oda!
Remélem majd gurulunk még együtt, ha más nem a Tkb val akar jövőre is össze hozhatunk egy közös talit?!
Köszönet Nektek is, hogy időt szakítottatok erre a kis közös gurulásra. Jól sikerült a szombat is és a vasárnap is és ebben részetek volt Nektek is. Köszi!
Jó, hogy eljöttetek! Örülök a személyes találkozásnak!
Sajnos most így alakult, hogy csak fél napot tudtunk lenni de ez is nagyszerű volt!
Jó bulit Nektek !
A múlt héten egy álom valóra vált, Grossglockneren túráztam.
OFF-hoz adalék:
Úgy tűnik a behülyített motorvezérlő elektronika a porlasztókat eltömítette. Megpróbáljuk kijáratni a dzsuvát, hátha! Injektor tisztító, prémium üzemanyag, stb.
...a Transzfogaras, az nem semmi...lehet "gyalulni" a gumik oldalát
...nekem is Erdélybe lett kedvem tegnap...
Vasárnap jöttem haza egy 7 napos erdélyi motoros túráról.
Csodálatos volt, az idő is nekünk kedvezett, csupán hazafelé áztunk meg, csak az íze kedvéért. :)
Sok fejlődni valóm volt még a szerpentinezésben, úgy érzem egész jól haladtam, de még egy kis majrécsík azért mindig maradt, fő a biztonság :)
Ízelítőül egy-két kép, a többit a galériámban megnézhetitek, hogy egy kis kedvet kapjatok ;)
Az biztos, hogy vissza fogok még térni ezekre a tájakra, feledhetetlen élmény. :)
OFF következik:
Most épp elhavazódtam a szeretett toyotámmal. Volt egy kis elektromos zűröm, kiderült, hogy a riasztó megküldte egy kis elektromos szeméttel a toyota computereit, emiatt kezdett egy kicsit többet fogyasztani a paripa, és ez addig tartott, míg az egyik beltéri relé szerencsére ki nem feküdt. Ekkor derült fény rá, mert ki kellett szerelni a riasztót, hogy megtaláljam (riasztós, márkaszervíz egymásra mutogatott) a hiba okát, és láss csodát a fogyim visszatért az eredeti értékre. Viszont most csörög a motor. Valamit úgy elszabályzott a motor elektronikája, hogy valamit gajra vághatott! Üröm, öröm, üröm... Remélem meglesz, nem lesz drága, és akkor jön megint az öröm!
Szállást sikerült keríteni, a társaság jó, már csak az idő kell hogy pártfogoljon minket.
...akkor jó gurulást!...
Egy két napos gurulás szerveződött a Balaton környékén. Néhány ismerőssel sikerült egy szabad hétvégét találni. Munka és egyéb elfoglaltságok mellett nem könnyű.
...na milyen (már bocsi)összejövetel lesz?...