Az adatlapján is ott van a legtöbb embernek, számtalan kép van a motoromról is a galériákban és a rendszámot se takargattam soha. Megpróbálok úgy élni, ha éjjel kopogtatnak ne az jusson eszembe hogy az életemre akarnak törni hanem hogy segítségért jönnek...
A hirdetések meg hidegen hagynak, egyszerüen törlöm.
Bár neked sem ez volt a fő célod, de a kép megtévesztő!
A kép készültekor volt ~45cm-es vízállás, jelenleg ~29cm, a negatív rekord pedig -58cm. Uh a mostanihoz képest ~90cm apadással már rekordot döntene a folyó. 2013-as rekord magas vízállás 891cm volt amúgy.
Nekem semmi közöm hozzá h hol, milyen formában osztod meg az emailcímedet, remélem nem veszed sértésnek. De ha így kiteszed, akkor még olyan testrészeid megnövelésére is kapsz ajánlatot emailben amilyennel nem is rendelkezel! (Tapasztalat, de lehet h téged is megtaláltak már.)
Úgy látom a paksi folyamszakasz környékén nincs hajóútszűkület, ezért vélhetően a hajóvonták találkozása is szabad
Nyilván nem a vízállás jelentés volt a fotód célja Fecó, elsősorban nekem se azt juttatta az eszembe, hanem azokat az emlékeket amikor a Tisza partján mi motorosok találkoztunk
Régi fórumosok! Ha érdekel benneteket még ez a fajta túramotoros vonal és egy kevésbé nyilvános helyen jobban bekapcsolódnátok az azzal kapcsolatos beszélgetésekbe, akkor írjatok bátran erre a mail címre: mozsonyil@gmail.com
Boldog UjEvet minden markatarsnak!
Outsiderkent...enyem egy belpiacos Xelvis,ami egy CB500S kinezetu 250es V2es...figyelemmel kiserem az itteni eletet.
Hajra fiuk januar,februar..itt a ...tavasz:)
Honda forever!
Sziasztok!
Szeretnék MINDENKINEK nagyon boldog újévet kívánni! Műszaki hibától, balesettől mentes örömteli,sok motoros kilómétert. Stabil, kiszámítható munkahelyet,megértő családot,egészséget,hogy ez teljesülni tudjon
Üdv Sebi
Zolibá nagyon szépek a képeid!
link
Pár munkaóra van benne. Nekem tetszik.