Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiszúrta ezt már valaki? Vagy csak még én nem láttam?
link

Pár munkaóra van benne. Nekem tetszik.
Értem. Ahogy jónak látod!
Az adatlapján is ott van a legtöbb embernek, számtalan kép van a motoromról is a galériákban és a rendszámot se takargattam soha. Megpróbálok úgy élni, ha éjjel kopogtatnak ne az jusson eszembe hogy az életemre akarnak törni hanem hogy segítségért jönnek...
A hirdetések meg hidegen hagynak, egyszerüen törlöm.
Én nem osztogattam a címem és így is kapom a kéretlen tolakodó szemeteket. Ez ellen nem nagyon lehet védekezni.
Bár neked sem ez volt a fő célod, de a kép megtévesztő!
A kép készültekor volt ~45cm-es vízállás, jelenleg ~29cm, a negatív rekord pedig -58cm. Uh a mostanihoz képest ~90cm apadással már rekordot döntene a folyó. 2013-as rekord magas vízállás 891cm volt amúgy.

Nekem semmi közöm hozzá h hol, milyen formában osztod meg az emailcímedet, remélem nem veszed sértésnek. De ha így kiteszed, akkor még olyan testrészeid megnövelésére is kapsz ajánlatot emailben amilyennel nem is rendelkezel! (Tapasztalat, de lehet h téged is megtaláltak már.)
Úgy látom a paksi folyamszakasz környékén nincs hajóútszűkület, ezért vélhetően a hajóvonták találkozása is szabad
Nyilván nem a vízállás jelentés volt a fotód célja Fecó, elsősorban nekem se azt juttatta az eszembe, hanem azokat az emlékeket amikor a Tisza partján mi motorosok találkoztunk
Régi fórumosok! Ha érdekel benneteket még ez a fajta túramotoros vonal és egy kevésbé nyilvános helyen jobban bekapcsolódnátok az azzal kapcsolatos beszélgetésekbe, akkor írjatok bátran erre a mail címre: mozsonyil@gmail.com
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!

Kicsit gurulgattam tegnap, ha már karácsony tájékán kihagytam. Mentem majd 20km-t itt a városban és környékén.
Szeretnék én is boldog új évet kívánni minden kedves motorosnak!
Boldog Új Évet minden motorostársnak!
Boldog UjEvet minden markatarsnak!
Outsiderkent...enyem egy belpiacos Xelvis,ami egy CB500S kinezetu 250es V2es...figyelemmel kiserem az itteni eletet.
Hajra fiuk januar,februar..itt a ...tavasz:)
Honda forever!
Köszönöm... a tiéden is látni,hogy siimoogatva van.
BÚÉK minden márkatársnak, meg minden más motort hajtó motorosnak, és leendő motorosnak :)
Most benézek a Riga és a Hárli topicpa is.De ha ott is megtalállak megöllek.
Minden elismerésem! Szép tiszta a vas!
Boldog Újévet Kivánok mindenkinek!
BUÉK Hondások!
Szeretnék én is mindenkinek jó egészséget és minden jót kívánni az új esztendőben.
Sziasztok!
Szeretnék MINDENKINEK nagyon boldog újévet kívánni! Műszaki hibától, balesettől mentes örömteli,sok motoros kilómétert. Stabil, kiszámítható munkahelyet,megértő családot,egészséget,hogy ez teljesülni tudjon
Üdv Sebi
Zolibá nagyon szépek a képeid!
Köszönjük szépen Zolibá! A köszöntőnél megemlítem a Te nevedet is és inni fogunk az egészségedre is, mert nem a távolság számít!
Tisztelettel,
Laci
Szia Laci!
Örülök, hogy összegyűlhet szilveszterre a régi társaság.
Kellemes együttlétet, boldog új évet mindnyájatoknak!
BÚÉK! :)
BÚÉK!
Ha még nem láttátok, nézzétek meg a 2013-as összefoglalásomat:
http://www.sportmotor.hu/motor...
csatlakoznék én is :D