Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szervízkönv meg hasonlókra nem szabad adni.

Porsche Hungáriához került visza egy céges kocsink, 120 helyett 70 ezer km er hirdették, és szervízkönyvvel:)
18000ként kell cserélni... Hát ebben tuti nem 6000km van!
az eleg gaz,mert az enyemben csak 24 000 van ( marmint a motorban) es ez tuti mert az osszes szervizlapja megvan uj koratol..
Sztm 50-60ekm után nézhet így ki! Jövő tavasszal egyébként nekem is cserélni kell!
vettem egy uj kamerat,es ma kerultem egy rovidet hogy teszteljem.
A felfogatas meg nem az igazi,egy kicsit be is rezeg a talp amin van,de nekem akkor is tetszik es elso amator probalkozasnak nem is olyan rossz...

http://youtu.be/ZojglPofmTM
Eladó Honda Cb 500S bukócső,csavarokkal együtt!
20/2614429
Szerintem ez nem két éve volt cserélve!

Én lecseréltem az enyémet amikor megvettem,Még a volt gazdája cserélte előttem,(3 éve) vagy két árnyalatnyi külömbség volt az új,és a régi szűrő között!
igen én imádom! Már 3km-ről jól hallatszik az a mély,öblös hang! Elég rövid a dob!
És ezért mondja a magáét rendesen!
Mert ő az én kedvesem! !

De megvan a gyári is tartaléknak!
kiváncsi vagyok valaki tud-e megközelítő értéket mondani, mivel az enyém is így nézett ki, és én se tudom mennyit mehetett.
Nem nagyon tudom,hogy milyen tavu hasznalat utan nez ki igy egy szuro...?
Egy ilyen levegoszurot sikerult lecserelnem tegnap.. Remelem a kep ismegjelenik :)
Szia bics2
Én sem száguldozom, a 140 egy- egy előzéskor fordul elő többnyire, néhány száz méteren max. Már a koromból adódóan is próbálok "ésszel" motorozni,de azért egy- két jó gyorsítás stb azért kell! Nekem a lányom fél nagyon motoron egyébként, pedig vele (ha felül ) még óvatosabb vagyok! A sport dobod szépen szólhat,valószínű az én fülemnek is tetszene,de a családnál szerintem kiverné a biztit.
CB 500 fogyasztása: 3,5-6 között mozog használattól függően. Nem hiszem, hogy ezen érdemes pörögni. Ha 15-20 liter lenne megérteném, hogy érdemes vele foglalkozni, de ez nem az a kategória sztem...
Eddig én is visszafogottabb voltam utassal, de a rekordom 3.2litert épp egymagamban értem el. Teljesen emberfüggő IS a fogyasztás.: Nekem országúton a minimum 3.2-de volt már 5.6liter is. Sztrádán volt 5.5-de volt 4.2liter is. Teljesen ember, környezet, meg fene tudja még mi függő a dolog. Legutóbb átmentünk Szlovákokhoz, és volt mikor órákig teljesen betartottuk a sebességhatárokat, de volt mikor egy helyi street fighter csapat nem akart megelőzni, mert olyat csapattunk, én pld. utassal.

Egy a lényeg! Nekem a 3.5 és 5.5 között bármi elfogadható, mert ha nézelődöm akkor keveset kér a paripa, ha meg cibálom neki, akkor egy rendesen haladok, kettő akkor sem fogyaszt vészesen a madár! ;) Ismerősöm ZZR1200a 6.5-13liter között evett 100on. Általában 8literrel közlekedett... Ehhez képest a gépeink csak csipegetnek.
P3Ar!

Sikerult kicserelni a legszurot ugy ahogy mondtad,de az az egy csavar nekem sem jott ki..
szerintem amit kivettem levegoszuro,az meg a gyari,igy 24 000km utan
De holnap teszek fel kepet ide,hogy ki mennyi kilometert saccol
hát a 140- nem éppen öregúras tempó!

Én ritkán járok 2 személlyel,mert barátnőm fél a motoron! Doboz sincs!És amikor van időm motorozni,akkor sem száguldozom,csak hallgatom a mennydörgős motorféket!
Hamár a fogyasztásnál tartunk, akkor most jöttem haza Sirokról.... :D (amúgy jó volt a party)

autópályán Gyöngyös-Győr+ BP forgalom felcuccolva 4.532liter/100km-re jött ki.
szép fogyasztások:)

nekem akkor evett vagy 4 körül amikor nagyrészt fater ment vele, kb 80-90-el:)

alattam azért a 4,8-5 lityit megeszi.

legrosszabb fogyasztása az 250km alatt 16 liter, végig autópályán, felcuccolva rendesen, és nem lassan
Szerintem nincs ezekkel az értékekkel semmi baj.
Biztos egészen sokminden befolyásolja a fogyasztást. Mind a sofőr (magasság, tömeg, gázkezelés...), mind a motor (futásteljesítmény, gumi, plexi, dobozok...), mind a külső körülmények (forgalom, benzinminőség...).
Kíváncsiságképp ránéztem a fuellyre, és ott is bőven látni ekkora különbségeket.
Az enyémhez képes jó.
Hello Kollégák!
Én nem tudom ti, hogy csináljátok a 3,6-körüli fogyasztást, nekem nem sikerül 4 -alá vinni öreguras tempóban sem!
Gyorsítgatva,néha 120- 140,4,3 -4,5literre jön ki. Eddig azt hittem ez nem rossz fogyi, de ha ilyeneket olvasok ?A szerelő szerint karbi szinkron rendben ,gyertyák újak szűrő tiszta, szelephézag ok,ez ennyi,igaz többnyire 2 személyes a menet.Szóval akkor ez jó vagy rossz!?
De jó neked. Utassal dobozzal 100-as utazó körül 4,7 környékén van mindig az enyém fogyasztása, kényelmes kirándulós stílusban. 4,5 alá még sosem ment.
Jó lenne tudni, ennek mi lehet az oka. A szerelő szerint a szelephézag rendben van, a motor egyenletesen jár alapjáraton is. Rendesen reagál a gázra is. Szóval lövésem sincs.
Nekem egy és két személlyel is ennyi. Valószínűleg azért, mert utassal jóval visszafogottabban megyek.
Mindez 110 körüli utazóval.
Tottipte, Csaszi4!

Ezt az országúti átlagfogyasztást milyen körülmények között éritek el? Egy vagy 2 személlyel, és milyen tempóval?
Igen, Budapest. 26 km oda-vissza általában. Ha pedig végre elmegyek motorozni is, akkor 3,95-4,0 körül mozog.

Meg is kapta ma a törődést, új láncszett, hátsó betét, olaj... Csak ne koszolódna ennyire