vettem egy uj kamerat,es ma kerultem egy rovidet hogy teszteljem.
A felfogatas meg nem az igazi,egy kicsit be is rezeg a talp amin van,de nekem akkor is tetszik es elso amator probalkozasnak nem is olyan rossz...
Én lecseréltem az enyémet amikor megvettem,Még a volt gazdája cserélte előttem,(3 éve) vagy két árnyalatnyi külömbség volt az új,és a régi szűrő között!
Szia bics2
Én sem száguldozom, a 140 egy- egy előzéskor fordul elő többnyire, néhány száz méteren max. Már a koromból adódóan is próbálok "ésszel" motorozni,de azért egy- két jó gyorsítás stb azért kell! Nekem a lányom fél nagyon motoron egyébként, pedig vele (ha felül ) még óvatosabb vagyok! A sport dobod szépen szólhat,valószínű az én fülemnek is tetszene,de a családnál szerintem kiverné a biztit.
CB 500 fogyasztása: 3,5-6 között mozog használattól függően. Nem hiszem, hogy ezen érdemes pörögni. Ha 15-20 liter lenne megérteném, hogy érdemes vele foglalkozni, de ez nem az a kategória sztem...
Eddig én is visszafogottabb voltam utassal, de a rekordom 3.2litert épp egymagamban értem el. Teljesen emberfüggő IS a fogyasztás.: Nekem országúton a minimum 3.2-de volt már 5.6liter is. Sztrádán volt 5.5-de volt 4.2liter is. Teljesen ember, környezet, meg fene tudja még mi függő a dolog. Legutóbb átmentünk Szlovákokhoz, és volt mikor órákig teljesen betartottuk a sebességhatárokat, de volt mikor egy helyi street fighter csapat nem akart megelőzni, mert olyat csapattunk, én pld. utassal.
Egy a lényeg! Nekem a 3.5 és 5.5 között bármi elfogadható, mert ha nézelődöm akkor keveset kér a paripa, ha meg cibálom neki, akkor egy rendesen haladok, kettő akkor sem fogyaszt vészesen a madár! ;) Ismerősöm ZZR1200a 6.5-13liter között evett 100on. Általában 8literrel közlekedett... Ehhez képest a gépeink csak csipegetnek.
Sikerult kicserelni a legszurot ugy ahogy mondtad,de az az egy csavar nekem sem jott ki..
szerintem amit kivettem levegoszuro,az meg a gyari,igy 24 000km utan
De holnap teszek fel kepet ide,hogy ki mennyi kilometert saccol
Én ritkán járok 2 személlyel,mert barátnőm fél a motoron! Doboz sincs!És amikor van időm motorozni,akkor sem száguldozom,csak hallgatom a mennydörgős motorféket!
Szerintem nincs ezekkel az értékekkel semmi baj.
Biztos egészen sokminden befolyásolja a fogyasztást. Mind a sofőr (magasság, tömeg, gázkezelés...), mind a motor (futásteljesítmény, gumi, plexi, dobozok...), mind a külső körülmények (forgalom, benzinminőség...).
Kíváncsiságképp ránéztem a fuellyre, és ott is bőven látni ekkora különbségeket.
Hello Kollégák!
Én nem tudom ti, hogy csináljátok a 3,6-körüli fogyasztást, nekem nem sikerül 4 -alá vinni öreguras tempóban sem!
Gyorsítgatva,néha 120- 140,4,3 -4,5literre jön ki. Eddig azt hittem ez nem rossz fogyi, de ha ilyeneket olvasok ?A szerelő szerint karbi szinkron rendben ,gyertyák újak szűrő tiszta, szelephézag ok,ez ennyi,igaz többnyire 2 személyes a menet.Szóval akkor ez jó vagy rossz!?
De jó neked. Utassal dobozzal 100-as utazó körül 4,7 környékén van mindig az enyém fogyasztása, kényelmes kirándulós stílusban. 4,5 alá még sosem ment.
Jó lenne tudni, ennek mi lehet az oka. A szerelő szerint a szelephézag rendben van, a motor egyenletesen jár alapjáraton is. Rendesen reagál a gázra is. Szóval lövésem sincs.
Porsche Hungáriához került visza egy céges kocsink, 120 helyett 70 ezer km er hirdették, és szervízkönyvvel:)