Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a gyari 130/80 17van rajta,de leszeretnem cserelni 150/60 17-re. egy kicsit dob a kinezeten is. Igazabol nemtudom hogy hasznalat kozben mit lehet eszrevenni..? Gondolom a tapadas,fogyasztasa biztos valtozik egy kicsit?
Igen, mert ez a CBF verzió már, amit 2004-2007ig gyártottak.
A blokk ugyan az, csak a karbin butítottak! az Euro2-es orma miatt, meg a váltót húzták szélesebbre, hogy beférjen a szélesebb villa, és beszereltek a váltóba még egy elektromos jeladót, így a sebességmérés immár elektronikus.
Fasza lett :) Jo ez a gep!
Neked 160-as gumi van hatul?
Sziasztok! Nagy örömmel újságolom, hogy végre megvan a sikeres rutin vizsgám. Még néhány hét, és eljön a SZABADSÁG !
Ez meg itt az Én legdurvább videóm:
Gumifüstöltetés, padlógáz, és bőgetés.
Tök kafa lett a vidi! Síkság - hegység, aszfalt - földút, minden ahova az 500al simán be lehet hajtani! És a zene is tuti volt alá! Nagyon tetszett!
Szöveget beszámoló helyett végül egy kis videó született. Kiskunság és a hegyek
Sziasztok!
Hat en sem cserelnem le a sorkettest.. :)
Foleg hogy mar ilyen szep hangja lett...

Nemlehet betelni vele :D

http://youtu.be/cNOf76_ICLA
Hello! Én is imádom,a sor kettesem hangját sportdobommal ! Sokkal jobban tetszik mint a sor 4 hangja! Mielőtt megvettem a mocit,Ducati Monster hangja is megtetszett,csak nem mertem bevállalni!
Sok negativumot hallottam már róla a megbizhatóságával kapcsolatban!

De nekem is a mindenem a naked vagy a túramocik!
Ez egy elméletem volt, hogy még nincs felépülve annyira az olajnyomás alacsony fordulaton, így a teljes gáz kerülendő, de mint azóta kiderült a motoromnak semmi baja, csak a túl hegyes fülem-szemem, és félelmeim játszadoztak Velem. Most már szűk 40e km van a paripában (úgy hogy idén negatív rekordként még csak 300km sikeredett bele), és ugyan olyan jól működik mint mikor 22000km volt benne. Viszont tény, hogy ~18000km-es koráig mint a vaj, úgy járt a főtengely. Semmi rázkódás, semmi bizsergetés, csak a kissé nyers váltó! Azóta viszont rezegnek a tükrök alapjáraton, meg x fordulatokkor, viszont a váltóm sokat finomodott.

Egyébként sokszor használom a mocit 3-5e fordulat között nyomatékból, (dyno kittnek hála 3400 nál nyit a nyomaték hegy, és nem 5000 környékén) és ez is hozzáadott egy kicsit a parámhoz. De azóta is ugyan úgy használom, egész egyszerűen imádom a chopperes hangját ezen a fordulaton. Lehet BullDogot kellett volna vennem, de ez sokkal kevesebbet eszik!
hello Ricsi! Nyíregyháza mellett hol árulják a fesz.szabályzót?
Hello! Ez mit takar? Az erős gáz 4000alatt? Ne húzd neki hirtelen 4000alatt?
gratula! tényleg profi munka!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt mindent leírtam ami csak eszemben jutott a lámpával kapcsolatban. A képek lábjegyzeténél van a szöveg.

Az ikerlámpa 18e Ft volt, és a lézeres vágás + hajlítás 9eFt-ba fájt. 6mm-es vaspálca volt raktáron, és a fekete festék sem volt olyan húzós. Relék, kapcsoló, vezetékezés... Kb 30eFt a végösszeg. De! E normás a lámpa, szóval rendőr nem problémázik, 2 tompított, és 1 refim van, szerintem babán néz ki, és még 1 ilyen tuti nem jön sohasem szeme velem! Csak! Sajna a lámpacsere mint utólag kiderült már átépítés engedély köteles lenne, szóval a műszakin csak kenő-pénzel megy át a vas, de egyébként rendőrbácsi se idehaza, se külföldön nem problémázik vele!
Ez a túra csak az útról szólt, és nem a városokról. Elmentünk kanyargászni, semmi több. Majd 1x több is lesz, de 1 napba csak az 577es (ma már 14es) út elérése és végigmotorozása fért bele.
ami jár az jár! Amugy nagyon tetszik a dupla lámpa a cbf-n! Sokba kerül kivitelezni? üdv. Robi
gratulálok hozzá! Jó egészséget a családnak!
És melyik városban voltatok mi voltunk Popradon és oda mennénk vissza az idén ,de ha van valami szebb környék írd a város nevét vagy valami linket ha nem gond,köszi
Neeem! Pestiek vagyunk, így a táv 420km volt, szóval leültük 1 nap alatt az egészet!
Szia gratulálok a kis családhoz. Érdeklődnék,hogy Szlovákiában megszálltatok-e és hol ?
Sziasztok
2 nap 2x megdicsérni engem....
Most száll a fejembe!
És adatlapomon van e-mail cím is, ha nem publikus!
Itt találsz meg, csak most született gyermekem, így időnként eltűnök!
Did vx 100 le alatti.