Íme, az ülés a motoron, és idézem Cblaci véleményét, ugyanis neki már küldtem fényképeket:
''Látod milyen profi a Mester, ott sem volt a motor és mégis harmonizál a végeredmény, szépen követi a kis műanyag oldalidom vonalát!''
Üdv. Zolibá! Az ülés valóban szép lett, most már csak a jó idő hiányzik egy hosszabb próba úthoz. Látom nagy sokára véget ért a gumi garancia ügye is, remélhetőleg ehhez már nagyobb szerencse lesz.
Hoppá! Lebuktál!
Családosodom, így lett egy családi kombim. Kéne rá egy felni + nyári gumi garnitúra. Tudsz ebben segíteni? Van beragadt modell, fél áron?
Szia ki-27!
Nekem van oldaltáska tartó konzolom, táskám sajnos nincs, de nem is tervezem, hogy veszek, ezért ha még aktuális a dolog felajánlanám neked megvételre. Láttam az adatlapodon hogy miskolci vagy, így akár a személyes átvétel is megoldható mert hetente többször is járok Miskolcon. Ha érdekel a dolog add meg az e-mail címed és küldök róla képet.
Nos itt van az újjászült ülésem és az új BT45 is.
A motort úgy vásároltam, hogy az ülés jobb oldalán, hátul volt egy lyukacska, amit ügyesen le lehetett ragasztani fekete szalaggal, de közben telt az idő és megfáradván a műbőr, elöl repedezni is kezdett. Ezért döntöttem afelől, hogy új ruhát adatok reá, és egyben átalakíttatom. Elsősorban azt kértem, hogy amennyiben lehet, egy kicsit mélyebben ülhessek rajta.
Talán emlékeztek, hogy a nyáron repedések jelentek meg a hátsó gumimon (BT45), reklamáltam, és nagy későre ugyan, de felajánlottak 60%-os visszatérítést, vagy azt hogy 40%-os áron kapok egy ugyanolyan gumit. Végül az utolsó mellett döntöttem, miután Cblaci is erre bátorított. Különben számomra is ez a megoldás volt a kecsegtetőbb. A régi gumival tulajdonképpen még járhatnék, mert a repedések nem veszélyesek és nem is deformálódott a gumi.
Szia!
Az ALCAR HUNGÁRIÁNÁL vagyok gkv. meg mindenes.AGROGUMI KFT néven működött sokáig.Yokohama,GT Radiál most a" saját "márka. Alu felni acélfelni stb.Sajnos motorgumink nincs első kézből..! Volt vala Michelin de már nem tartunk,sőt nem a Michelin Hungária.Én aSowfoxtól vettem tavaly a hátsót.
Szia Attila!
Szerintem ne vedd meg! Négy éves korától csökkentett("DOT-os"- ként) áron kell árulni! Valószínűleg beton kemény.A motor csak két keréken gurul...! De ez a Te döntésed, ha hajlasz rá körömmel nézd meg milyen kemény a mostanihoz viszonyítva. Autónál szerintem a Michelin és Bridgestonne öregszik el legkevésbé.
Szia Attila! Annak idején én is egy hasonló, raktárban ragadt kedvező árú gumit vettem hátulra(Pirelli). Beton kemény felület, minimális tapadás. Alig várom, hogy le tudjam cserélni. Sajnos az idén még nem valószínű hogy menni fog.
Sziasztok!
...Gondolom,már ti is nagyon várjátok a tavaszt... . Szerintetek 2005 vadi új gumival érdemes lenne foglalkozni? (11000ft lenne, Bridgestone G602, Deaville-re hátsó 150/70x17)
Köszönöm az infot!
Tényleg gyakorlati tapasztattal van alátámasztva a dolog. Nem is jutott eszembe, h a tieden 2 fényszóró van. Pedig képen láttam már nem egyszer.
Azt nem tudom még h mennyire lenne tetszetős igazoltatásnál egy ilyen plusz lámpa a bukócsőre. A tieden nem feltűnő annak aki nem "nézi" a motorokat. Csoppereken is vannak plusz fények, de azokon is megszokott talán.
Na mind1 majd még alszom rá párat. Kéne hozzá valami kisebb lámpát nézni aminek nincsen horror ára.
''Látod milyen profi a Mester, ott sem volt a motor és mégis harmonizál a végeredmény, szépen követi a kis műanyag oldalidom vonalát!''