Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért hogy még nehezebb legyen dönteni! Az én motoromban Exide aksi volt 5 évig bírta nálam de már ezzel vettem, úgy hogy annál öregebb volt. Mikor cserélni kellett ilyet kerestem és itt találtam. Gyors és korrekt helynek tünt. Most már van választék nem kicsi.
Én Taiwanit tudok neked januárban szerezni 9990-ért .
Hello eati!

Én bruttó 13990 + szállításért vettem tavaly. Uh ez alapján nem tűnik rossz árnak amit írtál.
Én anno innét rendeltem: iparcikkonline
akkor itt találtam a legolcsóbban.
Sziasztok!

Yuasa YTX9-BS akkut bruttó 12.341 Ft-ért találtam az Akkumax.hu oldalon. Ezért a termékért jó ez az ár? Vagy tudok esetleg jobb beszerzési forrást (webshop)?
Tőlük rendeletem bontott lábtartókonzolt. Kérdezd meg őket:
http://www.sugomotor.hu/
Biztos van más alkatrészük is, abból a motorból, amiről a konzolt megvettem. :)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Sziasztok!
Ismertek valakit aki bont CB500-at? Kellene pár alkatrész.
Üdv.
A szett valószínű tárcsánként azaz 2db betétre értendő... átgondolom és ha kell írok mailt.
GSX 750 - AE121- (1998-2003), 6790 Ft/szett (FDB 2048/2049). Ha kell, írj mailt, mert akkor nem töltöm fel..
Eladó Ferodo 2006P első fékbetét CB500-ba (1997-2003) csupán 3990 Ft-ért.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Suzuki GSX 750 Inazuma-hoz nekem aktuális lenne a dolog de csak az elsőket kell cserélnem. Ha van jó ár/minőség ajánlatod akkor ne tartsd magadban.
Eladó EBC FA226 első fékbetét CB500-ba (1994-1996) csupán 4590 Ft áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek!
Mindenkinek áldott és szép karácsonyt kívánok.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Sziasztok fórumozók, motorosok! Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt! :)
Kellemes, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak!
Sziasztok! Mindenkinek békés boldog ünnepeket kívánok! Atesz gyönyörű a motorod!
Sziasztok!
Minden fórumosnak boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres,balesetmentes ragyogó jó évet kívánok!
Az apósomnak volt ilyen kicsi motorja...Romet. Begyűjtött vele egy kulcscsont törést.
Hello c.sebi!

Köszönöm tanácsod! Egyenlőre a mostani nem hozta meg a sikert, uh akkor ezt is bevettem az alternatívák közé.
Igen a lelke nem szovjet. De jobban oda van mint azt a megvételkor én gondoltam. Uh lesz még egy gyászmenet mire abba élet lesz lehelve.
Szia! Ha van akkora edényed áztasd be petróleumba . Az nem bántja az alut sem és kiváló csavarlazító!Látom a lelke nem szovjet technika!