Tudom eltűntem egy ideje Idén sajnos csak 4-5 ezer kilométert sikerült mennem. De jövőre gondoltam szervezek (ha időm is engedi) A környéken egy túrát! Vannak helyek amit meg kell mutatnom nektek! Olyan utak amerre ritkán járok de annál izgisebbek (Sajnos a minőség nem mindenhol jó) Szóval lesz min agyalnom a télen!
Viszont aki még megy idén motorozni az vigyen magával gondolatban. Sajna úgy néz ki van 1 lassú defektem az elől
Pedig ilyenkor imádok motorozni.
Szóval jövőre készüljetek Remélem minden összejön és újra találkozunk!
Nyiri! Köszönöm a gyors infót. Szép, nagyon tetszik. Már korábban is néztem a hirdetésedet róla. (akkor még nem tudtam, hogy a kié).
Csupán csak egyetlen problémám van vele. Sajnos ennyit nem tudok rá áldozni, most. Jó 100-150-nel alacsonyabb árkategóriában gondolkozom. Ennyit meg gondolom nem akarnál belőle engedni.
Hol lehet rendelni gyári matricákat Hondákhoz? lekopott a láncvédőn lévő lánc feszesség és gumi nyomás leíró táblázat. Azt szeretnék venni. Nem nagyon találtam még sehol. Vintage Hondákhoz vagy egy kazal de 2000-s gépekhez nem találtam.
Én ezen nem is csodálkozom! Tökéletesen elég ez a teljesítmény bármerre is jár az ember, akár egy - akár két személlyel közlekedik az ember, olcsón fenn lehet tartani, kicsi az étvágya és ez még motor formájú motor. Egyszóval ha egyszer egy ilyet megveszel akkor elveszel!
Ma úgy döntöttem hogy a szezon számomra vége és leraktam a motort. Elvittem lemosni. Olyan szép lett hogy átfutott rajtam hogy nem kéne eladni. Iszonyat jó állapotban van, főleg így tisztán. Ha valaki most megnézné talán még alkudni sem akarna :P
Szerencsére van erre is példa Csaszi! A mai világban lassan már azon lepődik meg az ember, ha foglalkoznak a bajával. Mondjuk hosszútávon ez megtérülő üzletpolitika, én ajánlani fogom ezután is minden ismerősömnek őket és én magam is szivesebben fordulok hozzájuk.
Rendben van Zolibá, ha megállapítják az összeget akkor szivesen átveszem, nem nagy kitérő. Aztán az is megoldás lehet -ha nem jársz mostanság erre- hogy elviszem a Református Egyetemre ahonnan esetleg továbbítják neked... de ez már részletkérdés, az a lényeg, hogy jó úton halad a dolog.
Itt elég jó volt az idő ma, remélem neked is sikerült az ellenörzést megejteni a motoron.
Laci!
Tegnap, éjszakába hajló időben kukkantottam bele a Fórumba, de nem válaszoltam, mert már nagyon le kellett feküdni. Kétnapos konferencián vettem részt, előadó is voltam, eléggé intenzíven igénybe vett a rendezvény, tegnap este pedig feleségem születésnapjának megünneplésével, a családtagok és barátok látogatásával nyúlott meg a nap.
Nagyon rendes vagy. A srác irányomban is készséges volt, ugyanezeket nekem is megírta. Köszönöm, hogy felfrissítetted számára a gumiügyet.
Nem lesz mostanában utam Debrecenbe. Ha választ kapok, akkor megkérdezném, van-e mód arra, hogy neked adják oda a megítélt kárpótlást.
Ma nincs órám. Lesem az eget, mert jó volna valamikor dél felé megejtenem a motor technikai ellenőriztetését.
Azért írtam a cbF500-ban az F betűt naggyal, hogy tudjátok én nagyobb lábon élek. Szégyellem is magam időnként, hogy gumi kérdésben nem tudok érdemben hozzászólni a témához, de most má nem bírtam magammal!
...á milyen jó, és /ismerős/a kép, a tavalyi CB túra, s ismerősek a motorok is ....mikor megyünk újra?