Tisztelt Zolibá!
Akkor sínen van a dolog,a régebbi hozzászólásokból úgy néz ki,rendesek a srácok ,nekem is ez volt a tapasztalatom amikor ott voltam.Addig is csak óvatosan!Üdvözlettel:Csabi
Mcsabi!
Kaptam választ a a debreceni R17.hu - motorgumi webshopnak (István út), és küldtek egy reklamációs űrlapot, amelyet ki kell töltenem. Mellékelnem kell a fotókat.
Továbbá ezt válaszolták:
A garanciális bejelentést továbbítani fogják a Bridgestone Magyarország felé. Optimális esetben fotók alapján is el fogják tudni bírálni a garanciát. Amennyiben elfogadják, a kopás mértékében írnak jóvá (60%-os abroncs esetén a vételár 60%-át írják jóvá).
Toltsd fel az aksit es merj feszultseget amikor jar a motor. Hagyd jarni hogy melegedjen at. Igen van ugy hogy a szabalyzo tulmelegszik es nem tolt. De generator tekercselese is atvezethet. Ird ide mit mertel.
Tisztelt Zolibá!
Az e-mail címük a honlap jobb oldalán a véleményt írnál rovatban olvasható:info@r17.hu
Remélem sikerül a problémát orvosolni hamarosan,addig is biztonságos megérkezést!
Segítséget szeretnék kérni, CB500 (2000)
Egyszer csak megállt a motorom menet közben.
Nem volt hajlandó elindulni.
2-be betoltam lendületből Ok, elindult.
Nyáron a nagy melegben , a napon ezt már eljátszotta párszor.
Azt mondták h feszszabályzó túl melegszik.
megoldja a csere ?
Laci!
Írtam az RT17-hez. Hadd lám, mit válaszol a számlát kiállító személy.
Csupán a honlapjuk Kapcsolat címe alatt megjelenő levelezési lehetőséggel élhettem, amely nem ad meg e-mail címet. Itt nem volt lehetőség fényképek csatolására.
Kértem tőle e-mail címet.
Egyelőre a fotógalériára tettem fel a fényképeket a gumi hibáiról.
Nézzétek meg őket. A korábban feltett Homoród 2012 után áll ugyanezzel a címmel a Fotógalériában. Van mellettük rövid tájékoztatás is.
Ami a harmadik képen látszódik repedés, az nekem is volt, mindkét BT 45-ös hátsó gumimon amit használtam, csak nekem a középső vájatban. Én nem foglalkoztam vele.. mert az egyik ilyen gumit a motorral együtt eladtam, a másikat meg simán lecseréltem és eladtam használt gumiként. Galibát nem okozott nekem. Hozzáteszem, hogy minkét gumiban max 8000 ezer kilométer volt (de már jóval hamarabb megjelent a repedés), és újonnan lettek vásárolva.
Jobban megnézve a képeket vannak ott még hajszálrepedések is. Szerintem fotózd le a lehető legjobb minőségben több szögből és irj nekik egy E-mailt amihez csatold a képeket. Még az is lehet, hogy nem Te vagy az egyetlen aki így járt. Naponta járok Debrecenbe, ha kell én is bemegyek, de a képek mindenképpen kellenének és persze a számla is amivel igazolni tudod a vásárlást.
Először is írj nekik és meglátjuk mit lépnek, decemberben ott vettem én is a BT 023-at, korrekt rendes fiatalokból álló csapat.
Nekem a gumibecserélés innen, Kolozsvárról bonyolultabb. Tavaly augusztusban vettem a gumipárt Debrecenben.
Az is lehet, hogy egy-egy kisebb, odaszorult kavics okozhatta a beszakadást. De emellett még két öntési hibának látszó repedezést is felfedeztem.
Érdekes nekem a második bt45 van fent hátul és nem voltak ilyen problémáim. Lehet gyártáshiba.. vagy belementél valamibe amit később kidobott a gumi. Én ezek miatt kérek garanciát az R17-nél Elvileg kicserélnék
Köszönöm a válaszokat. El fogok menni a szerelőhöz és viszem mutatóba a gyertyákat is. Ugyanis most másakat tettem bele, amelyek tartalékul vittem a motorom begyében, és amikor utánanéztem, hogy mennyit futottam velük, kiderült, hogy kevésbé használtak, mint azok, amelyeket most csavartam ki.
A gumik nem öregek, és a hátsón van beszakadás, illetve jelentkeztek az öntési hibák. Különben eddig meg vagyok elégedve a BT 45-tel, 5800 km-t gurultam velük, és élvezem, hogy amióta feltétettem őket, nincs kormánylibegésem 60-70 között.
Tettem fel valamiket a fotógalériába is, ha van időtök nézzétek meg.
Jójcakát!
Hát ezek a gyertyák egy kicsit sötétebbek az őzbarnához képest! Valóban több benyát kaphat, mint amennyit kívánna a paripa. Lehet pucolás közben összekeverte a főfúvókákat és pár számmal nagyobbat tett a gépedbe bele?
Hát ez a BT45ös gumi valami eszméletlen kiábrándító így! Öregek ezek a gumik, vagy mi? Látom csak a hátsó gumiról készült kép. Ezek szerint csak a hátsóra terjed ki eme betegség, vagy az első is hasonlóképp néz ki? Ha csak a hátsó, akkor hibás gyártási folyamat állhat a háttérben, ha az első is ugyan ilyen, akkor pedig annyit mondhatok, hogy ne közlekedj kőzúzalékos sivatagban, hanem csak aszfaltozott úton!
Szia Zolibá!
Azt látom, hogy mindkét gyertya egyformán kormos, mivel az elhasználódott légszűrőt kizárhatjuk valószínű a levegőcsavar lett eltekergetve ami a karbitisztítás és szinkronizálás során történhetett meg. Erre utal az is, hogy azóta érzed lomhábbnak a motort
Vidd vissza és mond ezt el a szerelődnek, remélhetőleg be tudja majd állítani megfelelően.
El voltam tűnve, ugyanis nyaralásba menekültünk, s mint minden évben Homoródfürdő volt a fő szállásunk. Nos egyik nap kikaptam a gyertyákat, mert mintha nem érezném olyan vígnak a motort, és a fogyasztásom is magasabb kicsivel, mint a korábbi. Ez a nagyobbacska fogyasztás és a kissé kormosabb kipufurulya attól kezdve jelentkezett, hogy kitakaríttattam a karbit. Laci, neked említettem ezt Torockón és ajánlottad a levegőszűrő cseréjét. Ezt meg is tettem, mert volt már egy új szűrőm. De változást nem észleltem. Ezért néztem meg a gyertyákat. Ilyen színűek voltak. Mit szóltok. Én most már arra gondolok, hogy több levegőre volna szüksége a porlasztott benzinnek.
És még csatolok képeket a hűség , valamint az idén használatba vett Bt 45-ös gumimon jelenkezet bibik témájára.
Szia Fecó!
Úgy néz ki jövő héten a Dunakanyarnál fogunk egy kis kirándulást tenni, pontosabban a Duna bal partján (Szob, Zebegény, Nagymaros) környékén. Ha áll még az ajánlat akkor kíváncsi lennék a kenuzás rejtelmeire, bár nem tudom hol szoktál vízre szállni.
Hamarabb nem tudtam szólni mert bizonytalan volt az időpont, ezért ha nem érsz rá sincs semmi gond. Sok szép hely van arra így biztosan nem fogunk unatkozni.
Akkor sínen van a dolog,a régebbi hozzászólásokból úgy néz ki,rendesek a srácok ,nekem is ez volt a tapasztalatom amikor ott voltam.Addig is csak óvatosan!Üdvözlettel:Csabi