Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali estét, a CB500 ba mennyi oil megy a motorba?
Köszönöm Zoli bácsi és Csaszi a választ! Fájó szívvel de megváltam a 2300ft os 80%os olajtól. Veszek inkább majd újat,ahogyan mindenki tanácsolja.
hát igen ez teljesen jól hangzik
úú sajnos nem de majd rákérdezek ismerőseimnél biztos ismerik páran...
Csaszi4: látom sikerült akkor megoldani a karbon végdob problémáját. Jól áll rajta. Most hogy megint rendbeteszed, és kezd összeállni az egész, megkockztatom, hogy ez a legszebb CBF, amit valaha láttam. Különösen jót tesz neki az egyedi fényszóró.

zolibá: el tudnék viselni ilyen hétvégéket!

Kölce: esetleg nem ismered a kozármislenyi Hofecker mestert?
Kölce!
Nekem is aktuális volt nemrég a plexi vásárlás és az Adamoto webáruházban találtam is univerzális túraplexit akcióban 6E párszáz forintért! Hibátlan kínai termék, rögzítő konzollal, csavarokkal és még szép is. Bennem is fölmerült a barkácsolás lehetősége de ennyiért még a dekopír fűrészt sem érdemes elővenni!
A képet indulás előtt készítette a feleségem szombaton, estefelé, mielőtt felmentünk volna a Madarasi Hargitára. Annyira meleg volt, hogy teljesen neki kellett vetkőzni a munkához.
A többiek biztosan, ezért írnak ilyen keveset, de én még csak biciklivel kergetem a kilométereket. Brutálisan jól néz ki ez a ház! Nyugtass meg, hogy nem így dunsztos bőrszerkóban - hosszú szárú csizmában nyomtad a kerti munkát!
A mocim összerakásával viszont elég jól állok. Már csak fél napnyi munka, és az eleje kész is! Kár, hogy ezen a szép, s hosszú hétvégén erre már több időm nincs!
Helló szép időt és jó túrát, valamint széles utat mindenkinek aki ma nyeregbe pattan
helló Zolibá jóféle helyen van ez nekem tetszik ...
Gondolom, ti is kigurultatok ide-oda. Én többek között ezen kis háznak kertjében dolgozgattam, és nagyon jól esett a fizikai munka a sok ülőmunka után. Sajna, ma estére már haza kellett jönnünk.
Tegnap és ma a Hargita alatt voltunk az asszonnyal. Nyári meleg volt, egyenesen fárasztó. Ebben a Homorúdfürdői patakban kétszer is megfürödtem, anélkül, hogy megfagytam volna, pedig már 56 éves vagyok.
Hogy a megbontott fékolaj nem használható fel korlátlan ideig, ezzel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy igaz.
Figyelembe kell venni először is azt, hogy mit ír a flakonon a felhasználhatóság felől.
Másodszor: ha lejárt a szavatolási idő és a flakonban levegő marad, még inkább érvényes rá az, hogy már nem megfelelő a minősége. Ebben az esetben a színe is megváltozik: sárgásabb lesz, húgyszínű. Az ilyen semmiképpen sem felhasználható. Bármennyire sajnálod, félre kell dobni.
Köszi előre is de valahogy tuti meg oldjuk mást nem a sógoromon keresztül mert plexivel is dolgoznak a munkahelyükön ha más nincs jöhet majd a Német:D már csak a motor kell.de nagyon a Honda felé húzok
Szia !
A naked verziónál kicsivel jobb a szélvédelme,de a gyári hosszúságú plexi csak az alacsony termetű motorosoknál érezhető(én 164 cm),viszont lehet bele illeszteni hosszabb ún. túraverziót,német honlapon láttam 3 színben is kb.20000ft körüli áron.
Ésssss szép hangja van annak a sor2 nek
Hali tetszik a pécsi vidi! Kár nekem nincs mocim még ott lettem volna! Most pont a CB500s-eket lesegetem valamivel jobb lehet a szélvédelme mint a sima CB500 nak
Ma volt a pécsi felvonulás, sajnos más CB-st nem láttam. Egy kis ízelítő: youtube és sportmotor.
Na vajon melyik a sor2?

Sebaj, kedden megyek beszélni a szakival kipuff ügyben...
A gurulás egész videója meg ITT.
Idén még nem szólt senki sem, hogy tervezne ilyet! Én 5x voltam ringen, ebből 2x estem. Utoljára a Hringen, és nem én tehettem róla. Egyenlőre elég volt!

Kakucsot ajánlom (azt hiszem 3000fél nap, 4-5000egész napra), ha Pest közeli vagy, és nyugodtan felvetheted itt a fiúknak lehet valaki Veled tartana! Visonta is tuti, de az egy kicsit messze van. Euroringen már féktávot visszaváltásokkal is gyakorolhatsz, de az egy kicsit csúszkálós, de Hungaroringre ne menjél. Kevés a paci nekünk oda. Halálfélelem mikor én egyenesben 120-175, a többiek meg 200-240.
Nekem is maradt az első fékcső cseréjénél (3 éve) vagy bő 3 deci. Ugyan úgy megbontva, a kupakja visszazárva. Ment a veszélyes hulladékleadóba! Nem mertem megkockáztatni. Inkább vettem most újból fél litert a komplett cseréhez. Ez fék! Ezen múlik az életem! 1 szerpentines lejtőn ne fórjon fel a fékolajam, mert akkor szakadék!
Sziasztok!

Van nekem egy jó adag fékolajam, még az első fékcső cseréről maradt. De bontott a csomagolása. 2éves azt hiszem. Szerintetek ez használható még? Mert olvastam több helyen, h a már megbontott flakonban lévő fékfolyadék nem tartható el korlátlan ideig mert felveszi a levegő nedvességét. (De azért a flakonba nincsen olyan marha nagy nedvesség amit felvegyen.)
Felhasználható ez még vajon a hátsófék fékfolyadékának cseréjéhez vagy sem? Valakinek van tapasztalata?
Köszi a válaszokat. Olvasgattam a teszteket és nincsenek elájulva ettől a gumitól :(

Más kérdésem is lenne. Nem terveztek valami pályamotorozásos napot? Nagyon ki szeretném próbálni és ultra kezdő vagyok. Szeretném gyakorolni a döntést és az ívek tartását és ezt igazán pályázás közben lehet jól belőni. De mivel lámer vagyok a témában azt sem tudom hogy induljak el és merre. Milyen pályán, mikor? Társaságban biztos bulibb az ilyen. :)
Hello!

Pontos választ nem tudok adni kérdésedre, gondolom a többiek is azért nem írtak mert nincsen tapasztalatuk.
Nekem Avenue van elől hátul. Nyáron volt kétéves. Én megvagyok vele elégedve. Nem érzem, h gondot jelentene számára az eső. Bár akkor eleve sokkal óvatosabban megyek vele, de hála égnek nem volt még rossz tapasztalatom. Szerintem nem is nagyon kopott meg, uh a jövőévi műszakit is azzal tervezem lezavarni. ~14e km-t mentem eddig vele. De én nem szoktam vele sosem kapartatni meg nem tudom.

Lassan az új láncszett megrendelése lesz soron. Mentem már ~25e km-t vele, ezzel vettem 4,5éve. Tavaly megfordítottam rajta a lánckerekeket, lehetne még így járni vele szerintem pár ezer km-t, de nem kísérletezem. Hétvégén megzargattam kicsit két személlyel és nem tetszett a hangja amikor haza értem. De ezen egy alapos sprayzés lehet, h segítene. 200-300km-enként vagy ha úgy ítélem akkor természetesen kenem, de most a tempós 150km leszórhatta.
Mekkora guminyomást használsz? Vannak gumik amiknek a 2.5bar kevés, csak 2.8-3.0bar környékén lesznek stabilak. Addig úgy másznak ahogy azt Te az előbb említetted.
Hali!

Hátsó gumit kéne vennem. 3 éve van meg a mocim. Amikor vettem akkor került rá új. A korábbi tulaj eladás előtt vette rá. Conti Attack. Szerinte iszonyatosan csúszik. Akármilyen idő van érzem hogy mászik a hátulja pedig nem vagyok kanyarvadász. Előre Conti Go-t vettem mert azt mondták hogy az zsir.

Érdemes hátulra is Conti Go-t venni?