Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci-mester!
Ez a platni:
Azért ha oda jutnék nem adnám el a műszerfalat,nem mindenkinek kell hibrid külső ha túl kellene adni a mocin,talán elég lenne nekem a cb500, az idő majd megmondja nem is akarok bele gondolni eladásba még meg sincs,érdekes lehet más igazi nagy fejidommal bontóból ami nem drága :-) photoshopon el lehetne játszani a formációkkal
Ez a hurrican dobja, szèp állapotú.
köszi átvettem,ez igy önmagában tökéletesen helytálló,de még néhány elképzelésen átrágom magam
sziasztok,egyrészt azért is gondoltam cb500 vásárlásra mert olyan befektetés amin azért csak túl lehet adni ha az ember megszorul,persze egy jó állapot megörzése mellett,és a jövő nehéz dráguló vikágában a csorósodó nagyobb motorosok is inkább átülnek ilyenre...mi erről a véldményetek? Másik kérdésem,mennyiért vesztegetnek ált. használt rozsdamentes dobot,mert a fekete nem túl szimpi föleg fekete motron ahol talán jobban mutat a csillogó,a fekete túl súly vizuális ellensúlyozásra. Üdv nektek
Hali!
Ha barkácsolni szeretnél és megmarad a régi műszerfal az érdekelne!
Ha jol emlekszem valami dynokitben fuvokat es nemtommit csereltel, ugye?
De mintha eloszor meg tobb is lett volna a fogyasztas, aztan valamire rajottel es lement?
Kiprobalnam azt a gepet egyszer Mikor jovunk ossze egy Hornet-CBF cserere? Esetleg meg amig itt lakunk 2km-re egymastol?
Nem fenykepeztem meg le. Nem azert tartom.
De itt egy jo kep mult het vegerol, Tatrabol. Igen, ho. De legalabb epitettunk hoembert es hogolyoztunk.
Nem sok készült, azokat meg láttad szerintem. Amikor magam vagyok akkor szoktam jobban a fotózással foglalkozni, mint legutóbb a Tiszán.
Olyankor teljesen átszellemülök és bolyongok, csak úgy röpülnek az órák...
Laci!
Úgy látom megviselt az óraátállítás! Jó volt a túra làtom!
Azèrt nem válaszoltam reggel, m. du-n le akartam fotózni a platnit, de nem jutottam odáig, anèlkül pedig nem akartam már kèrdezgetni...talán holnap. Sajnos nekem nem itt áll a garàzsban, ahova mindig kimehetek szèpítgetni. De ez csak az èn hibám...
Tudod, h. Te vagy a legfőbb szaktanácsadóm! ;)
Apropó ha csináltál vmi fasza kèpet tegnap, küldd àt! :)
Ez is csak egy túra...
Ja, bocsánat! A mindenkibe én is beletartozok... talán
Hátha Neked jobban hisz... nekem még csak nem is válaszol
Szia Csabi!
Köszönöm a felajánlást, előbb mèregetek ès fotózok, aztán majd írok!
Jó èrzès h. a fórumtagok próbálják segíteni egymást, köszi mindenkinek!
Nem lesz drága Kalocsáról Gödöllőre elmenni egy ilyen egyszerű művelet miatt?
Ő lehet az, van weboldala is.... Köszi az infót!
Szia Krisz!
Ajánlom figyelmedbe a Totalbike:Agyonütnéd,de nem hagyja magát írását!Mármint a Xelvis és a CB 500 összehasonlítása miatt.Valamint a 10741 és 10742 hozzászólást itt a Fórumon.Üdv!
A CBF is karburátoros! Ebben nincs különbség! Csak a CBFnek a 2004ben megjelenő Euro2es környezetvédelmi normák miatt, kevesebb CO-t bocsájthat ki, 1 kicsit megvariálták a karburátorát! Emiatt nőtt az átlagfogyasztása kb. 1litert, és csökkent a végsebessége kb.20km/h-t. De modernebb a futóműve, ami igencsak érezhető, csak pont ez miatt a fenntartási költségek is jól megugrottak a jó drága lánckitt, meg a 160as hátsó papucs miatt!

Ja! Nekem eddig szinte az összes biztosítékom ki kellett már cserélni, no nem azért, mert kiégtek, hanem azért mert széttörtek.

De 4 évnyi karbireszelég után elmondhatom, hogy fogyasztásom, és végsebességem már a RÉGI! Nyomatékra pedig......
Szia Darkmind!
Ha írsz mm pontos méreteket megcsinálom neked 3 mm-es lemezből(vas) csak a postacímed is add meg!Cblacinak van igaza egyébként,a saválló ill. rozsdamentes többet bír,de ha alakítani kell ,hagyományos szerszámokkal nehéz.Szóval ha nincs más segítséged akkor pontos méretek után kapsz egyet ajándékba!
Nem akarsz 1 kèpet berakni róla? Frissítsd a profilod!
Köszönöm az ajánlatot, de inkább csak megszemlèlem, nem vagyok híve a "csak 1 kört" felkiáltással induló nagy perecelèssel vègződő cserèknek. ;) Lehet h csak a sok rossz sztori, de inkább óvatos vagyok, de az biztos brutálul megy...
A Harley vonuláson mèg több van...
Hát Te a barátnőmre gondolsz, nem rám, igaz a kèpek fèlrevezetők. A találkozón is az oldalbordák voltak jelen, most itt nincs női tag. Nem tudom ez most jó-e vagy sem.
Azt mondta nagyon fel tole, nagyon brutalisan megy, ez jot jelenthet
Szerintem annyira nem felelmetes. Remelem ti is kiprobaljatok valamikor ha lesz valami kozos gurulas.