Látom. Van 2 külföldi papíros, még regadóval is olcsóbb, bár azok nincsenek így kiglancolva. A feketének ugyanolyan givi tartója van.
Úgy látom, hogy ez a kisebb kategória népszerű lett, mert tényleg magasabbak az árak.
Amit nézel egyébként szép, de sztem hiába van már itthon régebben, túlzónak látom az árát, mert nem adja a dobozt, ergo a tartóval nem sokat érsz...
használtauto.hu de érdekes mert nem mindig találni a hírdetéseket, 2.tulaj 40ezertől, azelött olaszban volta motor ,csak mert lehetne 2000-2002 is 2-3 darab fej nélkül 600 alatt kevesebb km vel
Ezt hol hirdetik? A ha.hu-n nem látom. Mindenesetre nekem is drágának tűnt első hallásra, de most látom, hogy felmentek az árak rendesen. Magyarországról származik? Hanyadik tulajdonos?
Köme márkatársunknak volt egy ilyen szép motora, 3 dobozzal, talán tavaly, vagy már előtte adta el, elég drágán. Ő egy CBF-600-ra váltott, de szerette ezt is. Egyébként van nem egy olyan társunk, aki mindenfélével felszerelte a naked gépét is, pl. cblacinak van GPS-e stb.
Szóval ha tényleg pöpec a motor és nem sokadik tulajos/magyar gép, akkor lehet, hogy megéri. Én is 63e km-rel vettem az enyém (de legalább valós volt a km állás) és hiba nélkül megy azóta is.
értem köszi, így is alkudtam belőle és még így is bosszantó,a gond hogy szinte nincs sok választék a fejidomosból max1-2-3 db van belőle egyidejűleg,azon kívül lenne olcsóbb újabb kevesebb kms a sima változatból,de nekem a gps a szivargyújtó térkép törlőkendőnek kellenek helyek ..sokat vacilálok még bandit 600s re is gondoltam csak jó vételt kell várni..és szerencsét éles szemet hozzá
Szia!
A kilométer állása majdnem mindegy ha időben cserélték az olajat és a szűrőt,ha valóban olyan idős ember a tulaj akkor nem valószínű,hogy az erőátviteli rendszer nagyon el lenne használva.A 600 ezer kicsit magasnak tűnik,de sok a kiegészítő is.Egyébként a szerelemnek köztudomású,hogy nincs ára!Hajrá!
még annyi hogy 1éves zselés aksi, elöl új gumi, és 99es évjárat garázsban tartott,lehetett volna már jobb vétel is de már ebben a hónapban 2őt elvittek előlem
Üdv skacok :-) lenne egy CB500 fekete és fejidomos a képek alapján jól néz ki 67éves emberé azt mondta hajtotta is de még most is 4 litert fogyaszt, adna lánckerékszettet és 1gumit meg komoly csomagtartót, de 60ezer km van benne szerintetek nyugodtan meg vehetem sacc 600ezerért? persze alaposan átnézném... jó lenne a gyors válasz köszönöm nektek társ jelöltjeim
Ejj, Lacikám! "Kis" testben, nagy lélek!
Ez manapság ritka kincs (a többiek ötleteit és felajánlásait sem feledve).
A terved szuper, a kivitelezésben pedig semmi kételyem nincs, ha hozzád fűződik. A "hálámat" is kiterveltem már.
A derekat megmérem, a postáról még beszélünk, holnap felhívlak, mert kinéztem egy karbi-időpontot, amit meg tudnék oldani, hátha jó a mesternek is. De ezt majd szóban!
Jó pihenést!
Kerestem hozzá olyan anyagot ami 6-szor túléli a dobozodat az a tervem, hogy ahol becsúsznak a rögzítő bütykök ott megsüllyesztem azt a részt ahol találkozik a bütyök kúpos részével így nagyobb felületen érintkezik és erősebb lesz.
A bütyök "derekát" tolómérővel mérd meg pontosan (ott ahol legvékonyabb, azaz ahol becsúszik a lemezbe) ami elvileg 9mm
Ha megvan ez mind akkor hétvégén megcsinálom és a posta már viszi is
Na lemértem, persze egyet rosszul, de itt vannak a számok:
1-es kép: bő 2 mm (nincs meg a 3 mm, sajnos nem volt tolómérőm)
2-es kép: sajnos a bütyök legszélesebb pontján mértem , ott 11 mm, a másik dobozom eredeti nútja 9 mm...
3-as kép: 194 mm
törött lemez mérete: 278 mm x 44 mm
Tudom, hogy nem voltam elég figyelmes, de már nagyon fáradt voltam és kapkodtam, ezért nem pontos a 2. kép esete. Azért beírtam, hogy lássd, foglalkoztam vele.
Igen! Dynokitet is kapott a kicsike! A képgalériáim között ott az egész.
Igen! Először megnőtt vagy 2-3 decivel a fogyi, aztán amikor összeállt az egész, esett le a fogyi CB500 szintjére!
A próba 1x összejöhet, de nem merek most semmit sem megígérni! Úgy volt, hogy ezen a héten vizsgáztatom a paripám, de ehelyett még a mai napig a téli álmát alussza a gép!
Egyébként erőben nem erősebb a gépem egy gyári CBnél, csak nyomatékosabb... Meg hát a CBF (öreg hornet) váz-futómű...
3 pontos méret kellene a többit szerintem megoldom. A három képre nagyíts rá és akkor látni fogod miről van szó. Az anyag miatt ne aggódj van itt nekem mindenféle
Úgy látom, hogy ez a kisebb kategória népszerű lett, mert tényleg magasabbak az árak.
Amit nézel egyébként szép, de sztem hiába van már itthon régebben, túlzónak látom az árát, mert nem adja a dobozt, ergo a tartóval nem sokat érsz...