Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 80-ért vettem a Goprot és 12-ért hozzá a mellhevedert.
De nyilván, ha meg tudod oldani a biztonságos rögzítést, az időjárásállóságot, akkor Te jártál jól!
Hát én GoPro-t nem akartam.. pontosabban nem akartam összesen durván 160k forintot kiadni egy jó, de kisméretű fényképezőgépre plusz egy sportcélú videokamerára. Szóval feléből vettem egy olyat ami tudja mindkettőt.. igaz a motorozás közbeni videózást amíg nem ötölök ki valamit, sokkal macerásabb megoldanom mint egy GoProval lett volna. De hát valamit valamiért..
Gopro Hero2-vel készült, ráadásul a zárt, vízálló házában. Ennyire zajos így sajnos. Egy osztrák srác amúgy úgy oldotta meg, hogy vett egy olcsóbb hordozható mikrofont és bedobta a hátizsákjába... 0 szélzaj, csak a LeoVince szól Ő még a Hero1-gyel nyomja, de több mint meggyőző így a hang: http://youtu.be/ZEb613ol2gc

Amúgy a mellkasomra volt nekem is erősítve, elég jó kis hevederszerkezete van. Itt a tankon volt, szélvédettebb helyen, de így nem tetszett a látvány: link

Csaszi4: igen, itt gurult el a gyógyszer
Na, hasonlón töröm a fejem, mert mostmár van egy elég jó kis cuccom videók felvételére is; bár én félnék ilyen "rázós" helyre tenni a gépet. Valahogy nem érezném megnyugtatónak hogy direktbe érné a technikát minden ütés, és persze a rezonancia is. Biztos nem használna neki.

Azon agyaltam, hogy valami szilikon tokot kéne kreálni (mint amilyenekbe az iphoneokat teszik..) és az abba belebújtatott gépet magamra/ a motorosra erősíteni.

Egyelőre addig jutottam, hogy kéne egy öv, amit kb a mellkas magasságában kéne hordani, és arra ráapplikálni tokostól a gépet.. a látószög elég jónak tűnik onnan.

Én régebben így csináltam!
Gurulni? Hát jó kis power-es előzgetéseket csináltatok! Kár, hogy a hang szinte csak szélzaj lett! Celluxszal ragassz fel egy szivacsdarabkát a mikrofonra. Sokkal tisztább, és szélzajmentesebb lesz a vidi!
De azért a zenéjük velünk lesz!
Ma délután megtörtént az olaj- és gumicsere. Első érzésem - csak érzésem, mert csupán 2 km-t tettem meg az új gumikkal hazáig -, hogy a BT45-tel mintha könnyebben fordulna a motor.
A mai kirepülés során volt szerencsém egy csodálatos Harleyvel gurulni, aztán egyszer csak megunta a túratempót:
http://www.youtube.com/watch?v...

Csaszi4: remélem nemsokára Te is kiszabadulsz!
Ez szerettem volna tőled én is megtudni. Nem voltam én sem. Szánom bánom bűnömet, de most már késő. Legközelebb viszont nem valószínű, hogy lesz.
Valakit érdekel a képen látható Metzeler tourance hátsó gumim, nekem túl nagynak bizonyult mérete: 150 70/R17,csere érdekel!
Boccs Zolibá, de annyira hiányzik a vas, hogy én ilyen festéklepattanásnak is tudnék örülni, csak végre foglalkozhassam a gépsárkánnyal. Nekem tavaly repedt be a festék a hátsó idomomon, amin én is dolgoztam, vagy 1.5 hónapot. Hát ez van! Nemsoká lekapom, lecsiszolom 120-al, aztán kiderül, lehet elviszem fényezőhöz, mert ami nem működik 2x, az lehet 3x-ra sem valószínű, hogy sikerül. Aztán lehet megpróbálom még egyszer. Végül is 3 a magyar igazság. Csak ne legyen ráadás!
Hát persze, hogy nem volt véletlen, de nem a 2011es koncertjük miatt. Koncerten már sajna vagy 15 éve nem voltam! Inkább 17 éve! Jaj! De mond mi volt a tavalyi koncertjükön? Szerintem 1 bejegyzés erejéig ideillő lesz!
Teljesen igazad van, Laci.
Legszivesebben azt mondanám megérdemled! Csak azért nem mondom mert annál sokkal jobban tisztellek!
Olvashattad hiszen kipróbáltuk és leírtuk többen is, hogy mi az ami bevált... erre Te egy csomó munka után ismeretlen tartósságú festéket fújsz egy igényesen előkészített felületre...
Ezzel sokkal több munkád lesz mire letakarítod, holott egy szavadba került volna és én megveszem Neked és ugyanúgy beviszem a debreceni teológiára mint ahogy már mást is...
csak magadat okolhatod Zolibá!
:D Úgy látom ott neked is gémóver lett az akkunak :)) Jó volt a belökős jelenet, meg a vidó is!;)
Ma este tele volt a város motorokkal, nagyon jó érzés volt! És holnap nekem is meglesz végre az első hosszabb kirándulás: Bp-Pécs. Ha valaki arra jár, csatlakozzon!
Hello Csaszi!

Nem egy egészen ide illő kérdés. Te voltál a 2011es szigetes koncertjükön? Gondolom nem véletlen került ez a szám a videó alá.
Csaszi!
Csodálom, hogy ezt írtad: irigyeled a festékrepedést. Hát köszönöm szépen! Tudod hány órát csiszoltam a dobot és a leömlőket? A dobon ráadásul simára csiszoltam a hegesztések hegeit is. Mindent a lehető legakkurátusabban végeztem el, ráadásul még pasztával is kivikszoltam a dobot, annyira, hogy még a légy sem tudna landolni rajta, és ez lett. Rém bosszantó! Ha nem volnék lelkész és a teológiai tudományok docense, most cifrán káromkodnék.
Mára síelést terveztünk a haverekkel. De végül nem sikerólt nyélbe ütni a dolgot. De ha felülhettem a darázsra, ez pótolta a síelés elvonási tüneteit. Mert ez a két hobbim van, ami végül nagyon jó: télen pótolja a motorozást a síéls, nyáron a síelést a motorozást. (Mindkettő költséges, de - mezőségi romlott dialektusban mondva: Most má' mit hogy csínáljak!?)
Szép időt és mindenkinek üdvös suhanást!
http://www.sportmotor.hu/motor...

PLd: 3:30nál nekem is csak a relé kattog!
Üdv Cimbik! :)

Verőfényes napsütés és +20 fok jellemezte a mai napot
Pár kilómétert tudtam csak gurulni a vassal, holnap tervezem 1 tank benzin elpusztítását :))) Nagyon remélem ,hogy marad a jó idő!

Jó gurulást nektek is!
Üdv,
Zoli
Hahó!

Nekem akkor csinálta, amikor kipusztult az előző akksi... Akkor csak kattingatott és nem is forgatta már az önindítót (megjegyzem OFF Renult-mon is ez volt a jelenség:)

Gyakorlatilag az inditómotor túl nagy áramot venne fel, azt már nem tudja meghajtani. Viszont a relét még behúzza (ez vezérli az önindítót) annak parányi, 1-200mA áramfelvétele ven.

Ha az akkud még beindítja a mocit, csak kerreg, lehet beoxidálódott a relé érintkezője, WD40-el orvosolható ha kihúzod a relét (csiszold is meg az érintkezőket). Párás, rossz körülmények között való tárolás során ilyen előfordul sajnos (+ ha műanyag fóliával van letakarva, az benntartja a párát) Előző off Suzukinál én is megjártam...

Zoli
De irigylem még ezt a festékrepedést is! Én Anyóséknál ˝veszteglek˝ medvehagyma szedés, dísznád irtás, kertgondozás, stb. Ezzel szemben moci 260km-re Pesten felkészítetlenül várja, hogy végre valahára felébredjen téli álmából. Ráadásul csodálatos idő van ezen a 4 napos hosszú hétvégén...
Megtörtént az első kirepülés. Meglepően kellemes meleg lett mára. A kalotaszegi tájakon jártunk az asszonnyal. Sajna a kipudob elején és végén, ahol bizonyára nagyobb a felmelegedés, feltáskásodott a gyönyörű festésem, és a jobb oldali dob felső részén lepattant egy körömnyi hőálló festék.
Csak azt tudom ajánlani másoknak, hogy ha lehet, mindenféleképpen a már mások által és pl. Cblaci által ajánlott, kipróbált és beváltnak minősített festékkel dolgozanak.
Szia! Köszönöm az információt. Mielőtt megrendeltem volna, utána olvastam itt is a fórumon a gumi kritikának. Csak abban bízok, hogy meg is jön a gumi, azon az áron amin rendeltem. Igazából ezen az oldalon nem volt nagy választék ebben a méretben, viszont ez nagyon olcsónak tűnt. Mától motul felhasználóvá váltam a repsol után, egyenlőre tetszik, a váltó biztos, hogy finomabb lett. :) Még egy hűtőfolyadék csere, aztán a telókat, gumit szakemberre bízom, és remélhetőleg leginkább már csak tankolni kell idén. :)