Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hogy nem nyilvános! Nem szeretnék olyan emberrel motorozni (főleg több napig) akit nem ismerek, legalább pár hónapja netről! A mennyiség is számít, hisz 6-8 motornál többet nem szeretnék vezetni - figyelni, hisz akkor az én élvezetem megy át teljesen túraszervezővé!
Hát a camping az 3*18= 54 euro, és belépőkre is kb ennyit számoltunk tehát olyan 110 jön rá a benzinre. Igazából a Csaszi féle kb csak annyival drágább amennyivel többe van a szállás
Mondjuk ha csak a benzint számoljuk és az alapvető dolgokat akkor Csaszi is nagyon jó árat mondott, főleg ha 3csillagos tető lesz a fejük felett félpanzióval...
A megközelítés jó, de mélyen 100 alatt nem lehet kihozni.

Mivel idén ki fogjuk pipálni a Duna teljes BP. alatti szakaszát, eljátszottunk a gondolattal mennyiből jönne ki egy felső szakasz alpokkal megtűzdelve.

2500 km 3 éjszaka kemping 4 nap, belépős panorámautakkal hozott kajával lenne 350 Euro. Ez 100 ezer forint. Úgyhogy ebből a gondolatból nem lesz (számomra) valóság még.

Mondjuk mostmár abszolút alpok kompatibilis a verdám..de 4 nap alatt ennyit elverni.. mintha a fogamat húznák. Úgyhogy inkább elmegyek kicsit többől két hétre a vadkeletre
aha,,, , akkor ti a Stana de Vela felől mentetek... én Remeti felől, jó nagy hágókon át az út most tükör...
Az biztosan nem mert mi "szekérúton" közelítettük meg... túraendúrós cimbi volt a felvezető és igen élvezte a dolgot! Egyik felől sziklafal, másik oldalon a patak volt.. egy autó fért el csak rajta! Az szerintem azóta is olyan,
mert ha oda rendes utat csinálnának be kellene temetni a patakot
Viszont a látványért érdemes volt megküzdeni!
...de most már az út tükör....
Ismerős! 2008-ban ezen a környéken motoroztunk Zoliékkal, nagyon szép, bár a patak menti múrvás út leömlőgyilkos volt. Még a CB-1 volt meg akkor.. a telószimering is elfosta magát!
Sziasztok!
éppen is erdélyi túrán töröm, a fejem, én 2011-ben lekocsiztam, nekem bcsabáról 200km
http://maps.google.hu/maps?sad...
Maradok az ökörhugyozásszerű aszfaltozott utakon.
Mondjuk ha légvonalban közlekedünk tökön paszulyon keresztűl... az is lehet költségkímélő, persze csak ha megússza a motor!
Csomag.És a sör.De kötelező patakmeder meglátogatása.
Csomag.És a sört se feledd.De kötelező patakmeder meglátogatással.
Amúgy szerintem Dipshit az illetékes a "fapados" túrákat illetően... szinte kihozná a benzinköltségből, persze napi két sósperec lenne a menü
Hátha idetéved és mondja a tutit!
Szerintem 4-5nap mélyen egy százas alatt
Húú vazze... és még a dátum is eltünt!
Legközelebb ennek tudatában fogok fotózni, aztán majd Te átrajzolod
Ausztriában vajon mennyibe kerülhet kempingezve egy hasonló túra? Vki nézegette már esetleg?
A külföldi túrák, amiket szervezel, azok nyilvánosak? Figyellek ám suttyomban a motorozz.hu-n is... Én megértem, ha az, hiszen bizonyos létszám fölött már macerás a menet. Ez csak egy hirtelen kérdes.
Küldd el, amit gondolsz, neked szívesen csinálom!
Mivel beváltottad ígéreted , ezért íme (igaz, hogy csak úgy gyorsan):
Jól hangzik de idén biztosan nem, még friss az emlék tavalyról igaz autós kirándulás volt de megfogadtam hogy visszamegyek motorral is. Talán majd jövőre. Időm sincs annyi és bár valószínű jóval többet elmotorozok mint a túra költségvetése de inkább elaprózom, néhány nap Erdélyben majd Szlovákia és az egynapos tréningek.. Nektek viszont jó utat!
Nekem nagyon tetszik az ilyesmi, tavasszal készíteni fogok egy olyan képet ahol lesz víztükör és Csühös is a virágzó természetben, aztán a többit rád bízom
Egyik nagy kedvenc fotómat tavaly csináltam a Holt-Szamos vidékén, bár nincs rajta motor de szerintem nagyon szép, mondjuk el tudnám képzelni úgy mint fekete-fehér égbolt és növényzet felül, a víztükörben meg ugyanez szinesben.. valami hasonló dologra gondoltam csak természetesen motorral, meg persze dátum-idő nélkül
Helló Csaszi4!
19-ig írok hogy vegyetek e számításba engem és a párom! Az időpont remek ugyanis pont júli 10.-én van a szülinapom remélem meg tudom lepni magam egy Alpok túrával!
Üdv hölgyeim/uraim!
Van a családban egy 98 évj. CB500 ami 2005 ben került be Németországból és még benne van a fojtás ami által 24KW -os,ez van magyarországi forgalmiba is.Mivel a motor most eladósorba kerül így a kérdésem az lenne hogyha a leendő vevő ki akarja szedni a fojtást akkor ez hol található,hogyan orvosolható,és milyen teljesítménye lesz ezután...én nem akarom eladás előtt kivenni belőle,viszont szeretnék megfelelő válasszal szolgálni ha ez is szóba kerül.
Köszönöm előre is a segítséget.