Zoli majd észreveszem
Egyedül csak a hátsó dobbelsőt kell vennem mert a segge bal oldalt javított.. és basztak dobot rakni bele. Így nagyobb víznél beázik...
A dob ezt meg fogja oldani.. azt amíg le nem rohad az oldala ez lesz a megoldás. (majd kenegetem olajjal a kissé rozsdás részt ahogy egy Ladás ismerősöm ) Más baja nincs.
Ja de igen a lámpával alig látni este... De majd a szemész megoldja Bár ez állítólag minden cento-nál így van
Szerintem az 1,2-es is ugyanaz, legalábbis amikor felnyitom a motorháztetőt (szerencsére ritkán) ugyanaz a blokk köszön vissza mint az előző 1,1-nél.
Anno az Uno ban debütált és tényleg agyonüthetetlen
Használd egészséggel!
Autó vásárlásnál fontos aranyszabály, vagy minőséget vegyél, vagy olyat ami egyszerű és otthon is megjavítható!
Neked most az utóbbi sikerült Üdv a Fiatosok társaságában!
Sportos kisautók ezek és szerethetők vannak apró bosszúságok velük de nem olyanok amik úton hagynak és takarékosságban főleg bajnokok
Régebben szemezgettem a Seicento-val csak nem tudtam kimondani a nevét így lett Puntó azóta meg már a másodikat nyövöm számottevő hiba nélkül
Én is várom már a jobb időt
Bizsereg a tenyerem.
De oltom máskép a szomjam 1 kicsit
Van társa is a kis CB-nek.
Igaz nem 2 kerekű hanem 4.
Bővitem a Seicento Sportingosok társaságát
1999.12 havi az Autóm 54 lóerő
2000.02 havi a motorom 57 lóerő
Két tinédzser
Már kezdek attól tartani fiatalabbakkal, és nagyobb erővel el se bánnék
Sziasztok!
Ma nagyon jó idő volt, leszámítva a szelet, úgyhogy mentünk is egy pár kört a városban a párommal,aztán egy kicsit gyakoroltunk is vele Tavaly óta nem sokat felejtett, most már váltani is egész ügyesen tud, pedig csak 4szer ült a kormánynál ebből 2szer a cb-n! Miközben körözgetett egy tanpályán elég feszült voltam nem csoda hiszen nagyon meggondolom kinek adom a vasat
Meg annyit, hogy en siman megvennem az olcsobb verziot. A CBLaci altal emlitett Varta-rol sem hallottam meg rosszat, illetve nekem volt mar Bull vagy micsoda, semmi bajom nem volt azzal sem. Unibat-ot is hasznalnak ismeroseim, szinten kulonosebb gond nelkul. En azt tanacsolom, hogy ne vedd meg a legolcsobbat, de ne is dobj ki feleslegesen sok penzt. Nem tudom a Toplite-ot mennyiert talaltatok, de ha csak par ezer plusz a japan YUasa az esetetekben akkor inkabb azt vennem a helyetekben, mig amit emlitettem nalam: toplite vs yuasa = 17 vs 47, semmikeppen nem vennem meg a gyarit arany arban :)
En Toplite (nem Toplight) neven lattam, neha Yuasa Toplite, es amirol en beszelek (szerintem ugyanaz mint amirol Te is) az igen, made in Taiwan. Vannak olyanok belole, ami toredeke a japan Yuasanak arban (pl. a nagyHornetbe japan Yuasa 45-50e, Yuasa Toplite meg 17e) de a CB500-ba nem lattam ekkora arkulonbseget. Ha jol emlekszem a japan 15e Ft korul volt es 13 korul a Toplite. (YTX9 kell a CB500-ba ha jol emlekszem?) FOrumokon olvastam, hogy altalaban kevesebbet bir mint a japan gyartasu, bar ezt is ki tudja... Meg a tulajtol is fugg hogyan gondozza. Azt szoktak mondani, hogy taiwaini 2-5 ev, japan meg akar 3-8 ev is lehet. Na most legyel okos. Jeleznem, hogy 10 eves gyari Yuasa van a Hornetben, es - ha bar persze mar nem olyan mint az uj - de mukodik meg, telen is mentem vele. Ma toltottem fel hosszu allas utan, es mentem egy karikat.
Voltak jeges útszakaszok, előny lett volna a szöges gumi néhol viszont azzal nem tudom hogyan vizsgázott volna le
Nézzél szét itt és talán találsz is megfelelőt: link
Én még nem mentem ebben a szezonban , várom a motoros időt.
Látom azért neked is maradt ma 10 cm "majrécsík" Persze kell is vigyázni.
A Vartára én is jobban hajlok, mint ezt a "Toplight-ot" berakni jó drágán...
Köszönöm szépen, amúgy jól! Főleg így, hogy bármikor mehetek..
Az Taiwanban készült akkuról nem hallottam még eddig, de feltételezem ha a Yuassa a nevét adja hozzá akkor ellenőrzi is a minőséget. Persze én is bizalmatlan vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, főleg itt Magyarországon ahol minden szart el lehet adni Mint mondtam a Varták is nagyon jók, nekem már 4-éves és nincs baja, de autóknál is csak jókat hallottam felőle, sőt nálunk a telemechanikai rendszerek régebben Vartával voltak telepítve és hihetetlenül bírták az extrém hidegeket. 12Ah-s akcióban 10ezer körül már szerintem kapható
Tudom, h. nem felejted, a kèrdès tènyleg arra vonatkozott hogy vagy.;)
Már alig várom h. menjek. Csühösnek gratulálok, bár nem hiszem, h. tènyleg izgultál átmegy-e....
Na megint akku.
Megrendeltettem egy ismerőssel egy Yuasa akkut, azok alapján, amit megbeszèltünk...erre ma hoztak hozzá egy "Toplight made by Yuasa Taiwan"-t... Èn ezt nem tudom milyen, de az biztos, h. nem japán, eredeti Yuasa. Ismeri ezt vki? Hallottatok már erről a márkáról? Egyelőre nem hoztuk el, m. nem ezt rendeltük. Ha valaki mást mond, meghallgatnám. Mi legyen?
Ha már műszaki vizsga és a tavasz is közeleg, Szeged környékiek teljes lelki nyugalommal jöhetnek hozzám vizsgára.
Szeged Algyői út 65. Suzuki szalon.
Motorkerékpár 8500.
Személyautó 19500.
Kisteher 21000.
Ufo 15000.
eredetvizsga hatósági áron természetesen.
70/4295-606 weboldal
Ráadásul nem is ott vizsgáztattam ahova eddig jártam (mert az megszünt) hanem idegen helyen. Persze ami jó az mindenütt jó! De legyen is jó, főleg a fékek!
Ez brutál! Lehet én meg inkább simán elmegyek és lekrómoztatom a gyárit! Van 1 srác valahol Szentendre közelében aki állítólag tud jól ! krómozni! Bár nem nagy a bizodalmam. Meglássuk!
Nem felejtettem el, ha majd nagyjából tudod az időpontot akkor beszélek vele és átmegyünk együtt. Lassal kezdődik a szezon ma levizsgáztattam a Csühöst
Egyedül csak a hátsó dobbelsőt kell vennem mert a segge bal oldalt javított.. és basztak dobot rakni bele. Így nagyobb víznél beázik...
A dob ezt meg fogja oldani.. azt amíg le nem rohad az oldala ez lesz a megoldás. (majd kenegetem olajjal a kissé rozsdás részt ahogy egy Ladás ismerősöm ) Más baja nincs.
Ja de igen a lámpával alig látni este... De majd a szemész megoldja Bár ez állítólag minden cento-nál így van
Anno az Uno ban debütált és tényleg agyonüthetetlen
Majd kiderül hogy szolgál.
Remélem tényleg lehet vele itthon molyolni ha valami baja van. majd kiderül
ezres,1,1-es fire meg agyonüthetetlen.
Autó vásárlásnál fontos aranyszabály, vagy minőséget vegyél, vagy olyat ami egyszerű és otthon is megjavítható!
Neked most az utóbbi sikerült Üdv a Fiatosok társaságában!
Sportos kisautók ezek és szerethetők vannak apró bosszúságok velük de nem olyanok amik úton hagynak és takarékosságban főleg bajnokok
Régebben szemezgettem a Seicento-val csak nem tudtam kimondani a nevét így lett Puntó azóta meg már a másodikat nyövöm számottevő hiba nélkül
Bizsereg a tenyerem.
De oltom máskép a szomjam 1 kicsit
Van társa is a kis CB-nek.
Igaz nem 2 kerekű hanem 4.
Bővitem a Seicento Sportingosok társaságát
1999.12 havi az Autóm 54 lóerő
2000.02 havi a motorom 57 lóerő
Két tinédzser
Már kezdek attól tartani fiatalabbakkal, és nagyobb erővel el se bánnék
Ma nagyon jó idő volt, leszámítva a szelet, úgyhogy mentünk is egy pár kört a városban a párommal,aztán egy kicsit gyakoroltunk is vele Tavaly óta nem sokat felejtett, most már váltani is egész ügyesen tud, pedig csak 4szer ült a kormánynál ebből 2szer a cb-n! Miközben körözgetett egy tanpályán elég feszült voltam nem csoda hiszen nagyon meggondolom kinek adom a vasat
Tegnap erre felé már egész normális idő volt, uh adtam az érzésnek. Ma jobb idő van de marhára fúj a szél. Egyenlőre még visszatart.
Remélem mindenki más is letudja porolni a vasat a hétvégén.
Döbbenet egy sztori...
...vagy esetleg itt....
http://www.formula3000.hu/shop...
Nézzél szét itt és talán találsz is megfelelőt:
link
Én még nem mentem ebben a szezonban , várom a motoros időt.
Látom azért neked is maradt ma 10 cm "majrécsík" Persze kell is vigyázni.
A Vartára én is jobban hajlok, mint ezt a "Toplight-ot" berakni jó drágán...
Az Taiwanban készült akkuról nem hallottam még eddig, de feltételezem ha a Yuassa a nevét adja hozzá akkor ellenőrzi is a minőséget. Persze én is bizalmatlan vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, főleg itt Magyarországon ahol minden szart el lehet adni Mint mondtam a Varták is nagyon jók, nekem már 4-éves és nincs baja, de autóknál is csak jókat hallottam felőle, sőt nálunk a telemechanikai rendszerek régebben Vartával voltak telepítve és hihetetlenül bírták az extrém hidegeket. 12Ah-s akcióban 10ezer körül már szerintem kapható
és Te hogy vagy?
Már alig várom h. menjek. Csühösnek gratulálok, bár nem hiszem, h. tènyleg izgultál átmegy-e....
Megrendeltettem egy ismerőssel egy Yuasa akkut, azok alapján, amit megbeszèltünk...erre ma hoztak hozzá egy "Toplight made by Yuasa Taiwan"-t... Èn ezt nem tudom milyen, de az biztos, h. nem japán, eredeti Yuasa. Ismeri ezt vki? Hallottatok már erről a márkáról? Egyelőre nem hoztuk el, m. nem ezt rendeltük. Ha valaki mást mond, meghallgatnám. Mi legyen?
Szeged Algyői út 65. Suzuki szalon.
Motorkerékpár 8500.
Személyautó 19500.
Kisteher 21000.
Ufo 15000.
eredetvizsga hatósági áron természetesen.
70/4295-606
weboldal