Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kistestvérük a CBF600n
Megvan, a CB1100, ami csak japoknal van. Az nekem naggggyon tetszik :) Barmelyik 150 kilo lenne, johetne. :) Cb1300 emiatt sajnos kizarva :)
Meg CB1300... de mi a harmadik?
A három legszebb Honda egyike a "nagydarázs"!
Gratulálok, használd egészséggel és balesetmentesen!
Egy ilyen kepem van csak egyelore
Gratulálok, szívesen megnéznénk képen is... :)
Szervusztok pajtások!

Csak közölni szerettem volna, hogy vettem egy Hornet CB900F. Végülis Honda is meg CB is. A jó öreg 500-as is megvan még, majd később döntöm el a szezonban, hogy melyik maradjon véglegesen, de ezt most nem hagyhattam ki.

Remélem valami tavaszi túrán meg tudom mutatni az esetleges érdeklődőknek.
A "haladék" ígérete csak az év elejére vonatkozik úgy gondolom. Ha év közben (ha negyedévest kértél) lejár és vagy balesetet okozol, vagy megállít a rendőr akkor megbünetetnek és zsebből kell rendezni a másik kárát, az tuti...
Ok!

Én a mi lenne ha esetre gondoltam. Illetve ha nyáron fordul elő, amikor éppen a Balaton felé kellene suhannom...
Családból többen is állítják, h így van emiatt firtatom.
Hivatalosan nincs ilyen. Sztem ha vmilyen bajt csinálsz akkor leverik rajtad keményen, ha nem történik semmi, akkor utólag felelősséget vállal a biztosító. Nekem is ezt írták, addig nem kapkodok a befizetéssel, hadd inflálódjon...

Mivel téged nem állított le a rendőr semmi nem lesz. ..
Sziasztok!

Lassan összeáll az új index. Még azért lesz vele egy órás munka, h biztosan esőálló legyen.
Biztos ami biztos mentem ma egy karinnyát.

Nem tudjátok esetleg igaz lehet e még az az állítás, h a biztosítási szelvényen feltüntetett érvényes dátum után még 1 hónapig van kötelezőbiztosítás a gépen? Mert ma jött meg a csekk rendeztem is már, de 1.én lejárt az előző, én pedig tegnap (2.án) is elugrottam vele a városban. Tavaly is volt kavarás vele (az ünnepek miatt), uh emiatt most már érdekelne, h valóban él e még ez a gyakorlatban...
Ugyan erre ritkán járok, de BUÉK Nektek!
B.U.É.K !
B.U.É.K.!
B.Ú.É.K.!
Minden ismert és ismeretlen fórumozónak B.Ú.É.K!
"keresés ebben a topikban"--- (beírod) gumi---ENTER--- és láss csodát több mint 4-év gumival kapcsolatos tapasztalatai tárulnak a szemeid elé
Jó olvasgatást!
Először is B.U.é.K. mindenikek. gumivásárlás előtt állok kissé tanácstalanul. 2003 óta a gyári pirelli MT 75-ös gumit használtam/elégedetten/de lehet hogy kifut a gyártásból.
Váltanék másra ,de előtte gyűjtenék infót.Kérném akinek lenne tapasztalata más gyártóról vagy típussal kérem írjon. /általában túrázni szoktam/ Köszi!
Nahát! nálam is ez a sorrend játszik, csak pont fordítva! Ja meg a kerek lámpa! pontosabban 1nagy kerek lámpa és nem kettő, sem egymáson sem egymás mellett...
Mielőtt úgy mennénk át a jövő évbe, hogy bárkiben is tüskét hagynék gyorsan elmondom ez csak az én ízlésficamom A "kereklámpás" elmebajt még az MZ-s, ETZ-s világból hoztam és bár gyógyíthatatlan de megtanultam együtt élni vele. A "sornégyes" fertőzést pedig a kis mérges CB-1 hagyta örökségül, bár már gyermekkorban voltak előjelek... Valahogy úgy kezdődött, hogy 1980-ban megnéztem a Mad Max-et és szinte traumás sokként érte a dobhártyámat amikor Vadliba 1-et (Gúnár) hallottam és láttam elindulni az ezres Kawával... még most is borsózik a hátam Szóval régimódi huszár vagyok, ne is hallgassatok rám.

Viszont azt komolyan gondolom, hogy legyen az dupla kör, vagy macskaszem, akár a legmodernebb xenonlámpás ősgyíkformájú... és kalapáljon benne V2-es, sor2-es vagy legyen az egyhengeres légkalapács... vagyis motortípustól függetlenül mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
http://youtu.be/cbFIEqBgIOI
Boldog új évet mindenkinek! Laci mellé állnék,nálam is a BEST a CB 1300! Viszont egy barátomnak van 1 csont fekete Speed Triple Na annak a hangja és megjelenése Borzasztó nyomaték alul-középen,csodálatos hang,viszont max Balatonig mennék vele távot,túrázás felejtős Ezért is sajnálom hogy nincs a körömben CB 1300 valakinek! Nagyon kipróbálnám
Na Boldog Új Évet Mindenkinek!

Nemrég láttam élőben! Szépséges volt! Bár nem emlékszem, hogy rajta lett volna e a fejidom, de a tank, és a tanktartó bőr az besült nekem is az agyamba! És azok a felnik, és sárhányók!

Lehet 1x építek 1 ilyet. De nekem a donor tuti valami 1000es V2es lesz! Talán 1 mezei VTR, 2 a 2ben rendszerrel! Tudom nem bölcső váz, meg a V2 sem igazi CafeRacer alap, de annyira szeretem a modern cuccokat vegyíteni a hagyományossal! Nu majd 1x. 10 év múlva!
Hát ha ez a 3 közül kéne választanom, akkor lehet a speed triple lenne a befutó! Bocsi honda, de a 3hengeres hörgés nálam az etalon. Utána jön a 2henger Sorban, vagy Vben az majdnem mindegy mert majdnem ugyan úgy tetszik, aztán az 1 hengerevics, és csak a végén "kullog" a 4henger. Persze a yamaha bigbang 4hengerese is megelőzi a sor4et! Persze a 4henger hangját is szeretem, de a 3 henger az húúú! Persze 1 alacsony fordulatos 4 hengeres is meg tudja melengetni a szívemet!
BUÉK kollégák, BUÉK! ;)
Idomosból bármikor lehet csinálni nem idomost.