45 a dob + 2500 hozzá a hangtompító + TÜV engedély (ez a síma rozsdamentes acél dob )
Remélem szép hangja lesz, meg a fogyasztásom nem dobja nagyon meg, mert most a tavaszi karbiszinkronos szerviz után lement városban 4,4 körülre hosszabb úton (nem pályán) pedig 3,7 et mértem
kb fél éve van nálam de sajnos volt rajta mit csinálni annak ellenére , hogy az előző tulaj azt mondta, hogy csak menni kell vele... , de (lekopogom) most már lehet vele menni rendesen, de mivel bejáratós még nem nagyon figattam meg. most az elmúlt két hónapban 800 kilómétert mentem vele és úgy néz ki a gyerekbetegségeit már kiküszöböltem(kopkopkop) :)
Na látod! A cb 500 T!, az 1 teljesen másik motor...
Ha nèzel alkatrèszeket, akkor meglátod.1* sikerült mellényùlnom a T-vel.
Ettől persze a kerèk lehet ugyanakkora...
Sziasztok!
valaki nem tudja véletlenül a cb kipufogó csövének méretét? (azt ami belemegy a dobba)
Én rátoltam a tolómérőt kívülről 4,5 cm -t mutatott, de gondoltam biztonság esetére megkérdezem hátha valakinek van pontosabb adat, vagy itt annyira nem számít 1-2 tized eltérés? (nem szeretném itt elbukni az új Martin dobom :) )
Köszi!
Azt hiszem egy féléven belül írt valaki egy hozzászólást, h van egy eladó felnije. Keress rá nem tudom már mikor meg pontosan milyen, van fent hozzá 1 kép is.
esetleg van itt valakinek 1977 körüli cb500-asa? mert kellene nekem hozzá hátsó kerék és cserébe tudnék ajánlani gyári első telót vagy komplett első féket tárcsával együtt!
Halihó, szép estét mindenkinek, nemrég mentem a Cb vel, egyre jobb , egyre jobban tetszik, szerváltam kabátot nadrágot már csak a csizma hiányzik a felszerelésből, de az is meglessz. Endi ha megkérlek nem küldesz képet a tanktáskáról? Száraz aszfaltot mindenkinek!
Feláll az lábtartóra féllábbal és nagy kényelmesen átrakja a lábát az ülés felett. Fiataloknak (90éves kor alatt) illetve motorozásra alkalmas állapotban levőszemélyeknek nem jelenthet problémát. Szerintem. (csak jobban kell tartani lábból a vezetőnek)
Nekem tetszik ez a tartószerkezet... Én is gondolkodtam rajta, hogy kellene készíteni egy csomagtartót, de előbb venni szeretnék egy dobozt platnival. Azt viszont nem tudom mennyire akadályozza ez az utast a felszálásban. Mennyire bonyolítja ez az utas felülését? Vagy egy olyasmi is jó lenne amihez egy csomagzsákot lehet rögzíteni...
Remélem szép hangja lesz, meg a fogyasztásom nem dobja nagyon meg, mert most a tavaszi karbiszinkronos szerviz után lement városban 4,4 körülre hosszabb úton (nem pályán) pedig 3,7 et mértem