Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

45 a dob + 2500 hozzá a hangtompító + TÜV engedély (ez a síma rozsdamentes acél dob )
Remélem szép hangja lesz, meg a fogyasztásom nem dobja nagyon meg, mert most a tavaszi karbiszinkronos szerviz után lement városban 4,4 körülre hosszabb úton (nem pályán) pedig 3,7 et mértem
kb fél éve van nálam de sajnos volt rajta mit csinálni annak ellenére , hogy az előző tulaj azt mondta, hogy csak menni kell vele... , de (lekopogom) most már lehet vele menni rendesen, de mivel bejáratós még nem nagyon figattam meg. most az elmúlt két hónapban 800 kilómétert mentem vele és úgy néz ki a gyerekbetegségeit már kiküszöböltem(kopkopkop) :)
Na ez igazi kuriòzum. Mióta van nálad? Mennyit mèsz vele?
nem tudom oldtimer-nek levizsgáztatni mert kicsit át van építve ilyen bobbernek:)
hehe:)
Ja, egyèbkènt èrdemes OT tendszàmot csinálnod?
Mennyivel olcsòbb a fenntartàs?
Szép motorok ezek a règebbiek is. Szerintem másokat is èrdekelne rajtam kìvül 1-2 kép a gèpedről. :)
tudom , h nagyjából a minden más rajta mint a four-on például de a felni az speciál ugyan az az összesen asszem 75 és 77 vagy 78 között
Na látod! A cb 500 T!, az 1 teljesen másik motor...
Ha nèzel alkatrèszeket, akkor meglátod.1* sikerült mellényùlnom a T-vel.
Ettől persze a kerèk lehet ugyanakkora...
helló

de volt mert az enyémet 77 ben gyártották. cb 500 T made in amerika.
Hello!
Egy Martin dob mennyit kóstál manapság?
Hi!
'77-ben nem volt CB500...
Helló! Az én motoromon az ülés alatt van egy matrica arra van rá nyomva.
Illetve 4,8 így, hoy rájöttem a tolómérő leolvasásának titkára :)
Sziasztok!
valaki nem tudja véletlenül a cb kipufogó csövének méretét? (azt ami belemegy a dobba)
Én rátoltam a tolómérőt kívülről 4,5 cm -t mutatott, de gondoltam biztonság esetére megkérdezem hátha valakinek van pontosabb adat, vagy itt annyira nem számít 1-2 tized eltérés? (nem szeretném itt elbukni az új Martin dobom :) )
Köszi!
köszönöm
Azt hiszem egy féléven belül írt valaki egy hozzászólást, h van egy eladó felnije. Keress rá nem tudom már mikor meg pontosan milyen, van fent hozzá 1 kép is.
helló

esetleg van itt valakinek 1977 körüli cb500-asa? mert kellene nekem hozzá hátsó kerék és cserébe tudnék ajánlani gyári első telót vagy komplett első féket tárcsával együtt!
Halihó! Szeretném megkérdezni attól aki tudja, hogy hol keressem, melyik szám sor a motorunkon a színkód?

Köszi!
Üdv!
Halihó, szép estét mindenkinek, nemrég mentem a Cb vel, egyre jobb , egyre jobban tetszik, szerváltam kabátot nadrágot már csak a csizma hiányzik a felszerelésből, de az is meglessz. Endi ha megkérlek nem küldesz képet a tanktáskáról? Száraz aszfaltot mindenkinek!
akkor be kell szereznem egy dobozt amíg még be nem töltöm a 90-et
Feláll az lábtartóra féllábbal és nagy kényelmesen átrakja a lábát az ülés felett. Fiataloknak (90éves kor alatt) illetve motorozásra alkalmas állapotban levőszemélyeknek nem jelenthet problémát. Szerintem. (csak jobban kell tartani lábból a vezetőnek)
(a dobozra gondoltam, h. attól mennyivel rosszabb felszálni a magassága miatt az utasnak?)
Nekem tetszik ez a tartószerkezet... Én is gondolkodtam rajta, hogy kellene készíteni egy csomagtartót, de előbb venni szeretnék egy dobozt platnival. Azt viszont nem tudom mennyire akadályozza ez az utast a felszálásban. Mennyire bonyolítja ez az utas felülését? Vagy egy olyasmi is jó lenne amihez egy csomagzsákot lehet rögzíteni...
...egy ötlet ,nekem bejött....