Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kellene...soha sem csináltam.

sziasztok! Lenne nekem egy kérdésem felétek. A régi szeretőm úgy néz ki nem akarja feldolgozni hogy elhagytam ezért makrancoskodik. Szerintem dugulási baja van, sajnos a telet úgy vészelte át hogy nem volt a tankban benzin úgyhogy lehet hogy valami kis rozsda keletkezett csak benne. A baj az hogy egyszer indul semmi gond nélkül máskor meg eggyátalán. Ha megmozgatódik a moci (megbillegtetödik, rázkódik kicsit) akkor van mikor beindul. Ugy érzem én hogy kell legyen valami ami tömit de keményen. Azon gondolkodom hogy le fogjuk venni a tankot és szépen átmossuk. Kiváncsi vagyok hogy valalmit fogok-e találni. szerintetek a karbit is ki kellene takaritani?
Esküdni mernék rá hogy nincs más baja... gyanakodtak a benzinpompára de nem hiszem hogy az legyen a gond!
Mit szóltok?
Én el szoktam, de hagyzam már nyitva is és semmi gondot nem okozott.
A benzincsapot csupán akkor kell lezárni, amikor hosszú ideig nem jársz vele. Napok vagy hetek nem számítanak. Ezt a használati utasítás is írja. Természetesen lezárod, ha netalán lekapod a tartályt.
Tavaly hoztam Fehérvárra a Motorcenternek a Honda Karaván keretében egy Deauville-t Balatonföldvárról, a Lehrtől.
Kegyetlen kényelmes.
De olyan szélvédelme volt, hogy ronggyá izzadtam magam a cordurámban...
Sziasztok, ha berakom Garázsba a motort akkor el kell zárjam a benzincsapot off ra? tegyük fel pl 2 napig nem használom.
Szia!

...viszont, van 1 másik Pécsen is, de ezért már sztem korához képest (s még külföldi papiros is) nagyon sokat kérnek....

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_deauville-4763172
Ja persze...
Mekkora marha vagyok, nem tudok olvasni most már bebizonyosodott.
Bocsánat!
Szia!

Sajnálom! Magánszemélytől lett volna vagy kereskedőtől? Már csak azért mert engem is meg szívatott tavaly télen egy ottani kereskedő. Nem igen van az nekem közel, uh marha jó volt üresen vissza jönni...
sajnálom
Sziasztok!
....köszönöm, az érdeklődést, de sajnos, "Előre ittam a medve bőrére"..
Felbuzdulva, előre leegyeztetve, elindultam Békéscsabáról Miskolcra utánfutóval, rögzítő kütyükkel stb.
....majd jött a a "csont"
-be volt szerelve a Deauvill-be egy riasztó, ami miatt elektromos zavarok voltak, az index környékén+ a riasztó távija is le volt lakva, hiányzott az egyik gomb (ki volt tépve)
-a vázon friss hegesztési nyomok, melyek frissen festve álcázva voltak (lehet, hogy emiatt húzott fékezésnél balra)
-a váltón, az ürest, szinte nem lehetett meglelni,(többen is próbáltuk)
-a kormánycsapágy lógott
tehát egy felcicomázott, lelakott, megórázott motorral szembesültem, így lógó orral,üres utánfutóval hazakullogtam..
Szia Endi. Gyönyörű a moci! Gratulálok, szebb mint amilyennek képzeltem, szélles utat és száraz aszfaltot
atesz!
fotó, rövid történet a vételről?

Balesetmentes túrázást kívánok az új motorhoz én is! A jó kis CB-det nem is adod sokért, megéri az árát.
Üdv,
D.
Gratulalok neked is, kerjuk a beszamolot, mi a kulonbseg
Hát akkor ha nem túl tolakodó, esetleg megcsodálhatnánk pár képet róla?
Igen, Deauvillet vettem...
atesz44, te CB-ded lattam eladokent a hasznaltauton?
Gratulalok a vashoz, aztan esszel jarni vele!
Szia Laci!

Köszönöm szépen a választ!
Látod, bamba kérdés volt...
Hajrá Vidi!
Úgy néz ki hogy változott a terv Zolibácsi, csak hétfőn gurulok be Kolozsvárra vele mert Gyergyóremetén ífjusági napok vannak és részt kell vegyek pár sport tevékenységbe. De a hétfői nap folyamán valamikor fel fogom hívni.

Két hornett között volt ez a CBR de messzemenőleg elnyerte a tetszésemet. Az egyik hornet 1999 es volt s ennek a tipusnak azert érdekes a gumiméret. Elül 16 os kerék volt 130\70 és hátul 17es 160\55 talán nem vagyok biztos benne. A másik hornet már 2000 kiadás volt annak már találtak a kerékméretek 17 es volt elül hátul. Mindkettő kifogástalan állapotban volt, sehol egy karc vagy valami. De ez a CBR sokkal jobban kérette magát. Kiváncsi vagyok hogy fog beválni remélem nem lesznek gondok vele.
Köszönöm! Azért még benézek ide és ha Erdély szíve fele jártok dobjatok egy mail-t .

széles utat
Endre!
Szóval még sem lett az, amire korábban gondoltál.
A múlt héten az udvarunkon volt egy Hornet 3 napig. Szépen nézett ki, a fiatalember szintén Szamosújvárról vásárolta tavaly és viszonylag igen előnyös áron. Jól megvizsgáltam és rád gondoltam. A feleségem is nézegette és a maga szemszögéből vizsgálva a Hornetet (különben én is néztem ezt, de akkor egyeben mellett túl erősnek tűnt nekem a Kreidler 6,25 lóerejéhez képest) megállapította, hogy a mi CB500-asunk sokkal szebb.
Korábban engem is a sportos izgatott, de végül lemondtam róla, azért, hogy családtagjaimat kényelmes körülmények között vihessem magammal hosszabb távolságokra, és könnyedén felpakolhassunk, ha kell 3 bödönbe és a tartálytáskába. És persze a fogyasztást is figyelembe vettem, mert hosszú távon ez sem mindegy - nekem. Aztán a nagyon hosszú, 50 köbcentis kreidlerezés és a betöltött 55 évemhez is jobban illett hozzám akkor a CB500-as műfaj.
Nos alig várom, hogy megjelenj vele.
Vigyázz magadra és a motorra is!
Gratula szép vas,a szomszédom pont ugyanilyet hozott ma olaszból, a CBF előtt én is ilyenre vadásztam.
Igazán szép vadló!
Használd egészséggel és balesetmentesen