Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy hazilagy gyartott konzolom, olyasmi mint atesz44 motorjan ami van. Nem egy szepseg, de celnak megfelelo. GYakorlatilag vaslemezbol kihajtott es a vegen negy fele nyulik el, arra lehet csavarozni a dobozt.
Szia!
Köszi!
Vasárnap (igaz nincs még rendszám) de nem bírtam, mentem vele... hát nagyon "óv" a széltől, kényelmes, s a látszat ellenére könnyen fordul....szerintem jó "barátságban" leszünk...
Hello!
Gratulálok az új szerzeményhez!
Szerintem ez a szín kifejezetten jó ehhez a típushoz, sokkal jobban tetszik, mint a sötétek, nem olyan bumfordi, és Lacinak is igaza van, nem látszik meg rajta rögtön minden porszem!
Nézzetek körbe az adatlapokon. A mostanában írogatók felének van csomagtartója, különböző megoldásokkal.
Aztán ha megtetszik vmelyik akkor arra rálehet keresni, kérdezni konkrétan. De ez csak az én véleményem.
Ez engem is érdekelne...
Sziasztok CB sek! Infó kéne nekem honnan tudnék csomagtartót szerezni vagy esetleg házilag is meg lehet oldani? Dobozt szeretnék feldobni,legalább 2 bukó beférjen meg hát problémás a hátizsák folyton
Sok szerencsét hozzá! Gyönyörű paripa!

Egyszer egyszer nekem is hiányzik a kis hűséges CB de én fogom látni mert nem messze van tőlem, csak a szomszéd faluban gázolnak vele!
Az én észrevételeim a CBR-el kapcsolatosan: könnyebben kezelhető ,jobban fekszi az utat,jobbak a fékek mint a CB-n, s habár még 100 km/h nál gyorsabban nem mentem vele de iszonyú erő van benne.

ÜDV mindenkinek jó tekergést!
Köszi!
Nekem ez már túlságosan túrás kivitel ez a tipus, de ettől függetlenül én is ültem már ilyenen, és marha kényelmes volt! Ez ráadásul egy igen szép állapotú darab! Használd egészséggel!
Nincs azzal a színnel semmi baj, nem látszik rajta a por annyira mint pl. a feketén
Köszönöm Laci!
..ha minden ok, talán szerdára, a rendszám is fel kerül, s ha az idő engedi, elmegyek a hétvégén a Bükkbe (Istenmezőre), hogy
összeszokjunk..
Megnéztem pár Deauville-t, s talán ennek volt igazi gazdája, minden eleme gyári, s a helyén van ráadásul, még a vezetett szervízkönyve is benne volt+a használati könyv (meg a gyári szerszám kitt)
Talán, ami miatt kicsit gondolkodtam, az a színe,de hát minden nem jöhet össze.
Használd egészséggel Atesz!
Örülök, hogy egy ilyen megkímélt darabot sikerült kifognod, a képek nagyon szép újszerű állapotra engednek következtetni. Annak külön örülök, hogy egy álom vált valóra, hiszen 2-éve (amikor a Bükkben motoroztunk) már emlegetted a Deaville-t mint következő lehetőséget ha minden jól megy. A CB-t ne sajnáld bár tudom, hogy jó motor volt az is. Ha majd lesz rajta rendszám és már túl leszel az első túrán légyszives a tapasztalataidat oszd meg velünk. Problémáktól mentes kilómétereket kívánok!
Nekem tetszik!

Mamámmal szemben is van egy ugyan ilyen. Egyszer nyáron elkérem majd azt egy körre, mert már szemezgetek velük egy ideje én is.
Képek alapján ez is nagyon szép. Remélhetőleg a motorjára szintén vigyáztak.
....és ami most következik....
Sziasztok!
Nekem, egy korszak véget ért, 1 órája nincs CB 500.
Nagyon jó gép, már hiányzik ...remélem nem bánom meg...
Az új gazdinak sok örömöt és km-t hozzá...mindenkinek széles utat!
Sziasztok! Ha valakinek lenne egy cb500 gyári jobbos tükre,vagy párban,akkor szóljon.Érdekelne!
Hello!
képet ide sajnos nemtudok feltenni,de email-be tudok küldeni.
mégegyszer köszi a segitséget.
Hello!
köszönöm a segitséget,az olajam elég barna szinü.
igazad van,énis ennek a hive vagyok,én ugy gondolom,hogy ahogy a testünknek van lelke és irányitja a testünket,(persze ha hadjuk ,hogy irányitson),úgy a motórnak mi vagyunk a lelke,mert mi irányitjuk.
énsem akarok oktatni,hogy oktathatnék amikor segitséget kérek,hogy mi lehet az oka a motór hangnak,de valószinü,hogy az olaj.
A csörgésedre nem fogsz itt választ kapni mivel azt hallani kellene élőben egy hozzáértőnek h. megmondja van-e valami hibája. Álló helyzetben hallod vagy haladva vele? Álló helyzetben üresben van egyfajta csörgő hangja a cb-nem ami ha behúzod a kuplungot és úgy tartod akkor némiképpen csendesedik.. Ez természetes, de nekem melegen nem hangosabb a csörgés. Cserélj olajat és hallgasd meg utána. Az olajjal amit ajánlottam csendesebben fog járni és a váltásokon veszed majd észre a nagy különbséget... Simább az 1es és az 1-ből 2-be váltás. Nézd meg a mostani olajod színét m. én amikor megvettem majdnem fekete volt benne és miután kicseréltem 6ezer km után is olyan volt mint amikor beleöntöttem. Nem szeretem az olyan embereket akik csak "használnak" egy gépet mert én abba a táborba sorolom magam akik úgy tartják h. a gépnek lelke van és meghálálják a törődést...
Tölts fel pár képet m. kíváncsi vagyok rá és használd örömmel!
Hello!

Nem akarlak kioktatni, de ha visszaolvasol találsz olaj kérdésre választ dögivel... Viszont a fórum kicsit döglött m. mindenki motorozik viszont nekem van egy kis időm neked válaszolni úgyh. leírom a választ a kérdésed, lásd nagylelkűségemet
Én Motul 5100 10W40-et használok (és még sokan mások is). A nagyvasnál 9760Ft/4liter. Idén gondolkodtam a Repsol Sintetico 10W40-en mert az 8400Ft/4 liter, de 1400Ft nem nagy spórolás és nem is ismerem azt az olajat... Ha nem jó csak felidegesítettem volna magamat, a motul viszont 100%-osan bevált úgyh. amíg gyártják és a benzint meg tudom fizetni a motoromba addig csak ilyen olajban fog fürdeni
Igen, csak egy távtartó van, nagynak nem nagy de lehet utánnahúzni!
üdv!
cb 500-as motorom van 2001-es és az lenne a kérdésem,hogy milyen olaj kell bele?
hidegen a motór hangja szép hang,de ahogy bemelegszik elkezd kattogni olyan mintha a szelepek,de lehet ilyen hangja az automata vezérmülánc feszitönek,ha laza a lánc már?
köszönöm a segitségeteket.
Hi! Azon a szlalom pályán én is mentem, csak egy egészen más típusú géppel.
Mennyi volt az időd?
99...
99, jó,a gép.........majd. látom....legalább, únnézki, ennek volt gazdája...