Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem volt még karbiszinkron akkor lehet most aktuálissá vált, ha sokat állt a motor lehet tisztítani kellene a karbit és azután szinkronizálni. Sok minden lehet...
Nah, megvolt a mai jócselekedet: bebikáztuk az udvarban álló CBF-es kolléga gépét. :)
Említettem neki a XIII. kerületi fórumos embereket, lehet, hogy tavasszal együtt túrázunk majd... :D
inkább induláskor nem indul az egyik henger és ztánna megy amásik is.a kábelt megnézem azok jók
Ezer és egy
Ha alapjáraton csinálja és fordulatra indul el a másik akkor akár karbi szinkron, de ugyanúgy lehet gyertyahiba, karburátor dugulás, elektromos hiba és még sorolhatnám estig.
Kicsit bővebben fejtsd ki és talán tudunk segíteni
sziasztok!mindenkinek boldog új évet!olyan kérdésem lenne hogy néha nem megy az eggyik henger,szerintetek mi lehet az oka?
Megtaláltam a fotókat a progresszív rugómról. A rugó melletti fém henger a CB500 gyári távtartója a normál rugóhoz... Elképzelhetitek, ennyivel rövidebb a gyári :) Persze, hogy fapados a rugózás. Én nem bántam meg a progresszív rugót, bölcs döntés volt!
hogyne lenne pörgés kollíga...itt a nagy téli motortalanság közepe! :D Ilyenkor már mindenki ki van idegileg... Hétvégén nagyon mondják a jóidőt, aki tud motorozzonnnnn! :)

Zoli
Optikus barátomtól kaptam már vagy 15-éve egy olyan mini biciklit ami szemüvegkeretből készült és méretben is kb. akkora volt mint egy szemüveg. Szivesen lefotóznám nektek, de otthon maradt a szülői házban nagyon élethű az is
Tetszik az ilyesmi de kíváncsi lennék az előzményekre mi ihlette meg az alkotót

"van itt ez a két gyújtó, hö-hö, csinálok belőle motort hö-hö-hö"
Elsősorban cblacinak, de mindenki nézze meg:
link
Sziasztok!

Tegnap pörgött rendesen a fórum.
Ha valakit érdekelne eladó 35l-es Honda doboz, akkor az eladó holmijaim között talál :P.
Nem döntöttem még el teljesen, h mekkora marhaságot csináltam ma. A képek magukért beszélnek. Nem tudtam lefényképezni a garázstársával mert addigra lemerült a gép, de megvolt illetődve a Honda mellett:D, majd ha haladok vele legközelebb akkor megejtem azt is.
Örülök én is, hogy hallottam felőled

Jó éjt!
Persze nem ezt a szmáljlit akartam berakni...
Köszi, de már másodszor csinálom az AC-t. :) Most fogom egy újabb olajcserével tesztelni, remélem már jó lesz!
Jó éjt! Jó megint beszélni!
Ha megy minden henger a Skodán, nézd meg az AC pumpát, ha kissé repedt a membrán ott is átfolyhat a benzin az olajba.
Ez csak úgy beugrott
Szivesen!
Aztán ha elküldöd mailben azokat a dobozról készült képeket amit már jó régen megbeszéltünk arra is keresünk megoldást
Most már emlékszem, ezért is volt az én fejemben csak az, hogy helyben fújom. :) Mindenképp megcsinálom. Köszi Laci!
Na azért
Darkmind!
Nem is kellett sokáig keresni kattints ennek a hozzászólásnak az előzményére
Ha amúgy is Te fújod miért nem takarással csinálod. Egyszer már kiveséztük és mutattam referenciákat, emlékszel?
Pillanat és megkeresem
nagyon bölcsen választottál! A Yuasa egyértelműen a legjobb döntés, 10 évig jó lesz csepptötlés nélkül is!

Mindent kínában gyártanak, minőségbiztosítással, ezen ne tessék kiakadni :)
hehehe...akkor te nyertél! :D Nekünk 16 éves Renault-unk van, minden hónapban megtanít egy újabb fejezetet az autószerelés mikéntjeiből :))
Örök hari

Üdv,

Laci mester tanácsára én is pont így jártam el, és úgy tűnik beválik, semmilyen korábbi hiba nincs a kipufogón. Mondjuk a fémig lecsiszolni elég unalmas és fáradságos volt, de megérte.

Laci - nem tűntem el, (ahogy írtad a "régiekről") minden nap olvasom a fórumot, de a 2010-es szezonom után (kb. 1000 km-t tudtam megtenni) nem éreztem magam kompetensnek hozzászólni bármihez.
Sajnos egy csomó bütykölnivalóval elmaradtam, mert állandóan az ócska Skodámat kellett szerelni (persze most is hígul benzinnel az olajam...de hát 20 éves autó ). Szóval a boxom javításában még annyira sem jutottam, hogy lefotózzam neked, hogy tanácsot adj a reparálásra. Na de majd most.....hányszor mondtam én már ezt?!
Hú, köszönöm!
Jó, hogy mondod az új tömítést, mert aztán álltam volna ott nyitott motorral... .
A leírásod alapján asszem megcsinálom, mert nekem sajnos elég karcos. Mondjuk én magam akarom fújni, jó lesz a'.