Szia Zolibácsi!
Köszönöm a szállással kapcsolatos segítséget, mindenképpen szólnék és az is megtisztelő lenne ha egy darabon elkísérnél minket. Itt most keleten nagyon nagy a hó és most is esik, egyelőre a motorozás nem jöhet szóba sajnos, pedig már nagyon hiányzik
Folytatva az előbbi hozzászólásomat:
a pincémbe azért le-lejárok matatgatni. Ott készülget az okos töltő alatt az akku a beszerelésre, amint látható, telelnek a kaktuszaim, és persze ott van a saját készítésű borom is. Az idén kevés lett, de annál jobb minőségű.
Ha Erdélybe jönnétek és Kolozsvár irányába tartanátok, szóljatok, mert Kolozsváron vagy környékén gondoskodhatom olcsóbb szállás felől.
Már több rendben úgy nézett ki, hogy előveszem a motort, hogy elvigyem az új láncfeszítő, a hátsó kerék csapágyainak és az olajnak cseréjére, de aztán megint lehűlt az idő és havazott. A múlt napokban megint csak síelésre való idő volt. Persze ki is használtam, amikor időm engedte.
A dobozra rá lehet spanizni a sátrat tudod biztosan Te is ha nőneműt viszel magaddal akkor a három doboz adta tárolókapacitás minden zugára igényt tartanak, neked marad a tanktáska és a zsebeid
A kemping a tisztálkodási lehetőség miatt elkerülhetetlen, persze ha van lé akkor a szállodák is szivesen fogadnak de akkor varázsát veszti az "alacsony költségvetésű" túra
Az legalább olyan fura mint amikor egy motoros egy Astra G csomagterére apellál
De tudod becézni.
Mi is kempingeztünk természetesen. 3 kempingben álltunk meg. Balatonszepezd, Keszthely és Balatonszemes. A színvonaluk is így ment le, fordított arányban az árral.
A Bszepezdi volt messze a legjobb és emellett a legolcsóbb is. (Tudom, h általában van több kemping is egy nagyobb településen, de nem tudom már a neveiket)
Nyáron voltunk Hegyalja fesztiválon sátorral, de a 2 személy mellett gondokat jelent sok cuccal a sátor elhelyezése a viszonylag hosszú rudak miatt, de neked több heled van emiatt is akartam "testesebb motort" venni 3 dobozzal. De azért, h évente egyszer kelljen, elég sokat kéne koplalnom, uh majd ha dolgozom. Akkor meg veszek egy G Astra kombit, uh nem lesz ilyen gond
ui: most jut eszembe, lehet h az új dobozba bele fér keresztbe a sátor, na meg is nézem gyorsan.
Alacsony költségvetésű túra alatt a luxus körülmények kizárására gondoltam a benzinköltségen nem tudsz túl sokat lefaragni csak ha esetleg ésszel hajtasz. Szerencsére nekem fekszenek az alsórendű utak és az én tempómban takrékos a motor is, nem óhajtom az autópályák betonrengetegét bámulni az acélmezsgyék fogságában több száz km-en keresztül
A távolság csak a Balatonig közel 400km, amit a déli országrészen teszek meg, ha odaérek előzetes tervezet szerint táborozok, előtte nagyjából kiszámolom és leegyeztetem a kempingeket, mert a vadkempinghez már öreg vagyok . Viszek mini gázégőt és a meleg kaja sem marad el, áruházak meg már mindenütt vannak ahol a "legkisebb is számít" Tavaly sajna elmaradt, pedig már szinte kész volt a terv, idén viszont nem fog, két induló biztos lesz[ és természetesen a tüzesvérű, büszke járású de könnyen zabolázható kedves paripám a Csühös
Hát benzin ár az lesz sajna rendes. Most mondta a tanár, h megvonnak egy csomó lóvét az iskolától, de remélem, h még ebben a félévben maradnak a magas ösztöndíjak mert nyáron a 6hetes gyakorlat mellett nem igen fogok dolgozni....
Egyszer megkerültük bnőmmel biciklivel a Balatont az igazi kis költségvetésű volt. Most kitalálta, h kéne megint menni, de motorral való kerülés is tervben van már régóta. Nekem csak egy bajom van vele, ez biztos csak az én rigolyám, de én vagy motorozok vagy nézelődöm nyáron. Mert bőrruhában illetve azt szorongatva marha nagy élmény pl. tájházat nézni. Utána minimum megfázok, izzadós vagyok uh ez nem megy. A rövid gatyás motorozásról van fent pár kedves kép a galériában...
Ezért is gondoltam arra, h tavasszal nyár elején kéne megkerülni motorral, aztán nyáron ha lesz kedvük akkor biciklivel. Harley-s felvonuláson voltunk már 2szer, idén is tervben van. Uh lehet, h azzal egybekötve egy kerülést is tartunk.
Csak tartanánk már ott addigra meglesz pár zúzós vizsga...
És lesz minimum 20fok.
Ez az év csak alacsony költségvetésű túrákról fog szólni, még az itthoni is. A Balatont is sátras kempinges megoldással akarom megkerülni. Az itthoni cimboráim közül egy már eladta, a másik meg gondolkozik a motor eladásán, úgyhogy valószínű zömében egyedül vágok neki. Románia is tervben van, de hogy mikor... nem lesz könnyű év
Nehogy komolyan vedd csak vicceltem, nem mentem volna most el ha előtte két héttel szólsz se. Persze érdekelne nagyon csak nyugodtabb körülmények között, nem ilyen zürzavaros helyzetben mint ami most a munkaadóm körül van.
Szóval ne legyen bűntudatod, majd legközelebb megnézzük, ha más nem akkor a neten
Jó éjt!
Rühellem magam tényleg nagyon emiatt. Elfelejtettem tisztára.
De ezt olyan előadás volt, h hóátfúvásban feljöttem volna érte Paksról gyalog. Fent lesz vélhetőleg egyszer a neten, akkor elküldöm. De nem minden belőle, mert volt olyan Schumacheres teszt felvétel ami szerintem még a csávónak is feketén van meg. Tilos volt rögzíteni akármilyen módon egykét részt. Kb 500an voltunk megen.
Megelőzvén a hülyeségemet előreláthatólag március 17.én lesz a következő, az azutáni pedig május 3.án. A következő a vezérlő elektronikáról fog szólni.
Még nem tértem magamhoz olyan jó volt a mostani, uh nem is áradozom mivel lehet, h miattam nem tudott róla pár ember. Rühellem is, tényleg szóltam mindenkinek az oskolában, de ide elfelejtettem felrakni.
Koszonom, tetszik a masina, holnap hivom. Egy 97-es utan erdeklodtem ma, de az elkelt. Ez 95-os elol brembo helyett nissin es hatul dobfek, errol mi a velemeny/tapasztalat?
Legközelebb az előadás után szóljál 2nappal most ha elindulnék talán beérnék a végére, bár amilyen tükörjégen autóztam haza még az se biztos.
Pedig jó lenne egy ilyet végigülni...
Ez tényleg megér ennyit ha a motorja jó és nem kell hozzányúlni és a legnagyobb költség az olajcsere vagy a kopórészek cseréje lesz... Érdemes lenne kipróbálnod gaborg és kerülni vele egyet.
Valóban ott, az ülés alatt kenne a helye! Már én is gondoltam erre a "szerencsémre"! Egyébként nem olyan nagy a cucc! Elférne külön külön erre arra, a faridom mögött, TALÁN!
Hááát sok sikert a projekthez! Felnézek rád, én biztos nem fogtam volna neki :D Valahogy nem ér annyit az egész macera, és az ilyen utólagos cuccoktól mindíg ódzkodom.
De látom jó áron kaptad :)) szóval így megértem! Kíváncsian várjuk a teszteredményeket!
Köszönöm a szállással kapcsolatos segítséget, mindenképpen szólnék és az is megtisztelő lenne ha egy darabon elkísérnél minket. Itt most keleten nagyon nagy a hó és most is esik, egyelőre a motorozás nem jöhet szóba sajnos, pedig már nagyon hiányzik