Hát nekem a sajátom is tetszik... úgy módjával hangos! Nem kell sport dob
Ha halkítani akarok csak beteszem az itthon gyártott tompítót azt csókolom...
És múltkor mértem dB és épp súrolta a határt
Oké, vegyétek úgy, hogy semmi.
Ha ilyen formátumban adom meg, akkor nem jól számol: 20000101.
Átírtam a formátumot ilyenre: 2000-01-01, és hopp, a regadó máris 37400 Ft lett... :(
Urak!
Hogy áll most a külföldi moci behozatal? http://dz99.fw.hu/honda/koltse... - ezek az árak már nem érvényesek, mivel a regadó már csak 13500 Ft-ra jön ki, amit itt számoltam:http://dz99.fw.hu/honda/koltse...
2000-es forgalomba helyezés, 2011-es reg. idő.
Tényleg ennyivel olcsóbb lenne a buli?
Nos tegnap vettem 1 Kordura kabátot így a Régi 5x használt (me nem tetszett) Eladó! S-es méret nekem 1 picit nagy (talán bele kéne híznom és/vagy gyúrnom magam!) 169 cm vagyok
Girinc, Váll, Könyék protézisek! Polárpulcsis bélés!
Az Ára fájdalmas!
Csak itt csak most csak önöknek csak és csak és az SV Fórumon is
Kőkemény 9000 HUF.
Ma rosszalkodott a gepmadar. Nem akart indulni. Rajottunk, hogy a kill-switch rosszalkodik. Kis pofozas utan tovabb indult. Volt mar ilyen valakinek? WD40 azt annyi? Vagy meg szokott egni, le szokott torni valami?
Meglepően sok van a neten, meglepően borsos áron:D Most volt 32e ért egy elég jó, de csak a héten jött meg az ösztöndíj. Plusz meg kéne végre hoznom a döntést, h tényleg kell e egy ilyet vennem. Mert szórakozáson kívül nem kéne semmire, de arra itt a CB ami fényévekkel jobb. Még elválik, az biztos, h ha veszek a bnőm seggbe rug:D. Amúgy simo blokkot akarnék bele rakni. A haverom azt mondta, ha veszek ő vesz egy pony romettet:D
Ez is megeszi az 5 lityit , főleg mikor még csak a hátsó kertben rohangáltak fel-alá az 1-es és 2-es fokozatot vadul váltogatva
A Hondán én is takargattam a hűtőt, mint ahogy azt mutattam is. A kis luk mindegyik termosztáton ott van (légtelenítés miatt és hogy elinduljon a hűtőkör) csak van amelyikben van egy pici tűszelep szerüség rugó ellenében.
Időnként elgondolkodok, hogy ez az 5literes fogyi 1 kicsit sok, és ez az 56-60Le viszont meg felesleges! És jó poén lenne mikor ráülnék a 192cm-el fúl bőrszerkóban és a hónom alatt lenne a térdkoptatós lában!
Jelentem megvan a rejtély megoldása, és megint csak én voltam 1 kicsit ijedős!
A termosztátot kiszereltem, friss fényes, vadi új így kívülről. Bemaródásnak még a közelében sincs! Alapból zárva van! Forró vízre szépen nyit, és zár is! DE! Van rajta 1 picike kis furat, ami miatt folyamatosan átereszti 1 kicsit a hűtővizet! ÉS! Ez azért van, hogy a blokk melege eljusson a termosztátig, mert a termosztát a blokkon kívül, félúton a hűtő felé van! Ezért éreztem, hogy a hűtő kb. a blokkal együtt melegszik, még zárt állapotban is, és ezért nem tud nagy zimankóban a moci az üzemi hőmérsékletre felmelegedni!
Szóval nagyon jó, hogy a hűtő kb. felét 2 hete letakartam 1 bőrdarabbal, mert így a moci még most a reggeli 6 fokokban is szépen felmelegszik azalatt a 7km alatt, míg beérek a munkahelyemre! Tutko! Megnyugodtam!
Szia!
Nem lesz könnyű találni veterán börzén kellene szétnézni, két hete volt Szolnokon legutóbb, Laca látott ott Mini Riga alkatrészeket. Még a miénk is megvan, de azt nem lehet eladni soha akkora becsben van, pedig az aztán kapott már fájdalmat... mindkét fiú azon tanult meg motorozni. Nem ér már egy fapénzt se, de mégis annyira ragaszkodnak hozzá. A múltkor megkaptam egy körre nagy élmény volt!
Ha halkítani akarok csak beteszem az itthon gyártott tompítót azt csókolom...
És múltkor mértem dB és épp súrolta a határt