Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ránézésre ugyanez volt a CB-1 termosztátja, még lehet méretben is
Ilyenkor tudok hülyét kapni hogy nem tudok angolul!
Ha szerencséd van az is lehet. Meleg állapotában felakadhatott a rakódó vízkőtől is, de be is maródhatott valahol. Meg kell nézni, de ha cserélni kell akkor se hiszem, hogy drága. Viszont nem jó vele játszani mert egy kopott termosztát úgyis elromolhat, hogy nem nyit ki és akkor még a vizet is kifújhatja a gép.
Na fasza!
A rejtély elindult!
Ahha...
Akkor felakadt megszorulhatott valószínű. És akkor a vízkőoldós megoldás jöhet szóba gondolom
Én nem tudom mi van hondáéknál, de ma reggel jöttem rá (azért segítettek 1 kicsit), hogy a CBFemnek sosem volt jó a termosztátja. 0km-es korában sem tudott a moci teljesen felmelegedni ha kinti levegő nem érte el a 15fokot, de ha már 5-6 fok között volt csak a hőmérséklet akkor meg meg sem mozdult a mutató! Kedden ültették el a bogarat a fülemben, hogy termosztáthibás a gépem, mikor újságoltam, hogy a hűtő bő felét kitakartam 1 darab bőrrel, és tuti a vízhőfokom! Nem akartam elhinni, hogy ilyen baja lenne a 3 éves gépemnek, mert vadi új korában is ezt csinálta, ráadásul 2004ben mikor tesztelték a szakírók az első CBF500-at akkor is erről számoltak be! Szóval azt hittem ez így jó! Pedig gondolkodhattam volna! Szóval ma reggel begyújtom a masinát, és kivételesen nem pattantam fel a gépre, hanem csupasz kezemmel elkezdetem fogdosni a blokkot, és a hűtőt! Basszus! Egyszerre melegedett a kettő! Baszki így járok 3 éve! Hihetetlen! Így adták el nekem a gépet! Szóval nekem is termosztát csere! Lehet nincs is termosztát a gépemben?
Ha túlhűtés van, azaz a "nagy hűtőkör" állandóan cirkulál, akkor már látni fogod egyből ha kiveszed a termosztátot, ugyanis (teljesen vagy részben) nyitva van hidegen is. A forróvizes teszt arra jó, hogy ellenőrizd a zsilip teljes útját a két végpont között.
Hmm..
Forró vizes teszt. na majd tesztelem én is. azt ha nem működik a valagba rúgom
Ügyes a srác, de nagyon durván bánik a géppel! Sajnálom a kis kéthengerest! Megnéztem a vidit, és szerintem nem a blokk repedt meg, hanem az oldaldekli tört szét...
Megkerestem!
Katt az előzmény gombra

Ha viszont a termosztátod szarakodik akkor a csere az igazi megoldás
Emlékszem persze eszembe is jutott
Régen a Dízeléknél előszeretettel használták
Emlékszel még a hűtőtakarómra? az is megoldás lehet, bár az inkább az amúgy is nehezen melegedő víz miatt volt rendszeresítve a beköszönő hidegebb őszi napok miatt
Köszi!
Akkor jöhet a szerelés... így nem nagyon mennék vele
Felakadt a termosztátod, azaz állandóan nyitva van. Két csavar fogja a fedelét, kiveszed és azonnal látszik. Ha szerencséd van vízkőoldó segít, de ha a zárózsilip féloldalasra kopott akkor csere. Nem nagy összeg.
Sziasztok volna 1 kérdés!

Tudom hideg van de!
Ma mentem a motorral és az istenért se akart a vízhőfok mutató az alsó kocka és a legalsó vonástól 1 mm-se feljebb menni! Viszont lefelé igen. 110-es tempónál az alsó kocka felső csücskéig visszakúszott a mutató.
Kérdés! Ez nálatok is így van? vagy csak nálam. Ja és nehezebben is melegszik be a motor mint szokott!
Van erről a srácról több videó is. Az egyikben valami bevásárló központnál csinálja ezeket mondjuk ott épp megreped a blokk egy eséstől.
http://www.dailymotion.com/vid...
Basszus szimpla tárcsával úgy nyomta a stoppie-t mint az állat és ha 2:21-nél megnézitek a hátsó lánckereket nincs is olyan brutálisan leáttételezve. Szerintem ez a gyerek a Goldwingal is megcsinálná ezeket, legfeljebb felverné az aszfaltot
én meg azt hittem a CBvel nem lehet stuntolni
Igen, de akkor ketszer kell elmenni erte, egyszerre nem viheti csak 150-ert
Az jár jól aki külön külön megveszi úgy csak 140
Sziasztok
Eladó első és hátsó felni CB 500-ra.Hátsó felnin fent a tárcsa is meg a lánckerék.Szuper állapotban mind a 2 felni.Első felnihez nincs tárcsa.
150 euro a kettő vagy külön,külön 70 -70 euro
Hopp! A yamaha lemaradt!