Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig meg csak egyedul vagyok, ha jossz akkor ketto
Időm? Esküvőm előtt másfél hónappal? Már abbahagytam idénre az álmodozást! Azért talonba tartalak! Hátha! Jó volna!
Szia CSaszi

faxa a videó:)

ha lesz v.mikor időd összefuthatnánk arra a motor megnézésre:)

üdv Zsolt
Köszi Laci! Jól esik! Bár az az érzésem, hogy ennek a végét elrontottam. Valszeg végezni akartam már, és elnagyoltam! Na mindegy majd a következőnél!
Köszönöm, valahogy szétrámolom...
Nincs mit hozzáfűzni, a szokásos igényes színvonal. De megyek is vissza mert elfelejtettem megnyomni a "tetszik" gombot
mondjuk úgy, hogy típushiba :(

próbáld meg valahogy leimátkozni, még tippem sincs hogy lehetne...
Utána az anyához injekciós tűvel próbálj meg benyomni pillanatragasztót. Ezt a légszűrő dobozt nagyon elk*rták!
Szia!

Ha meg is tudod csinálni, esetleg adok némi ötletet, nekem bevált!
Hát nekem mindenképpen olyan kéne ami teli,mert néha csak a hengertáskát akarnám rárakni.
De azért köszi,
Mellesleg nem is tudnám megcsinálni.:)
Íme:
ÁÁÁÁ nem jó kép hisz ez gyári Bocs!
SK:Saját kezüleg Pl:
Nem lenne rossz, majd figyelem a fórumot és ha szabad leszek csatlakozok hozzátok
Nincsenek kikotesek, barmilyen humanoid tipus, aki szeret motorozni, es turazni, johet. Szerintem Te is atleped ezt a kuszobot! Szoval jossz?
Elképzelhető, hogy leszaladt 1-2 buborék a fékrendszerbe! Ha 100km alatt nem múlik el a jelenséged, akkor nem a betét a hibás, és újból el kell végezned a fékolajcserét!

Én a régi Yamahámon mikor 1x nekiestem a fékolaj lecserélésének, ugyan így jártam! És ott csak úgy tudtam tökéletesen lelékteleníteni a rendszert, hogy leszereltem a féknyerget a villáról, és fejjel lefelé tartva átnyomtam még 2 tartálynyi olajat. Volt valahol a féknyeregben 1 hely ahol megragadt a buborék, és sehogy sem akart kijönni... 4kezes lett a végére a művelet!
Az "egyéb" kategóriában tartozóknak milyen kritériumoknak kell megfelelniük?
Nekem augusztus elejen lesz egy (munka) kulfoldi utam, elotte vagy utana viszont meg kene ejteni egy Erdelyt. Valaki esetleg csatlakozna? Zoli99, vagy egyeb jelentekezo?
vasárnap sátorbontás...ma vonulunk fel... sajnos én sem tudok többet maradni csak ma.
es meddig tart? Pont azon gondolkodom, hogy el kene menni megis, ha mar majusban meghiusult a nyavajas ido miatt.
szia...holnapra bekeményedik meglátod....nekem is ilyen furcsa volt rögtön a csere után. Ne izgasd magad semmi gond nincs...

Gyergyói motoros találka ma kezdetét vette, már a nulladik nap voltunk páran...

Üdv Endi
Jonak kell annak lennie. Ha levegos, akkor szinte minden fekezesnel egyre rosszabb, ha pumpalsz. Az uj fekbetetnek be kell jaratodnia par szaz km kell neki esetleg. A feket meg allitsd be.
Szépjóestét, lenne egy szakmabéli kérdésem,
tegnap kicseréltem a fékfolyadékom elég tré sötét szinű volt teljesen leengedtem kinyomtam amit engedett, levegőtlenitettük átnyomtuk rajta vagy 5 tartálynyi anyagot ugy hogy nem jött bubi de valahogy sokkal puhább a fékem mint eddig, valamit nem jól csinálhattam vagy most mivel próbálkozzak?, ja meg raktam bele új betétet de gondolom ez nem oszt nem szoroz. Fogni meg fog rendesen csak sokkal beljebb :S
Köszi!
Szia!

Köszönöm a jó tanácsot!
Egyelőre a fedél leszedésén kell elgondolkodnom...

Egyébként árulom, valóban!

Üdv: Köme
Ui: Árulod a mocid (használtauto)?