Eladóvá vált a motorom egy 2008.12. havi kifogástalan állapotban lévő CBF 500 ABS-el GYÁRI GARANCIÁVAL év végéig, 25Kw -ra vizsgáztatott (A korlátozottal vezethető), sérülésmentes, vezetett szervizkönyvvel, számlákkal, leinformálható előélettel, eladó magánszamélytől. http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500_abs_25kw_garancia-
3923397
18000 szerviz megcsinálva.
Ár 1280000 Ft.
Extrák: Plexi, markolatfűtés, dobozkonzól.
Nem változik, nincs köze a kapcsolószekrényhez. Én csak arra tudok gyanakodni, hogy az olaj elfáradt és nem ken úgy hidegen ahogy kéne. De ez eléggé furcsa mivel még csak 6 ezret mentem vele. Töltök fel videót a hétvégén
Majd ha lesz egy kicsit több időm megpróbálom pontosan leírni az utat, 7euro/éj/fő, két éjszakát aludtunk Velky Slavkovban és kettőnknekl volt 28 euro összesen. Egy teljes szint volt a miénk 3 szobában voltunk elszállásolva WC Fürdő és konyha is volt azon a szinten és csak mi 5-en használtuk akik a túrán részt vettünk, ezért érdemesebb többen menni és több napot eltölteni mert viszonylag könnyen bejárható a környék, nincsenek nagy távolságok és nem kell szállásról szállásra cuccolni.
Semmilyen negatív ellenszenves megnyílvánulást sem tapasztaltunk, ahogy azt Zoli is mondta
Poprád mellett egy kis faluban találtunk szállást. Neten is tudsz vadászni kis panziókat olcsón. Az útvonal: főbb utakon Poprádig :) Visszafelé egy kicsit megvariáltuk, Rimaszombaton át, sok-sok-sok 12%-os emelkedő és szerpentin társaságában. Túl sokat nem kell rákészülni, közel van és kutúrált a közlekedés...
A híres szlovák-magyar viszályt szerencsére nem tapasztaltuk, mindenki kedves volt, (szlovákok) segítőkészek.
Szia én Kolozsvár fele javasolnám, Kolozsvár előtt felmész az autópályára(nem kell fizetni) majd Torda, Vásárhely, Szováta, Udvarhely... az út is jó. Ezt az útvonalat járogatom én is...
Egy visszatérő problémával kapcsolatban írok. A tavaly egy idő után észrevettem, hogy hideg indításkor furcsa vékony fémes kattogó hang hallatszik a blokkból mindaddíg amíg teljesen ki nem melegszik. Miután kimelegedett semmi rendelleneset nem lehetett hallani. A kattogás nem volt teljesen szinkronban a túrációval, ha felpörgettem meg is szűnt. Először azt hittem, hogy a gyertyák vannak meglazulva, de miután megszorítottam őket semmi sem változott, végül lecseréltem az olajat és a kattogás teljesen elmúlt.
Most viszont alig 6 ezer kilóméterrel az olajcsere után újra hallom hideg indításkor és már kezd idegesíteni, hogy nem tudom mi az oka A kézikönyv szerint egy olajcserével kéne bírja 12 ezer km-t, 6 után nem hiszem, hogy túlságosan el lenne fáradva az olaj. Esetleg vezérműlánc feszítő meg lenne kopva ? Nem tudom, amúgy a motor teljesen normálisan működik, nagyon jó ereje van és keveset is fogyaszt. Valakinek volt-e hasonló tapasztalata ?
Ha jól értelmezem, akkor Szlovákiában aludtatok. Hol és mennyiért lehet megszállni? Milyenek voltak az utak? A túra útvonalát be tudnád linkelni pl. a googlemaps-ről?
D.
akkó jóvan akkó mert én máá elfelejtettem de nálam is épp hogy nem párhuzamos jóó ez így!
De lehet megbátorodnál vagy változtatna 1 picit a stílusodon 1 pályanap! De mindenki másképp motorozik Ez így van rendjén!
visszatérve lehet pont ami rajta volt gyárinak tűnő honda fogas az volt 39-es vagy ki tudja mind1 E van ezt kell szeretni megy is a masina ez a lényeg!
Orulok, hogy vegre talalkoztunk, de most irtam pont zoli99-nek, hogy nekem egy kicsit hajszas volt a ti tempotok, hiaba, oreg vagyok
Viszont egesz uton gondolkodtam a fordulatszamodon, hat ilyen nincsen, valami nekem ott nem klappol a tortenetben. Otvenszer megneztem, 90-nel 4000, 1000-nal 4500 a fordulatszam, es 6-ban nem egyszerre megy annyira a ket mutato :)
Eladóvá vált a motorom egy 2008.12. havi kifogástalan állapotban lévő CBF 500 ABS-el GYÁRI GARANCIÁVAL év végéig, 25Kw -ra vizsgáztatott (A korlátozottal vezethető), sérülésmentes, vezetett szervizkönyvvel, számlákkal, leinformálható előélettel, eladó magánszamélytől. http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500_abs_25kw_garancia-
3923397
18000 szerviz megcsinálva.
Ár 1280000 Ft.
Extrák: Plexi, markolatfűtés, dobozkonzól.
Az ár alkuképes. telefon 06209542-856
Üdv Zsolt