Ilyen jellegű horpadásra ezt tudnám javasolni! Én már fél éve tervezem, hogy elmegyek 1 ilyenre, és kihúzatom a tankom. Kakucson a markolat behorpasztotta a tankom. Azt kéne kihúzatni...
Sziasztok!
Sajnos van egy horpadás a tankom tetején,és szeretném kijavitattni ill kijavitani.
Mit tudtok nekem javasolni illetve olyan helyet mondani ahol tényleg meg is tudják javitani nem csak göndörnyalaznak.
Lokálisan Bp és környéke lenne jó.
Előre is köszi és sok sok gumifát széles utat és végre napos időt mindenkinek!
Hi! Most értünk haza! Jaja mi voltunk! ZZR1200 TZ haverom, CBF600Sinj. Laci, és Jómagam a CBF500al! :)
2 nap, 950km, 4.7es fogyi, és rengeteg élmény! Képek mindjárt, vidi, meg 1-2nap(hét)!
Láttalak titeket Szegeden! :D Elől mentél, a dupla lámpádról megismerlek :D Utánad zöld kava, majd még valamilyen szürke túragép. Remélem jót gurultatok!
Zsolt! Most már nagyon belelkesítettél engem! (Jobban mint ahogy az asszony szokott! )
El lehetne akkor nekem is intézni? Telcsiszám, vagy e-cím, stb...
Mindenesetre most elindulok az Alföldre! Mindenkinek szép hétvégét!
Én 1x már nekiugrottam ennek a témának, és több krómozó is azt mondta, hogy régi szoci 2üteműeket simán le lehet krómoztatni, mert nincs akkora hőterhelésnek kitéve a könyök, mint 1 japán 2üteműnek, vagy 4ütemű testvéreinek! Szóval lekrómozzák nekem, de csak saját felelősségemre! Ezért akkor ezt elvetettem...
De ha ez tényleg ilyen jól megtapad mint Zsolt gépén akkor hajrá!
Sziasztok!
Rég voltam errefelé a vizsgáim miatt sajna.
A könyök krómozása engem is régóta érdekel és az egyik barátom ezzel foglalkozik, de ő azt monda náluk nincs rezezés és nem ég le.
Legalább is a pannóniákról nem égett le.
Viszonylag olcsón meg is lenne a dolog homokfúvással együtt ezért elgondolkodtató, hogy egy próbát megér!
Szerintem a krómozás ha szakszerűen van megcsinálva a hő hatására nem jön le, max. elszíneződik. Előtte kezelni kell a felületet, vékony réz felületet kell képezni a kipuffra, arra lehet krómozni. Ha ezt kihagyják hő nélkül is lejön előbb-utóbb.
A régi motorok kipuffogójáról sem jött le a króm, mert szakszerűen volt meg csinálva.
Alsóőrsi felvonulásra szándékozik vki menni?
Hála égnek vége az iskolának. A vizsgákra való buzgótanulás:P közepette elkészült végre a saját elképzeléseim szerint, az új csomagtartó. Hát gyúrhatok még a hegesztésre...
Vettem fényvisszaverő matricát a dobozra, hát utálom amikor ilyen ötleteim támadnak. Nem sok sz... ér. Lehet, h jobban körül kellett volna néznem mert egy "vagyonba" került. A dobozon lévő vörös rész nem funkcionál macskaszemként szerintem, azért jutott ilyen eszembe, a pót féklámpa bekötését pedig igencsak elekarom hesegetni a bolond fejemtől...
Én is töröm fejemet, h mit kezdjek a leömlővel az enyém már 12 éves uh az mégviharvertebb...
Én okostojás vettem szivacstalpas tanktáskát, az nem szedi a festéket, ja. De elfelejtettem, pedig tervben volt a hevederek bőr védője alá vmi szivacsot ragasztani... Majd kipolíroztatom nem vészes, most már teljes a táska igényre szabás is, a végén még minden készen lesz unatkozni fogok a nyáron:p
Tolna megye felé nem motorozik vki?
Úgy tudom, hogy a chopperekn pl. duplafalú leömlő van, mert a hőt nem bírja el a krómozás! Szóval idő kérdése, és sajnos ez is lehámlik szerintem :( De tapasztaltabb kollégák majd helyesbítenek.
Minden esetre vagány a lilulás az elején, nekem tetszik! :D
Mekkora szerencse, hogy a CB500, rút kiskacsánk csak hőálló feketét kér szezonzárásonként :D
Ja! Most szombaton-vasárnap (19-20) alföldi túra! Aki akar, és nem fél az esőtől az jöhet! Mi még péntek este tartunk 1 megbeszélést, ahol felvetül az éppen aktuális legfrissebb időjárás jelentés, de nagyon be vagyunk sózva, szóval 99% megyünk!
Mivel izgatott a dolog megnéztem a "leégést" nincs szerencsére tévedtem 1 kis polír anyaggal nekiestem és sikerült megpucolni 1 kis részen próbáltam meg.
Hosszú folyamat eredménye de sajnos nem tökéletes. Mint téged is zavart a dolog hogy rozsdásodik a leömlő engem is. Bár valljuk be elég röhelyes is hogy úgynézki ahogy! Meguntam és télen elvitettem krómoztatni (azthiszem magyarországon ez űrteknikának számít) XD.Első nekifutásra nem is sikerült nekik hazahoztam deszép:) felraktam beindítottam és az egész garázs tele krómmal. Azonnal lerobbant róla az egész:(. aztán visszaküldtem. Meglett széplett jólett, de sajnos már le is égett róla 1 kis rész:(.
amikor meglett így nézett ki!
Gyártanak 80 ezerért rozsdamentes leömlőket! CBF-re!
Nekem 10ezer volt a krómozás annó 2 éve.
http://www.horpadasjavitas.eu/...
Állítólag 10000Ft 1 horpadás! Szóval drága, de megéri...