Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat, az olajat és szűrőt már meg is rendeltem, a gumival kapcsolatban meg nagyon érdekel ez a Heidenau igaz még most hallottam felőle elöször. A motor PC 32-es és remélem csak valóban 25000. Km. van benne. A szervízkönyv szerint (Olasz) az első ezret 1/2 év alatt a következő 6 ezret meg másfélév alatt tették bele. Sehol nincs semmi kopásnyom v. sérülés. sem a tankban se a leömlőknél. Szóval jó kis szerkezet igaz a blokkja "golyóálló" persze megfelelő karb. tart. mellett.
Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok!
Fenn vannak a kepek a galeriamban a motorrevu naprol.
Én is szerettem volna elmenni a Dunaplázához,de ahogy elkezdtem készülődni beborult az idő,mintha vihar jönne.Aztán nem indultam el...Utólag már bánom!
Kiváncsian várom a képeket!
Azt a.....leborult szivarvegit Ivacson, ezek nagyon-nagyon szep helyek, ilyeneket almomban latok, most irigykedek
Remelem osszejon a gurulas egyutt. Vegulis akarhol vagy megtalallak vagy Kolozsvaron vagy Gyergyon vagy utkozben
Igen, Zoliba elrendezte a szallast, gyakorlatilag majdnem ugy is fogalmazhatunk hogy ingyen, vagyis jelkepes osszegert ezuton is koszonet erte.
Minden nap imadkozom a jo idoert, ha olyan lesz mint tavaly, akkor maradok a fenekemen (non-stop szakado eso 4 napig, ertelmetlen lett volna motorozni, autoval voltam), vagy esetleg masokhoz csatlakozom akik autoznak, de nagyon-nagyon motorral szeretnek menni, meg Ivacsonnal kanyarogni a hegyekben, meg Erdelyt latni sokat!
Hat inkabb ki kellett volna jonnod a Motormajalisra a Duna Plazahoz! Nagyon szuper volt, jobban ereztem magam mint a Motorkiallitason! Raadasul ez utobbi ingyenes rendezveny. Hamarosan toltom fel a kepeket, remelem volt kozulunk is valaki rajtam kivul! Gratula a motorrevunek a szervezesert!
Sziasztok! Pesten gáz az idő :( Nem merek motorra ülni,pedig jó lenne valahova elgurulni kicsit.
szervusz Basq!

A tegnap este éretem haza a terepgyakorlatról! Máramaros szigeten voltunk. Gyönyörű helyeken jártunk, hegyet mászttunk, tanulgattunk. Látom hogy sikerült Zolibácsival megbeszéld a szállást én is őt javasoltam volna mert régebb még emlitette... én ugy tudtam volna intézni szállást hogy beszéltem volna a kapussal a bentlakásomnál hogy engedje meg hogy egy estére ugorj fel . Került volna egy hely simán dijmentesen. Több mint biztos hogy most már az egyetem ha el enged ha nem akkor is haza kell menjek mert bérmálkozik a barátnőm. És akkor lehetséges hogy együtt fogunk gurulni gyergyófele.

Pár kép a terepről!
Emberek!
Mi a tapasztalat? Hogy kell cordura ruhát kimosni? Mert normál módon elvileg nem lehet mert utána egyből elázik. Kivel kell?
Mit lehet tenni a bűűűűűűűzös motoros csizmával? Ki lehet mosni? Bőr.
Sidi. Vagy ki kell venni csak a betétet? Szerintem az nem lesz elég... :)
Üdvm
D.
Igen, rajuk gondoltam en is. MAr mashoz keszittettem veluk bowdent. Szereljem ki a mostanit es csattogjak el vele? Vagy hogyan csinaltad? Eleg lemerni?
Egy kis szunetet tarthatnal csempezesben ha egyszer par szaz meterre toled motorkiallitas van Aztan atmegyek segiteni, hogy behozzuk azt az idot amit ott kinn toltottunk, na?
Normál, és túrás használat mellett tök jó a Heidenau!
Aki szeret gyorsabban menni, és döntögetni, az vegye inkább meg a drágát, meg aki fél a vészhelyzetektől annak is a bevett márkákat ajánlanám inkább!
Aki szeret vadóckodni annak viszont ajánlom a hendit, mert csúszáshatáron tök homogénen viselkedik a gumi, szóval jól kiszámítható, jól lehet csúsztatgatni...

De az biztos, hogy fékezéskor mindkét fék használata kötelező ennél a guminál! Főleg utassal! Ha eddig valaki nem tette meg ennél tegye! Megtanít rá ez a gumi! Tapasztalat!
Ez így igen! Nagyon pöpec! És nem is dicsekszel vele! Milyen koromban a fénye?
Csináltass egyet! Itt van a cég a XIII.ban, a Reno udvarban, az Obi bejáratával szemben! Igaz 4 éves az emlék, de én ott csináltattam az előző gépemhez kuplung bovdent. Minőségit gyártanak 1 napos határidővel! Teflonos, olyan teflonos fejjel amilyennel akarod, és olyan állítóval amilyennel csak akarod! Az árak 4éve 1500-3000ig terjedtek! Attól is függött, hogy csak felújítás, vagy új gyártását kéred!
http://www.bowdenszerviz.hu/

Ha nem dolgoznék egész hétvégén a konyhámon akkor mennék! Semmi komoly, csak újracsempézés, meszelés, radiátor, meg ajtófestés, és takarítás!
Emberek.
Kuplung bowdent cserelnek. Lehet keszen kapni valahol (nem talaltam) vagy csinaltassak gyorsan egyet?
koszi
Amit most vettem az volt H3-as és kicseréltem LED-re.
Egy régebbi bejegyzésben volt róla szó, lásd:
Bejegyzés a második és ott van is kép róla.
Maga a lámpa az nem vészes:
Ködlámpa
én innen rendeltem + 1500 fuvardíj
Az előző volt H3-as, vagy amit most vettél, csak kicserélted led-re?
Nagyon jól néz ki! Bírja az aksi? Mennyi volt?
Csaszi es tobbiek! Nem jon valaki holnap Duna Plazaba Motorrevu napra?
program itt
Ha 19-20-an esik es nem megyek akkor meg talonban ott marad a 22-23 veletek
Igen ám vettem és LED-es égők kerültek be az 55w-os H3-asok helyére. Nagyon jó szerintem!
De nézd meg te is és vélekedj az eredményről.

Hello Sly!
Ha ennyien dícséritek, akkor a legközelebb megfontolom a vételt. Viszont ez az enduro gumi vmi brutál hogy néz ki. Biztos, hogy a CB500-ra jó lenne ez? Én csak akkor raknám rá, ha állandóan terepen mennék, de akkor már lehet, hogy enduro-t vennék.

Más: mi lett az extra lámpa sorsa? Vettél újat?

Üdv,
Darkmind
szia
Én Heidejó(Heidenau) gumit használok már 2 éve és most is azt vettem + a haver is az használ, mi meg vagyunk vele elégedve.
Tapasztalat:
Nagyon jól melegszik
Jól lehet döntögetni
Nagyon jó ára van

ami nem annyira jó, hogy kopik könnyen.
Minden szezonra tudok venni új gumit és 2 új hátsó kerül annyiba mint egy márkás és új gumival mész nem használt kopottal

DE én most dilemmában vagyok mert megvettem az utcai K64-est és arra gondoltam , hogy kipróbálnám a négy évszakos valamennyire endurós gumit.
Első kép K64 országúti
Második K66 négy évszakos

Üdv.: Sly
Kezdek én is hasonlóaktól félni, a 22-23-i túrámmal kapcsolatban! Ne mossa el az eső!
Eddig még nem tudok rosszat mondani rá én sem...
Heidenau gumi van a tiéden is úgy látom...
Az MZ-n nekem eddig bevált, márkatársak is szeretik!
Szia! Gyálon vettem egy motorosboltban.3800 volt párban.E jelzéses(műszakin sem kötnek bele)