Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát remélem, mert én csak most láttam, hogy írtál. Pedig kb. pont 10 perccel a bejegyzésed előtt néztem meg, hogy volt-e válasz, aztán meg lefoglalt a meló... Ajjj.
Remélem Basq odaért és mentetek egy kört! Sajnálom!
Remélem nem fogok egyedül várakozni a Triumph előtt!
Kár! Majd legközelebb!
Basq, Darkmind!
Legyen ma 17:00 Duna plazánál lévő benzinkútnál! A ducatti-triumph bolt előtt! Csütörtökre nagy esőket mondanak, így legyen a kedd!
Majd akkor megbeszéljük hova, és merre guruljunk! Mert most ötletem sincs!
Bask!
Majd még pontosíts, mikor érkezel Kolozsvárra. Ha esetleg szállásra van szükséged, és nincsenek luxusigényeid, valami szerény lehetőséget is szerezhetek a teológián, ahol tanítok.
Ejj, de jó ez a kis utiterv, kár, hogy nincs alkalmam menni. Pedig a Tisza-tó és a Hortobágy nagyon érdekelne. Nincs messze Miskolctól, mégsem voltam még motorral.
Én a hétvégén Hegyalja egy részét jártam be, nagyon jó volt az idők és az utak is nagyjából. Felmentem a tokaji tv toronyhoz (Tarcalról), közben gondoltam rátok, mert emlékszem nem rég jártatok ott.
Csináltam jó kis képeket, majd felteszem, ha sikerül összekötni a telóm a PC-vel. Olyat is fotóztam, hogy a motort betoltam a repce közé, mert olyan jól mutatott a sárga szín. Nem néztek hülyének az autósok... :)
Hello!
Köszönöm a meghívást, de sajnos akkor pont nem leszek az országban. Viszont a héten kedd (holnap), vagy csütörtökön (inkább) kb. f5-től ráérek egyet gurulni.
Üdv,
D.
Nem nagyon tudok az útvonalhoz hozzányúlni, mert azt nagyon jól kitaláltad, annyi változás lesz, hogy kikerüljük Debrecent, ezzel sok időt spóroltok de természetközelibb lesz a túra.
Neki fogok ülni és majd pontosítok, te meg majd jóváhagyod (vagy nem ) mert a főnök te vagy
Amit csináltál útvonalterv az tuti:
Persze, és mint ha már említetted is volna! Bocsesz!
Csak is a délutánokra! 16:30 után! Itt végzek a Köztársaság téren, úgy hogy a XIII.-ban tudok lenni olyan 15-20 perc alatt!

Jaaa! Hogy Ti 70kg-ok vagytok? És nem is 192cm? Úgy könnyű! Bezzeg nálam van légellenállási felület, meg súly hozzátok képest!
Zoliba, most neztem, hogy te meg Kolozsvaron vagy, esetleg talalkozhatunk ha punkosd elott megyek Erdelybe? Kolozsvaron at szeretnek menni, sot, lehet, hogy elso nap csak Kolozsvar is lesz a vegcel (majus 19 vagy 20)
Majd kiderül, mennyivel ugrik jobban a karbiszinkronizálás után. De mindenféleképpen nyugodt leszek, hogy esetleg rendben van, vagy hogy mostmár teljesen pontra van téve. Ha kell állítani rajtuk egy kicsit, úgy gondolom, bizonyára egyenletesebb lesz a motor járása.
Különben én is 70 kg. körül vagyok + az öltözet, s az asszony még könnyebb.
Ma is el akartam indulni egyet tekerni (kell az edzes Erdelyre) de a barometer esore all. Holnap ujra probalkoznek? Delutanokra gondolsz hetkoznap?
Zoliba, nekem tavaly szezon vegen zoli99-nel csinaltunk karbi szinkront, bar nem sokat kellett allitgatni. 4l ket szemellyel + csomaggal, hegynek fel gyorsulgatassal szerintem tokeletes!
En 3.8 korul, egyszemely, hegynek fel gyorsulgatassal, csomag nelkul, es 70kg vagyok
En a tervek szerint akkor Erdelyben kanyargok, ha minden osszejon.
Ja! Szupi lett a lánc! Fogom rendszeresen nézegetni, de azt hiszem rendben lesz a túrára!

Tényleg! Innét nem akar valaki jönni az alföldre Pünkösdkor? Basq, Darkmind, valaki?
A túráról info itt: http://cbf-egyesulet.hu/e107_p...
CBLaci a 2. napon csatlakozni fog hozzánk, és a 2 nap túraútvonalának második felét már át is tervezte nekünk!
Ha nem esik akkor nekem a kedd, vagy csütörtök a nyerő!
Pénteken végre sikerült beszerelni az első fékem új pumpadugattyúját (különösen az egyik mansetta volt kopott rajta), úgyhogy el is mentünk az asszonnyal Székelyudvarhelyre ásni, megy egyéb kerti munkát végezni az anyósnál. Egy olyan szerelőműhelyben jártam, ahol van berendezés a karbik szinkronizálásához. A szerelő kérdezett meg, hogy mikor ejtettem meg utoljára ezt a műveletet. Akkor siettem, mert sürgetett az idő, hogy idejében útnak indulhassunk. Nagyon megörültem, hogy van berendezése ehhez, úgyhogy hamarság vissza fogok térni hozzá. Nem is olyan drága a művelet itt, s a pasi azt mondta, hogy nem fogom megbánni, főleg, hogy amióta nálam van a motor, már 11 500 km jártam vele, mert ennyi után már ráfér.
Csomagokkal és asszonyostól kereken 4 litert fogyasztottunk százon, úgy, hogy ahol lehetett, meg-megröpítettük a Lódarazsat, meg hegyre fel gyorsultunk, mert az asszony ezt szereti a legjobban.
Semmi baj, nekem is elmaradt vegul ma... Heten valamikor gurulhatnank.
Szia!
Bocs, de csak most olvasom. Egész nap füvet nyírtam, aztán meg Miskolcról jöttem vissza Pestre motorral. De majd benne lennék egy közös gurulásban, ha össze tudjuk hozni.
Nem tudom mennyi lesz most a fogyasztás, de többször volt a fordulatszámmérő a 10e környékén, 6-ban meg 6-7000 között tartottam. :)
Még visszatérnék egy pillanatra a láncápolásra Eszembe jutott egy link amit egy másik fórumon mutatott egy motoros cimbi, ez áll az én elképzelésemhez legközelebb, persze erre is van kontra, mert mint említettem még szakembereket is megoszt egy két dolog.
Azt hiszem azért érdemes elolvasnotok, és más érdekességeket is találtok még pl. a gumikkal kapcsolatban.
Lánctisztítás és ápolás
Sziasztok

Na találtam külföldi oldalt. 23. valahányszáz a gumi és 5-6 ezer között ingadozik a kiszállítás. csak ugye ott ha megrendelem és ott sincs akkor várok és ki tudja meddig miközben már itthon lehet hogy megvan... az ördögi kör meg a nyúlság!
Szóval várok türelemmel jövő hét közepéig végéig. És kiderül lesz e Pilot ha nem akkor más kerül fel :) Csak fura hogy nincs az országban sehol ilyen gumi... Vagy lehet hogy van de ők nincsenek fent az interneten
No mind1!

Időközben kiderül a munkahelyemen van 1 srác akinek CB500-a van aranyszínű felnikkel Szóval ismételten gyarapodtunk!

üdv: szobbal
Én is Valvoline -al fújom szép fehér maradt a lánc egyenlőre, előtte meg énis petróleum&fogkefe+rongy kombóval tisztítom.
Neten talan erdemes kutakodni, en sem tudok fejbol, csak gondoltam hatha, az legalabb kozel van.
Csaszi, rendben, jovo het, en meg ma el sem indultam, elment az idom. De ami kesik talan nem mulik.
Olvasom, de épp esküvőm ügyintézése végett Zalában vagyok! Vasárnap este érünk párommal haza! Szóval mocizás mára kilőve! Jövő héten hétköznap? 16:30kor végzek!
Üdv, mindenkinek!
Érdeklődéssel olvasom, a láncsprayvel, kapcsolatos hozzászólásokat. Aki úgy dönt, hogy kipróbálja a Valvoline-t, annak, csak javasolni tudom, én próbálgattam már párat, van is többféle a polcon, de ez magasan a legjobb. Nem koszol, fehér marad (nem ázik le) és nem kell ragaszkodni, a 300km-s intervallumokhoz sem. Ami még mellette szól, az még az ár/érték arány is. Úgyhogy, csak bátran fújátok be vele és gázt neki!
Mindenkinek jó mocizást és széles utat!