Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2.6mm-es -nel nagyobbol nem akarom. 500-1000Ft korul van metere jobb csoveknek. CO hegeszto is van!
Laci, ez is hazilag keszult? Irnal rola par tanacsot, mibol van, mik voltak a szivasok? Koszi.
En nem is penz miatt, csak kivancsisagbol nekilatnek, ha mar van ido es gep. Aztan kifejlesztem a tuti bukocsovet, ha nagy leszek
Szia!
Igen az, már Köme is jelezte. Fura érzés volt újra látni, pedig itthon van róla vagy ezer kép. Még mindig nagyon szép
Hello!
Ez nem a te régi Hondád? Az apróhirdetések között találtam és ismerősnek tűnt.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Elküldtem oda is, szólj ha még mindig nem okés!
A CB-1 blokkja nem volt bölcsőben mint a CB 500, így a főtartóihoz kellett rögzíteni a védőt. Jó sokat kinlódtam vele anno, nem csak hajtogattam, hanem még vettem "paszdarabokat" is és hegesztettem, a rövid ívek miatt. A tiedről azt néztem le, hogy nagyjából hol kell védenie a blokkot, hogy egy esetleges elcsúszás során ne törjön be az oldala.
3/4-essel egyező hidraulika cső! Ugyan is annak nagyobb a falvastagsága és ezáltal erősebb a cső oldalfala!
Mintát találsz visszaolvasva Laci barátom is az alapján hajtotta a CB1-re a csövet. De ha nincsenek méretek mert már arra nem emlékszik az tudatom. Akkor hétvégén mérek csak írj rám, mert elfelejtem!
De én mint említettem vásároltam 17500 volt asszem de már tuti drágább! nem tudom hogy az anyagár mennyibe kerül + hegesztés CO-val. Kikalkulálod hogy éri meg jobban

üdv: szobbal
Nos nekem van már kész ötletem és egy mintám is csak nekem csőhajlítóm nincs sajnos és én is ilyen szerkezet után vadászok!
- Szerintem sokunknak más az ízlésvilága és szépségérzete ezért vannak különböző bukócsövek!
-Én nekem nagyon tetszik a nikkelezett(krómozott) cső , de nem csinálnám meg mert ha megkarcolódik , sérül akkor nehezebb javítani mint a feketére fújt, jól alapozott csövet!
- mindenféleképpen olyat csinálok ami 3 ponton rögzített
- sehol sem akadozik a lábnak és a szervizes alapdolgoknak

Röviden ennyi az alap az én elképzelésemben.

Üdv.: Sly
Persze a leveledet nem tudom megnézni, mert megint "szünetelteti" a szolgáltatást a GPortal!
Elküldenéd a leveled erre a címre is?: csaszi4@chello.hu

Köszi!
Lenne egy kerdesem:
Ugy nez ki haverom vegre szerzett csohajlito gepet, hidraulikust.
1/2 vagy 3/4 vagy 1 collos csoveket tudunk hajlitani.
Unalmas pillanataimban csinalnek egy bukocsovet a motorra. Mit ajanlotok? Mibol legyen? Mekkora csobol? Mivel kezeljem utana? Kromozzam, ha szepen osszejon? Vagy eleg festeni? Esetleg valami mereteket tudnatok gyarirol, vagy akinek van valamilyen, vagy rajzot? Felfogatas hova lenne jo?
Szoval megszaporodtak bennem a kerdesek. Ha bevalik, akkor olcson csinalok mindenkinek
Szobbal, csereld a szimeringet is. Porvedot kulon nem is lattam, csak keszletben. Ha mar szetszeded, nem extra kiadas es munka a szimering csere.

Ja, basti vagyok, csak vegre visszakaptam az igazi becenevemet.
Mult heten a keszletben (porvedos) 13e-ert arult szimering+porvedo nem volt nekik meg, csorogj rajuk.
En megvettem az Athenat, de meg egy kormanycsapagyra is varok
Aztan nekem is teleszkop+kormanycsapagy javitas
Hallottam ezt is azt is!
nem tudom én hangoskodtam tavaly is csak 1x volt fejcsóválás.
Kicsit igazítanék a második napon
Ment az emil
Huhh! Ja a híres 577es!
Előtte bemelegítek a magyar 82-esen, aztán mehetünk!

Nem tudjátok, hogy a Szlovákok megesznek kint sportdobbal reggelire? Végre a dobhoz hangoltam a karbit, nem cseszném el 1 gyári dob felrakásával!
Nos!
Erről lenne szó
577

És kb 500 kilcsit mentem én Solymárról úgy hogy reggel Tárnokra átmentem.

ja és az onboard :)
577 onboard
Megszületett az Alföldi túrám! Részletek a CBF egyesület lapján...

http://cbf-egyesulet.hu/e107_p...

Eléggé erős túra lesz, de nagy is ez az Alföld, meg sok a látnivaló is!
Megtudhatjuk mi is melyik útszakaszról van szó?
Tervben van , mennyit mentetek összesen?
Hogy fogalmazzak hmm.. Qrva jó volt
És az útszakasz, alap hogy meg kell nézni nektek is
Hali Gabben!
Biztos a CB-vel jobban járnánk és azért alakult így :P
Hétvégén remélhetőleg meg is nézünk egyet, és minden rendben lesz vele. 8) Nekem még a forgalmi vizsga van hátra. (jövőhét) Május 7-ig meg kell lennie a vasnak mert ezt fogadtuk meg cimborával, hogy Jászboldogházára már nagy vassal megyek, tavaly 80as DT-vel mentem le és kb 4 óra hossza volt, Kerepestől XD a karbiban kopott volt a csapszeg és megakadtak az úszok azt hiszem, 10 percenként leállt... Ott néztük meg egy helyi DT-sel. Jászboldogházi motorosra valaki?
Üdv!
Nem is újságolod hol jártál hétvégén? Milyen volt? Bár a képek alapján biztosan király lehetett
Köszi! Már agyon kerestem a méretet de itt nem kell Zsírság!
link

itt tessék keresgélni! ;)

Olaj

Üdv,
Zoli
Zoli segíts lentebb olvashatod

Kérdés hogy elég olajat cserélnem és a porvédő gumit vagy a szimeringeket is cseréljem?