Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nos eljött a teló karbantartása!
Kérdés:
Porvédő gumit hol tudnék mert a nagyvason nem találok vagy én vagyok vak! És baromira szét van repedezve a gyári
Milyen olajat érdemes beletölteni?
És szimeringeket kinél és hol találom?!

utóirat! Legalább 1 szezon telne el problémamentesen

üdv: szobbal
Ez egész jól néz ki!

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Árban is, és ha tényleg nem használták...
gyönyörű szép gép Jáános! gratula hozzá, nagyon egyben van! Várjuk a videót! ;)
Köszi a segítséget.

Főleg ez érdekelt hogy hogy lesz ilyen jó minőségű egy 10 perces video és hogy az effekteket/vágást mivel csinálod
AVS Video Converter 6
Studio Version 9
Kingdia Video Converter

Ezt a 3 progit használom egyenlőre!
Az AVS-el tömörítetlen formátumba konvertálom a progit, és lekicsinyítem 320x240re. Ezt a tömörítetlen formátumot eszi a csökött studio-m. Az eredeti mov-ot sajnos nem! FPS végig marad az eredeti 30fps!
Studio-val megvágom, zene, effekt, stb., és tömörítetlen formátumban elkészítem a végeredményt!
És ezt a végeredményt eresztem rá a Kingda konvertálóra, és tömörítem bel FLV kiterjesztésűvé! 1150bitrate-t használok, és 128bites sztereo MP3-at. Ekkor 99MB lesz a 10perces vidi! ;)

Sajnos a Kingda progi ugyan gyorsan tömörít, de nekem nem elég szépen! Mostanság ezt a progit akarom valami jobb FLV konvertálóra lecserélni...
Köszönöm kérdésed, a felvételin nagyon jól teljesítettem.
Még magamon is meglepődtem, hogy mit kihoztam ott fizikailag.
Nekem lett a legjobb a fizikaim, de összpontszámban csak 3. vagy 4. lettem.
A kép valamiért lemaradt
Sziasztok!
Csendes olvasója vagyok a fórumnak, nagyon ritkán szólok hozzá, de most megosztom veletek a új sportdobomról készült képet. Szerintem nagyon jó hangja lett a vasnak. Ha érdekel valakit a hangja teszek fel videót, de azt leghamarabb csak pénteken fogom menni, ugyanis addig koliba vagyok.
Széles utat!
Köszi! Jó neked. Ha esetleg eladnád a dobozokat és a tartókat, érdekelne! Jó motorozást, Sc
Hali!

új Hepco doboztartó rendszer 65 ezer forint. Ebayről vadászva ~20...30 ezer forint.

Bukócső idehaza is 18ezer Hondától rendelve.

Gumiból én BridgeStone BT045-öt használok, nem a legolcsóbb de kiválló tapadást biztosít, és két komponensű, középen keményebb, kevésbé kopik ha "nem döntve mész".
Én a motorommal együtt vettem...
Szia! Köszi. Hol vetted és mennyiért a tartót és a dobozokat? köszi, Sc
Szia!

Az enyémen Hepco oldalkonzol és dobozok vannak.
Hátra meg magam készítettem...
Most cseréltem Conti Go!-ra és eddig tetszik...
Üdv minden Hondásnak!

Csaszi! Olyan kérdésem volna hogy az adatlapodon lévő videókat milyen programmal szerkesztetted, és milyen formátumban töltötted fel őket?

Üdv. Bálint
Bezony, és remélem minél több cb-s kollégával ismerkedhetek még meg :)
Am, h sikerült a felvételi?
Sziasztok!
Csütörtökön én is találkoztam márkatársunkkal zozi88-al , mi is jól elbeszélgettünk és alig várja ő is, hogy meglegyen a vizsgája és kimotorozhasson a világból

Üdv.: Sly
Sziasztok! Hosszabb túrára készülünk kedvenc motorunkkal.
1998-as Honda CB 500 S -hez keresek 3-as doboztartó szettet és dobozokat használtan vagy újonnan. Érdekelne még bukócső is.
Új gumik is aktuálisak, milyet javasolnátok?
Ha valakinek van eladó vagy ötlete, hogy hol vegyek, köszönettel venném.
Üdv Gergely87!
Érdekes, hogy egy az egyben ugyanezen filóztam mint te, ugyanúgy elvitték előlem a 600-as xj-t, és most én is kéthengereseket nézegetek, sőt én is 87-es vagyok!
Annyit tűznék hozzá, hogy tegnap bénáztam rutinon, ráültettek először egy 1hengeres 4T-re, hát szőrnyű volt! Utána kipróbáltam egy sorkettes 500-as cbf-et, nem tetszett túlságosan, bár annak a kuplungja már szét volt nyigázva. Aztán jött az igazi, egy honda cb 400-as, sornégy, na az igen! Nagyon finoman lehet adagolni neki a kuplungot, elől harapós dupla tárcsa, mérges kis dög! Szóval én most azokat nézegetem, mert a felépítésre, kényelemre nekem kissé jobban tetszik mint az xj. Bár én is félek a japán belpiacos gépektől!
Egy szó mint száz, inkább sornégy! (szerintem )
szobal az enyém 96 os kiadású és már olaszországban rakták össze! a vázon már olaszországot ir!
Hianyoltunk is Oldpiettel!
Nem belpiacos! Csak még japánban tették össze!
a különbség az hogy azon még dobfék van és más a lámpatest! ennyi!
Hogy XJ600 vagy CB500.. ki mit szeret 4 henger vagy 2 henger
Nekem tetszik a Divi is szép motor. De ebben nem tudok segíteni!
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a 97-es CB500 asok azok belpiacos gépek e, és egyébként mennyire drágák itthon az alkatrészek hozzá?
Eddig azt hittem, hogy veszek egy XJ600N -es mocit, de sajnos elvitték előlem. Most pedig egy CB500 -assal szemezek.
XJ600 vagy CB500? Köszi a segítséget!
jah én is gondoltam hogy utánad megyek, csak elhessegettem áÁááh biztos nem Basti az :D Ha tudtam volna hoyg te vagy rádcsörögtem volna legalább... no mind1 majd legközelebb! ;)
Én voltam biza..
Még gondoltam is hogy fék és fordulok! De utasért mentem
akkor te voltál az szükrkés-fehér mintás ruhában? hirtelen azt hittem Basti az, de neki két-fekete ruhája van :D