Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Azt kérdezném, hogy hol és mennyiért vetted az első indexeidet, jól néznek ki.
Hello,
D.
ui: mennyi új márkatárs van mostanában :)
Sziasztok!
Sikerült a hét elején egy kissebb 550km-es túrával tesztelnem a gépem.Két személlyel túradobozzal, és elégedett vagyok a CB500-al! Nagyon ideális kis gép annak aki nem 200kmh felett éli az életét.
Szevasz!
Én miskolci vagyok, csak most Pesten vagyok 90%-ban.
Tőszavakban:
Motul olaj - nekem jónak tűnik, eddig 1000-t mentem vele, megint beleraknám.
Michelin PA gumi - nagyon jó, sokkal jobb mint a korábbi Pirelli.

Üdv,
D.
Zoliba,

Nagyon koszonom, mar nagyon varom a talalkozast!
Ivacson, remelem veled is Kolozsvaron, vagy Gyergyoremeten, vagy utkozben osszefutok! Egy kis tekergozesre elmehetnenk a kornyeketeken!
Bask!
A 24. estéli megszállásra is van lehetőség. Bé vagy jegyezve. Hátha nem lesz esős az idő.
Udv a klubban!
A grandemotosat vetted meg?

Nekem olajbol most Repsol asvanyi van benne, szerintem nem tul jo. A valto nem jar finomabban tole a csere utan, de mindenesetre nem koszolodik, 1000 km utan is szep, megy. LEgkozelebb mast veszek.
Gumi: volt Mitasom, es nem rossz, annak ellenere, hogy olcso. Nagy dontogetesre es palyazasra nem az igazi, de sokat elmegy.
Michelin Pilot Active-om van most, en utalom, hogy olyan "folyos", de gyorsan melegszik, ez elonye. Mast veszek ebbol is legkozelebb. Cblaci es szobbal asszem szeretik
Metzeler-t sokan ajanlottak, sok rosszat nem hallottam meg rola.
Kome pedig ugy tudom szereti a Continentalt, en azon gondolkodom kovetkezore. Na, most mar biztos sikerult jol elbizonytalanitanom teged.
Jut eszembe: heidenau-val van tapasztalat masoknal?
Szia
Gratulálok a mocihoz énis kb 1 hónapja vagyok boldog tulaja egy szintén 97 es szépségnek.
Olaj terén itt a Motul 5100-ra "esküdtek" a többiek én is most raktam bele nemrég a váltó "finomabb, csendesebb" lett tőle nekem eddig pozitívak a tapasztalataim vele.
Zoliba, koszonom! 20-23 Csikszereda is megoldodott kozben, most kaptam a visszajelzest. Csak az idojarasnak szurkolok, ha ilyen ido lesz mint most nalunk Budapesten, akkor minden borul, ki az aki elindul zuhogo esoben?
Szia!

Ez igaz mert én is megjátszottam ezt a témát és nálam 8L-ert evett meg a drága.Elsőnek el sem akartam hinni, de nekem az a benyomásom, hogy a vasam annyit eszik átlagban amekkora fordulaton van használva!
Üdvözöllek benneteket CB 500-sok! Három napja boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen szuper vasnak (97-es) amit már 10 éve akartam de csak most lett lehetőségem , egy igazi tökéletes motor! Miskolcon lakom remélem van a környéken márkatárs.
Lenne egy kérdésem felétek: a motor ugyan "friss" olajjal van feltöltve de az utóbbi 1.5 évben nem mentek vele sokat többet állt mint ment és szeretném lecserélni, milyen márkát javasoltok? És a gumik is lassan megérnek a cserére csak a gyári az üdvözítő megoldás?
Jó motorozást, széles utat mindenkinek!
Kérdeztem a 24.-i szállást, de mert kóruspróbán voltunk, a kollegám nem tudott teljesen biztosat mondani, mert ehhez bele kell kukkantania az előjegyzésekbe. De bizonyára megoldódik ez is. Holnap még írok.
Üdv!
Zoliba koszonom ezt is, nehezen tudom majd meghalalni
Este találkozom a szállásosztóval és beszélek a 24. estéli szállásról is.
csotanyag75, egyetertek veled, 3.8-4.0 l korul van nyugisan normalban (ahogy pl. en megyek) es persze csak ennel tobb minel jobban teped. Ezert kerdeztem, hogy valtozott-e valami, vagy jobban tepi-e a bajszat a gepnek.
Szerintem a 4.5-4.8 nem sok. Nekem egy 96-os modellem van, teljesen öltöztetett. Ha 90-120 között motorozgatok nyugis tempóban 4 körül fogyaszt, ha viszont keményen előzgetek hegyek között állandóan 8-9 ezerre pörgetve, vagy hosszúban tartósan 140 fölött, akkor biza felmegy 5-5.5 közé. Amúgy azt olvastam, hogy ha autópályán tartósan nyomod 180-190-nel akkor megeheti a hetet is, ami nem is csoda hiszen ott már rohadt nagy a légellenállás és 10 ezeren pörög a motor. Lehet időközben belejöttél és jobban tekered, azért ment fel a fogyasztás
Zoliba, esetleg van lehetoseg akar a helyszinen megbeszelni, hogy talan visszafele 24-en ejszaka is legyen ott szallasom?

koszonom.
Zoliba!
Nagyon szepen koszonom, ugy tervezem akkor, hogy 19-en ott ejszakazok. Remelem sikerul a talalkozo, en mar csak az idojarastol felek!
4.5-4.8 akkor gondolom azert huzod a bajszat.
Felment es semmi mast nem vettel eszre? Teljesitmenyben? Nyomatekban? Mindent szepen csinal?
Amiket eszembe jutnak elsore megnezni es egyszeru: gyertyak allapota (arrol latod is esetleg, hogy szegeny vagy tul dus a keverek), gyertyahezag, ha mar a kezedben van. Legszuro allapota, ha koszos, ehet tobbet. Fekek nem fognak-e be, szepen gurul-e a kerek.
Ha jobban szetbontanad akkor karbi pucolas, uzemanyag rendszer (szuro) pucolas.
Sajnos... Esetleg csutortok ha nem lesz megsem eso?
Bask!
19-ére megvan a szállás (15 RON). Fogok még küldeni valami várostérképet, hogy megtaláld a helyet és a telefonszámomat is megírom, hogy éppen csak megcsengess, és találkozhassunk.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. A motor fogyasztásával vannak gondjaim. Tavaly nyáron 4,5 - 4,8 l között volt a fogyasztása, de most 5,5 körül van. Nem csináltam vele azóta semmit, igaz nemrég kapott egy sportdobot, de már előtte is 5 liter felett volt a fogyasztása. Szerintetek mi lehet a gond? Egy karbiszinkron megoldaná a problémát? Mióta nálam van 8000 km-t mentem vele.
Reménykedtem benne, hogy nézitek a fórumot! De éreztem is, hogy ebből nem lesz tali, így nem vártam sokat. Legalább jól megnéztem magamnak addig is a Triumphokat! No problémó fiúk!
Zoliba! Majus 19-en delutan/este erkezem a tervek szerint Kolozsvarra. Remelem lesz lehetosegunk szemelyesen is talalkozni, nagyon varom mar! Estefele megnezem a varost is, meg csak egy alkalommal jartam ott eletemben.
Nagyon megkoszonnem ha sikerulne szallast szerezned, akkor nagyobb biztonsagban erzem magam. Igenyeim gyakorlatilag nincsenek, nemhogy luxus
Remeljuk az idojaras is kegyes lesz, tavaly gyakorlatilag oda-vissza (igaz, autoval) esoben mentem.
Majus 20-an megyek tovabb Csikszeredara, ha minden jol megy aznap estere ernek oda barataim is, ott mar ugy nez ki megvan a szallas, bar meg semmi nem vegleges.
Szoval ma megvolt az edzes az erdelyi turara. Budapest-Vac-Nagymaros-Letkes-Parassapuszta-Sahy-Leva-Mohi-Zseliz-Sturo
vo utvonalon. Gyonyoru idojarasban, szep helyeken. A zebegenyi reszt gondolom nem kell bemutatnom, Parassapusztaig csodas az ut, dimbes-dombos es most szepen zoldell. Szlovakiaban Sahy utan a 75-os ut le van zarva, ezert kerulovel mentem be Levara. Szep a varoska, kicsit megorzott a regi hangulatabol valamit, bar a banyavarosok (pl. Selmecbanya) meg romantikusabbak. A levai var nagyon szep, benn van a varosban a fotertol nem messze eszakra. KIvancsisagbol elmentem a mohi atomeromuhoz, ahol tudtam, hogy egy kis elhagyatott templom is talalhato. Hazafele a Garam mellett Parkany fele, aztan Esztergom, es Dobogoko fele Budapestre. Osszesen 330 kilometer. Kerek 4 liter/100km fogyasztast produkaltam most, dombokon-hegyeken, jellemzoen 100km/h -t mutatott a muszer. Jol elfaradtam es lemaradtam a Csaszi fele talalkozorol.
Mindenesetre Erdelybe ket lepesben megyek le, elso nap Kolozsvar lesz, az meg ennel a tavnal is tobb, de igy kenyelmes es nezelodesre is van lehetoseg.
Kepeket feltoltottem egy uj galeriaba, remelem megtalaljatok a nevem alatt.
Nem ertem oda, en meg most olvasom, Csaszi probalhattal volna telefonozni. Mentem egy 330km-es karikat Szlovakiaban ma, hamarosan rakok fel kepeket!