Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Laci!
Kellemes ünnepet! Sajnos a 2008 tavasz, nekem még korán volt, akkor még nem tartoztam ide. Azért szemétség, hogy van aki belerondít más dolgaiba. Legalább, tudod ki volt?
--- Ma lesz valamerre gurulás?
Nekem is lenne egy kérésem és itt főleg a régieket szólítanám meg. Még 2008 áprilisában szerveztük az első fórumos túrát aminek (fura módon ) a "CB 500 túra" nevet adtuk. Csináltam én arról egy vidit, de sajnos valami majom rámszállt akkor és a hozzászóláshoz f@szságokat írt. Aztán végül az tette be az ajtót amikor a gyerkőceimmel közösen készített "Köszi Apa!" videóba is belerondított. Egy rossz pillanatomban letöröltem az összes vidit erről az oldalról mert még akkor nem volt meg az a lehetőség, hogy a rosszindulatú hozzászólásokat törölni lehetett volna . Kiírtam DVD-re majd később felraktam arra a bizonyos nagy videómegosztóra. Viszont valahogy ez a túravideó lemaradt és az itthoni DVD lemezem is sérült, a régi gépem meg már régen tönkre ment. Arra gondoltam talán valaki a túra résztvevői közül (szobbal, Zoli99, Zsolt500 vagy a régiek közül bárki) korábban hátha letöltötte és ha szerencsém van meg is van neki otthon. Szeretném elkérni, hogy nekem is újra meglegyen mert szeretném megőrizni, mint ahogy azokat a képeket is amiket innen és a CB-1 fórumról már sikerült leszedegetni mert azok is a sérült lemezemen voltak. A többi részlet kérdés hogy hozzám hogy jut el, csak az lenne a lényeg, hogy meglegyen az a vidi .
Előre is köszönöm
Szivesen
Laci,köszi az infót
Igen mi is azon mentünk csak mi Nagyhegyesnél hajtottunk a 33-as útra. Az a torony Berettyóujfalu után van kb 2km-re Mezőpeterd felé, a 42 főútról látszik is, eddig nem is tudtam róla csak a multkor arra jártam szerelni és akkor fedeztem fel, most meg megnéztem. A történetét ne kérdezd mert nem tudom, a kőtáblájának meg már csak a helye van meg.
Jók a képek Laci
Régebben jártam többször is arra de ezt a tornyot még nem láttam
Laci,a Hortobágyra Debrecenből az az út vezet amelyen a Praktiker Baumax,Metro található?
ááááh, nem Lacibáttyó csak a kockás falneling, meg a basesból sapka öregít ennyire :D kaptak lucernát a tyúkok, most nagyon beindultak...
Ja ezek meg a tegnapi fotók link
Na én kihasználtam még a mai napot Anya tegnap kicsit megsértődött amiért elmentem motorozni és Ő meg nem ért rá, így aztán ma kiengeszteltem és helyre állt itthon a béke
Zolikám!
Meg vagy öregedve , hova viszed azt a sok tojást?
Tán tojótyúk farm van otthon?
Boldog Húsvéti Ünnepeket fiúk/lányok!
Boldog húsvétot kívánok én is mindenkinek!

Mivel ma estétől - holnap estig esni fog, mocizásra semmi esély, ezért én ma estétől kezdem a torkomat áztatni! Kaptam 2liternyi házi bort, azt fogom megcsapolni!

Mindenkinek hasonló jókat!
Hát az bizti ezen nem sokat segít! Teljesen át van alakítva a karbim belülről... 280km alatt megevett 18 litert a moci és egyáltalán nem húztam a gázt! Az a gond, hogy amikor a moci sokat kap, kiki hagy a vas, és ha keveset akkor is kiki hagy a gép! És füstöléssel sem jelzi, hogy épp sokat kapna! Fogyasztáson, és a gyertyán lehet látni, hogy most sok, vagy kevés! De ha belőttem a karbit, akkor lesz karbiszinkron is!
2-3 állítás, és szerintem megvan a tuti beállítás!
Köszi, neked is!
Vigyázunk
Nem locsoljuk szét az alkoholt, inkább megisszuk
Boldog és Békés Húsvétot
Kívánok mindenkinek
Vigyázat locsolkodás alatt az alkohollal csak mértékkel és nem motorra ülni
Mert az egyik olasz, a másik meg japán szimering és nem az olcsó a jó
Fogadj szót Zolinak
hmmm, es miert ekkora a kulonbseg arban vajon?
12e? Ne tegyel tonkre, szimeringet 2-3-4e -ert szoktam latni.
Próbálkozz karbiszinkronnal Sokat segít szerintem
ezt a fincsi kis 250-est nézzétek!
link

ha tinédzser lennék, ilyenre vágynék!
No azért 3km-t mehettem haver 1100-es -es Yamaha Dragsarjával :D Már szétvetett az ideg, hogy a kocsit porszívózom, süt a nap, és motorosok mindenhol

Bringázás elmaradt, viszont a kocsin elvégeztem minden műveletet.
Szia Basti!
Jól írtad, olajat is kell cserélned! Nagyon fontos, hogy legelőször a villa alján taláható csavart old ki szétszerelésnél, később nagyon nehéz lesz ha kiszeded a rugót (igazából az tart ellent neki). Én megszenvedtem vele rendesen...

12 ezer körül van a szimmering porlehúzó gyűrűvel (nagyvas, biker-world, stb.)
Sütkéreznek, a CB-k!