Szia Laci!
Kellemes ünnepet! Sajnos a 2008 tavasz, nekem még korán volt, akkor még nem tartoztam ide. Azért szemétség, hogy van aki belerondít más dolgaiba. Legalább, tudod ki volt?
--- Ma lesz valamerre gurulás?
Nekem is lenne egy kérésem és itt főleg a régieket szólítanám meg. Még 2008 áprilisában szerveztük az első fórumos túrát aminek (fura módon ) a "CB 500 túra" nevet adtuk. Csináltam én arról egy vidit, de sajnos valami majom rámszállt akkor és a hozzászóláshoz f@szságokat írt. Aztán végül az tette be az ajtót amikor a gyerkőceimmel közösen készített "Köszi Apa!" videóba is belerondított. Egy rossz pillanatomban letöröltem az összes vidit erről az oldalról mert még akkor nem volt meg az a lehetőség, hogy a rosszindulatú hozzászólásokat törölni lehetett volna . Kiírtam DVD-re majd később felraktam arra a bizonyos nagy videómegosztóra. Viszont valahogy ez a túravideó lemaradt és az itthoni DVD lemezem is sérült, a régi gépem meg már régen tönkre ment. Arra gondoltam talán valaki a túra résztvevői közül (szobbal, Zoli99, Zsolt500 vagy a régiek közül bárki) korábban hátha letöltötte és ha szerencsém van meg is van neki otthon. Szeretném elkérni, hogy nekem is újra meglegyen mert szeretném megőrizni, mint ahogy azokat a képeket is amiket innen és a CB-1 fórumról már sikerült leszedegetni mert azok is a sérült lemezemen voltak. A többi részlet kérdés hogy hozzám hogy jut el, csak az lenne a lényeg, hogy meglegyen az a vidi .
Előre is köszönöm
Igen mi is azon mentünk csak mi Nagyhegyesnél hajtottunk a 33-as útra. Az a torony Berettyóujfalu után van kb 2km-re Mezőpeterd felé, a 42 főútról látszik is, eddig nem is tudtam róla csak a multkor arra jártam szerelni és akkor fedeztem fel, most meg megnéztem. A történetét ne kérdezd mert nem tudom, a kőtáblájának meg már csak a helye van meg.
Jók a képek Laci
Régebben jártam többször is arra de ezt a tornyot még nem láttam
Laci,a Hortobágyra Debrecenből az az út vezet amelyen a Praktiker Baumax,Metro található?
Na én kihasználtam még a mai napot Anya tegnap kicsit megsértődött amiért elmentem motorozni és Ő meg nem ért rá, így aztán ma kiengeszteltem és helyre állt itthon a béke
Mivel ma estétől - holnap estig esni fog, mocizásra semmi esély, ezért én ma estétől kezdem a torkomat áztatni! Kaptam 2liternyi házi bort, azt fogom megcsapolni!
Hát az bizti ezen nem sokat segít! Teljesen át van alakítva a karbim belülről... 280km alatt megevett 18 litert a moci és egyáltalán nem húztam a gázt! Az a gond, hogy amikor a moci sokat kap, kiki hagy a vas, és ha keveset akkor is kiki hagy a gép! És füstöléssel sem jelzi, hogy épp sokat kapna! Fogyasztáson, és a gyertyán lehet látni, hogy most sok, vagy kevés! De ha belőttem a karbit, akkor lesz karbiszinkron is!
2-3 állítás, és szerintem megvan a tuti beállítás!
Szia Basti!
Jól írtad, olajat is kell cserélned! Nagyon fontos, hogy legelőször a villa alján taláható csavart old ki szétszerelésnél, később nagyon nehéz lesz ha kiszeded a rugót (igazából az tart ellent neki). Én megszenvedtem vele rendesen...
12 ezer körül van a szimmering porlehúzó gyűrűvel (nagyvas, biker-world, stb.)
Kellemes ünnepet! Sajnos a 2008 tavasz, nekem még korán volt, akkor még nem tartoztam ide. Azért szemétség, hogy van aki belerondít más dolgaiba. Legalább, tudod ki volt?
--- Ma lesz valamerre gurulás?