Szia Szobbal!
Rolad tudom, hogy Solymáron vagy és ismered a környéket. Voltál már Tinnye-Pilisjászfalu között? Multkor jártam arra autóval, nagyon jó minőségű lett az ut.
Sziasztok!
Én is fogok menni haza Erdélybe augusztus elején, de fogom még említeni és keresem is hozzá az útitársakat!
Én egy naposra tervezem az odautat Udvarhelyig!
Persze meg lehet tenni de akkor semmit se fogsz látni! Ha csak wc-gondok miatt lenne a megállás egy órás ebéd szünettel még bele fér. Mondjuk ha magyarországról ha egy szusz alatt bejösz akkor gyergyóig nagyon nyugis iramba a határtól kb 6 óra! Én a határig Gyergyóból 8 órát csináltam de voltak megállóim is sőt volt egy másfél órás szünetem is, nézelődtünk...jobban belegondolva kora hajnali indulásnál akkor belefér szerintem mert a határon ahogy átjösz már startból kapsz egy óra előnyt mert ugye az órát egy órával vissza kell állitani . Ez csak vélemény!
Én azért ajánlanám a két napos utat mert nagyon sok gyönyörű hely van és nem érdemes kihagyni ha már erre fele tartasz!
Ivacson, toled amugy is kerdezni akartam Erdellyel kapcsolatban:
Mi a velemenyed, meg lehet-e tenni motorral egy nap alatt Budapest-Csikszereda? Szerintem nagyon necces, egy eve voltam autoval, az is eleg faraszto.
Viszont gondolom ket nap alatt meg eleg laza (pl. Kolozsvari megallassal), mi a velemenyed?
Az biztos. En amit lattam eddig Motrix cuccot, nem volt vele igazan baj, nem gagyi sztem. Viszont 2200 vs 12.900 az eleg nagy kulonbseg.
Egyet beleprobalok.
nekem az első szemering amit vettem átszámolva valami 800 forint lehetett még neve sem volt A lényeg hogy müködött (egy darabig) most én is Motrixot akarok...
Én aztán tényleg a legolcsóbbat vettem meg ezek szerint
Azt ertem hogy nem erdemes a legolcsobbat, de pl. Motrix szimering gyari meretben a gephez, 2200Ft/par! Es az nem szokott szar lenni (marmint a Motrixok, bar szimeringben meg nem probaltam).
Szervusz basti, vannak tapasztalatok, amiben egyetértek CBLacival hogy nem az olcsó a jó! Nekem a tavaly valamikor a nyár közepén ment ki egy huje autós miatt... meg is csináltam de sporolni akartam és olyan szemeringet tettem bele amit a legolcsóbnak láttam.Mértem egy kül- ;majd egy belvilágot a telószárnál és elmentem egy sima üzletbe és megvettem. Porvédőt nem cseréltem mert az jól néz ki, nincs baj vele. Mikor összeszereltem mentem is vele jó pár kilómétert de az idén mikor először ráültem már észrevettem hogy enged! Ugyhogy a hét folyamán lesz még egy csere de most az oda való szemeringet veszem!
Mért éri meg a drágább? ---- Nem csak hogy hamar feladja a harcot és kell venni a másikat de nyagyon jól tudjuk hogy a szemering mellett meg kell venni az olajat is amit jó esetben csak pótolni kell mert elfolyt, +porvédő + munka + idő s az mellett két telóval dolgozni mert az egyik ha jo is ugy is kell cserélni azt is mert egyforma keménységü kell legyen... megéri a jót megvenni.
Köszi! Én is örülök neki, főleg majd ha a Youtus verziónak is sikerül Laca aranykeze által hangot csinálni és akkor ott lesz a végleges helye a többi között
YouTubeAz egyik szemem sír a másik meg nevet , -on szebb a képminőség de nincs hang , itt a SportMotoron jó a hang de a képminőség nem a legjobb. Viszont itthon a gépen meg tökéletes, kicsit értenék hozzá jobban...
Mindegy, "kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk"
Nem hiszem el!
Múködik!
Hogy lehet ez?
Mindenesetre hálás köszönet a tippért, már teszem is a többi közé és majd be is linkelem ha megjelenik, de jó volt újra látni
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Még1 lehetőség!
Próbáld meg 1 régebbi DVD-romba berakni a DVD-t azok kevésbé kényesek. Pl a legelső DVD olvasótok a gépben. Hátha az beolvassa és lehet menteni a cuccost nekem 1x-2x bevált
Szia!
Már említettem párszor nekem nem igazán megy a számítástechnika , szerencsére Laca ismeri a dörgést és így nem is kényszerültem rá hogy megtanuljam. A vidiszerkesztést is Laca mutatta meg. A merevlemez állítólag nem jó mert miatta indult újra a gép állandóan és hiába volt particionálva (vagy mi ) voltak adatok amik csak úgy eltüntek, majd egyszer csak be se indult a gép. Számot vetettünk és mivel már nem csak vinyót meg ventillátorokat kellett volna cserélni hanem a videókártya is régebbi volt ami a játékok miatt kellett a fiúknak, így egy új mellett döntöttem. A régi gép is megy már igaz csak félgőzzel és a hangja is olyan mint egy felszáló helikopternek de nekem tökéletes, viszont formázták és már semmi sincs rajta. Csak azt tudnám mi lett a DVD lemezzel , miért nem olvassa be, hiszen azon rajta van elvileg minden.
Azért köszi, hogy felajánlottad a segítséget.
Üdv
Szia!
Én se mentettem le sajna de ha a merevlemezről lementettétek 1x és nem lett a lemez formatálva még megér 1 misét hogy megpróbáljátok még1x!
Ha nincs rá módotok és lehetőségetek és esetleg nem találkoznánk valami agyontömött dobozba hogy azért a rázkódástól védje a lemezt elpostázhatjátok és 1 full adatmentés lehet csinálni róla! Persze ha még életképes a lemez! És akkor DVD-kre ki lehetne írni és visszaküldeni nektek a fontosabb adatokat..
Megvolt a régi gépen, de a merevlemeze betegeskedett ezért lementettük lemezre aztán azt meg az új gép nem olvassa be, a régi meg már teljesen kuka. Laca tudott leszedni vidit a sportmotorról, ezért bíztam benne hogy talán valaki közületek is leszedhette.
Nem baj, majd készülnek újak
Szia Atesz!
Neked is kellemes ünnepet !
Régebbi történet már az, egy videó kapcsán amit nem én töltöttem fel parázs vita alakult ki, egészen anyázásig fajulva, senkinek sem adtam igazat de felhívtam a figyelmet a szülők tiszteletére. Ezek után jöttek a névtelen kitöltetlen adatlapos kritikák.
Mától ügyeletes vagyok jövőhét hétfőig, sajnos ilyenkor nem nagyon tudok kimozdulni, majd a következő héten.
Rolad tudom, hogy Solymáron vagy és ismered a környéket. Voltál már Tinnye-Pilisjászfalu között? Multkor jártam arra autóval, nagyon jó minőségű lett az ut.