Drukkulunk Basti! Nagy nap lesz az tuti ha jön a baba!
Nem vagyok én már megszállott motoros, illetve konok, eszetlen értelelmben megszállott :) Magamat én barátnőmet azért nem szívatom ha nem muszáj :) Szakadó esőben jöttünk végig este, fincsi lett volna hidegben, motoron
ejnye zoli, en osszel hidegben es esoben is elmentem hozzatok
kome, atesz az en mocim mar korbejarta parszor a bakonyt, gyertek (meg a tobbiek is) el egyszer arrafele, guruljunk, mar alig varom, hogy elovegyem a vasat, illetve most meg jobban a kis tronorokost, akinek mar egy hete meg kellett volna szuletnie.
szoval gyermek, tavasz, jo ido, gurulas, ebben a sorrendben!
Kerek mindenkit szurkolni addig is a hetvegere
Értsd a poént Atesz , a csendet akartam megtörni irónikusan csak kú.va nehezen töltődött a vidi fel, vaami gáz volt a rendszerrel és konvertálni kellett.
Fasza olaj a Repsol, a Hondába nekem is az volt
Csaszinak ígértem a felvételt, a többiektől bocsesz, hogy rontom a szinvonalat
Egyébként killerrel fordulatra jött meg a hangja és alapjáraton nem volt túl sok basszus, most pedig alapjáraton is szépen dörmög és nem is hangos, bár tehettem volna arrébb a kamerát.
Mikor bekapcsoltam a mélynyomót minden rezonált a számgép asztalomon
Élőben az igazi Suzuki Inazuma Sound
Már gondoltam rá, hogy át kéne néznem, tuti jobban értesz hozzá mint mi. csak még nem volt pofám odaéhetetlenkedni
írok iwiwen egy levelet és ott megbeszéljük, úgy jó ?
No ezért felesleges elmenni gyertyát venni és kiadni rá vagy 6000-et, ha átjössz előkeresem a régi gyertyáimat vagy kiveszem az enyéimet a motorból (én már vettem újakat). Mindegyik tökéletesen működik
Huhh hát köszönöm a tanácsokat, szombaton fogjuk szétkapni.ugye előtte mz kicsit egyszerűbb gép volt, nem kellett leszedni a tankot stb a gyertya kiszedéshez. legalábbis ahogy néztem máshogy nem férünk oda.
alapdolgokat én is néztem, forgatja az önindító rendesen de vmiért nem indul.(amikor először indítgattam akkor rendszertelenül durrogott a kipuff szóval vmennyi anyagot tuti kap)
elég szarul jött pont most, ma is lehetne gurulni :(
holnap veszek gyertyát, ha nem az a gond akkor szerintem nem fogjunk tudni megcsinálni, mivel kb semmit nem értünk az ilyen gépekhez.
Először is a hidegindítási gondok általában a benzinszegény keverék miatt van! Tipikus az, hoy elpárolog a benzin a karbiból, és ezek után nincs meg a kellő benya az indításhoz! Sportdobnál ez fokozottabban jelentkezik, ha nincs a karbi a dobhoz hangolva! Szóval lehet akár a dob is! De lehet a gyertya is, ugyanis az öreg gyertya hatásfoka rosszabb, mint 1 újé, és így az új gyertya nagyobb szikrát produkál, ami növeli az indítás hatékonyságát! De az öregednek jelen esetben nincs igaza, ugyanis, ha véletlenül uram atyám az oldaltámasz reléjét tönkretetted attól még a mocinak el kell indulnia, legfeljebb, ha sebességbe teszed a gépet leáll a mocid! (Mint oly jól előttem elmondták!)
Én a következőeket tenném!
(0. persze nem írom le, hogy benzincsap, van e a tankban benya, stb.! )
1 legegyszerűbb: sebességben van e a moci! Ződ lámpát ellenőrizd! Ha nem világít vedd ki sebességből, és indulni fog a gép! Akkor a oldaltámaszon a relé a hibás!
2 sportdob végét fogd be 90%an 1 ronggyal! Ez növeli a benzin arányát a keverékben!
3 vedd ki a gyertyát! Ha fekete akkor be van köpve, és ezért nem indul! Ha világosszürke akkor nagyon kevés a benzined! (Ha nincs megbabrálva a karbid, akkor lehet pld. csak az úszód állítódott el!) Ha kivetted, és van új akkor tegyél bele újat, de mielőtt betennéd próbáld ki, hogy van e szikra!
4... stb, stb, stb.... kismillió oka lehet még... Ne add fel!
Ahányszor megnézem a szombati előrejelzést annyiszor mond szarabb időt! Eddig 12-13 fokokat ígértek, most meg már épp nem esik, és max 6 fok, amit mondanak!
Szia!
El sem tettem, csak az idomok voltak festve. Karácsony mindkét napján erre fele motoros idő volt.
Mivel jöttök szombaton? (a tel.számom a régi) [5775] ,[5777]old.
/ ez a két kép, karácsonykor készült, Gyulán /
sziasztok
lenne egy nagyon fontos kérdésem. leszedtem a középsztendert, azóta nem indul a gép. lehet vmi összefüggés ?
így hidegebben nehezebben indult előtte is plusz most kapott 1 sportkipuffot. (én gyertyára gyanakszok) de fater erölködik a sztenderrel
szerintetek ?
neeem, be-be nézek azért, olvasgatom a fórumot, csak nem mindig szólok hozzá. mostanában hanyagolom az internetet, meg a fórumozást. Ettől még nem felejtem el a csapatot persze!
Majd ha lesz fejlemény felétek, írj emailt Laci, az a tuti!
Nem vagyok én már megszállott motoros, illetve konok, eszetlen értelelmben megszállott :) Magamat én barátnőmet azért nem szívatom ha nem muszáj :) Szakadó esőben jöttünk végig este, fincsi lett volna hidegben, motoron
Szasztok!
Zoli